Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, January 4, 2010

Dataran Merdeka

ya allah rindunya aku dekat blog nie..
rindu dengan semua kawan2...
mesti korang pun musykil..asal masuk blog aku jerk..sepi
asal masuk jerk sepi...biasa la..aku nie memang xbrapa nak sihat skrang nie..
nak menaip pun aku paksa diri jerk...
last week cuti 4hari...melepak jerk kat umah..baring....sepanjang hari..
klu kuar pun kejap jerk...
bukan aku xon lappy..tapi setiap kali nak menaip kepala aku dah berdenyut2..
aku siap menaip sambil baring atas sofa...
walaupun gitu...masih mampu berFB taw..hehehe al-maklum la...game2 dalam FB tue
kan setakat click2 jerk...
tue yang laju skit tue...klu nak kena menaip jugak...memang alamat bersawang jugak la..FB aku tue...


nie hari tue punya story mory la nie...masa family aku datang umah aku tue...
lepas dari paksu aku dapat hadiah dari era kitorang pun
meneruskan perjalanan ke kl...
sampai kl dah kul 12 lebih..almost time tuk orang semayang jumaat..
en shukri tinggalkan kitorang dekat dataran merdeka..
sementara nak tunggu dia habis semayang jumaat kan..



harus la menepek muka sendiri dulu kan....
dah lama xmenepek muka sendiri versi gedik2 santai nie kan...



ohhh mana leh letak satu jerk..harus la lebih dari satu kan...
kato gedik..hehehehhehehehe


aku n arrisya...sekufu aku nie...baru masuk darjah 6 taun nie...


sekufu aku yang gedik jugak...
heheheheh imej baru rambut baru...
tapi ada lagi yang baru....
nanti aku tepek gambar terbaru dia...




maksu n paksu..
n anak diorang....
*maksu awat buat muka g2..ish2....*


merdeka...
cantik bangunan nie kan...


cam nak gaduh jerk kan...
mimik muka...masing2...
suka aku tengok...


ha kan sorang dah majuk...pusing belakang dah..
hehehehehhe gimik jerk nie...



bersama sepupu2 aku yang menggedik...


*nampak aku sedikit cubby*

sebabkan lambat sangat tunggu diorang habis semayang...
kitorang berjalan sampai ke periuk kera sanun...sebelah medan selera tue...
gila gigih kan..cuba soh aku berjalan skrang cam tue..harus aku serender awai2..




bersama periuk kera...


melepak dekat taman2...
habis satu dataran tue la kitorang tawaf...
pegi taman yang sebelah periuk kera tue...
lepak2...sementara nak tunggu kul 2


sampai tersandar kepenatan ok sekufu2 aku nie..
penat nyek dik..berjalan n berlari satu dataran...
lepas jerk en shukri n paksu aku sampai dekat kitorang...
laju2 jerk pegi cari tempat tuk lunch...lapar siut..masing2 dah gigil2 kelaparan dah...


11 comments:

Ena said...

Wahhh.. jenjalan ngan family kat Dataran Merdeka yeh!.. lau Yusnida nak tau kan.. ena keje kat bangunan depan tu la.. heh3x.. tp jarang dpt amik gambar kat situw..

iedaLUVsham said...

uishh besonyer sekufu ko yang nak masuk darjah 6 tuh, hehehe!!! suke aku tgk pic yg mcm nak gado tuh, pastu sorang majuk, hehehe!! :)

ina mail said...

mcm tak sabar nak sambut merdeka nampak.

PUANSTOBERI said...

PUANPURPLE,
meh emel add meh. nak emel seswatu. hik hik hik

Dee said...

bestnya..dh lama x singgah2 di dataran merdeka tuh..

ikiqzana said...

seronok nyer g bersantai kt dataran merdeka..

baru 3 mggu lepak g lepak kt sana smpi kul 12 mlm gn family.. best

Aujinz said...

owh...jenjalan gak?
ok laaa tue..aku nama jer rakyat mesia..dataran pun aku tak jejak lagi..(aku tipoo)

NeenaAnuar said...

haha.. cute jerk sekupu sis kat gambar yg last tu... memang betoi2 punyer tersandar dah tu...

POSH76 said...

kelass bergambo di dataran merdeka
tapi nampak muka ko cam lesu jer...ko jaga diri baik2 taw...get a good rest...besau yek pokok kera tu hehe

[z@ck] said...

akk preggy ke..
heheh..
tahniah!

intan_blur said...

oit..ko pregy ker...?xde entry pun..bile ko smpi kl?x call aku pun..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails