Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, January 8, 2010

Menu Harian Aku Sekarang

semenjak dua menjak nie...(dulu kalu paksa pun xda maknanyer aku nak telan semua nie)
setiap pagi n malam...aku akan di jamu nie oleh en shukri...
(huhuhuhuhuhu rela dalam terpaksa taw...)


mamil gold...
en shukri cakap amik tin kecik dulu..test...
mula2 tue dia nak beli enfamama..tapi non ado tin kecik..
dia cakap kang aku xminum lak...
so amik yang mamil gold kecik dulu...



minum susu aku jadi gemuk dan malas.. :P
demimu en shukri..aku telan jugak..walaupun aku memang xminum susu.
paksa tekak nie terima susu...
hari pertama percubaan minum susu....sambil minum..sambil tutup hidung...
satu mug tue..sekali teguk jerk...ha! hamek ko....


percubaan kedua....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku telan mengeluarkan balik susu nie..siap ikut hidung semua keluar balik susu tue...
uwaaaaaaaaaaaaaaaa xsuker..xsuker....
langsung aku dah baw masam cam bb yang selalu muntah susu tue...
huhuhuhuuhu sadis ok...



*gambar ehsan mr google

xcukup dengan susu satu mug...pagi n malam..
en shukri suruh aku makan kurma...kacang cerdik..nan kismis.....




*gambar ehsan mr google

aku pun xsuker makan kurma...dah la dia beli kurma apa ntah
gila punya manis...ish2...seksa tekak aku ok...
kerana terpaksa aku gagah jugak telan...
nak habiskan sebiji pun seksa ok....nie kan plak sekali 3 biji pagi n malam...huhuhhhuhuhuh


*gambar ehsan mr google


selain kurma...en shukri cakap 7 biji kacang cerdik nie...
yummy...yummy...nie ok la..aku suka... 7 biji apa ada hal kan...
sab..sab soi...jerk aku habiskan... (riak di situ)


*gambar ehsan mr google

last but not least... 7 biji kismis..nie pun aku suka...
sedapppppppppp banget...

semua hidangan tuk aku tue...
en shukri yang sediakan..klu nak harapkan aku..memang xda la aku minum susu n makan kurma tue...
dia bancuhkan air tuk aku...
dia letak mangkuk buah2an tuk aku makan....
(bila lagi nak ngada2 lebey cam nie kan...cuba time xda apa2..memang nak kena pelangkung la ngada sangat kan... :P)

ohh lupa lak..sekarang aku dah ok skit dah minum susu...
dah leh teguk 3-4 kali dah satu mug tue... :)...walaupun masih ada sisa2 loya tapi
kira ok la dari mula2 dulu...


p/s: en shukri...tiba2 aku mengidam sangat nak handphone blackberry @ E72 nokia @ E 71 nokia..sebagai hadiah anniversary kita bulan 3 nie...

9 comments:

m@ said...

nilah waktu yg paling best tau..
hby manja kan kita kan;)
nuts tu semua bagus sngt'
dlu ma minum susu perasa coklat baru leh masuk:)

nanti amik neurogain bagus tuk bby..

takpun salindah:)

applemintlady said...

bab ngidam tipun tu mmg xthn..mmg mkn plangkung japg..ngeh3..

NeenaAnuar said...

susu??? errkkk.. memang kite pun tak suke! tapi kalau dlm keadaan begini.. nak tak nak.. harus dipaksa jugakkan.. demi kebaikkan bersama.. :D

Ena said...

ni la saat isteri akan terlebih di manjakan oleh si suami.. akak pun suke time nie.. but x leh la selalu kann.. heh3x..

yg tang mengidam last sekali tu wat akak tersembur ayaq kopi la yus.. kahkahkah!!..

[z@ck] said...

nnt baby akk jadi macam adi putra..
cerdik pandai..
insya-Allah
=)

Aujinz said...

hahahha..
siang ke mung..
sila makan yer makcik..untuk tumbesaran sihat baby lam perot..
jangan memilih sangat..

permintaan yang last tue bukan mengidam..itu ngengada namanya...:P

Dee said...

wau..cayalah leh minum susu..dee ngandung 2x..x minum susu pun..tp amik pil..sbb x boleh telan susu. Pil tu pun advised by doc lah. Soya pun x minum..tp amik dlm bentuk tauhu n taufufa. Giler minum kopi..n also kacang2 tu. Pistachio n almond smpi skrg WAJIB ada atas meja keje ni. Sedap..

ikiqzana said...

bagus yus minum susu ni.. dulu2 masa gandung ank2 mmg selalu minum susu baik tuk diri kita dan kandungan tu. Esok lepas besalin nnti bole bagi susu ibu pada baby.. bnyk khasiat tau.

time ni la kita nk gada2 gidam. Bagus yus gidam hp tu.. hihihi.

POSH76 said...

baguslah En Shukri camtu la somi mithali..masa nilah nak bermanja...kalu ko tak suker pun kene telan think of ur baby....hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails