Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, December 30, 2009

Bersama Era

weekend hari tue kan..family aku datang umah aku kan...
hari jumaat tue...sebelum bawak diorang jalan2 dekat kl...
kebetulan masa kitorang lalu depan giant kinrara
ternampak plak skuad era...
aku soh la en shukri berenti..nak tengok..mana taw...kot2 dapat apa2 hadiah kan...


team skuad era....

kebetulan masa kitorang pegi tue..
diorang tengah buat contest air revive tue...
ala buat cam iklan...kononnya lepas kita minum air revive tue...
akan ada satu energy la...g2 la lebih kurang..
apa lagi...aku hasut la paksu aku suruh join contest tue...
*oh paksu aku really sporting punya orang...dia jenis xkisah kan.*



paksu aku tengah menjayakan iklan revive versi tersendiri....
siap goyang2 badan tue yang xtahan tue...
tapi memang best la...
enjoy....kalu suruh aku...kompom kejung pitam kat c2....



team skuad era tengah amik video..
tengah2 paksu aku baik..dok berlakon..tiba2 bateri camera diorang kong plak..
dah paksu aku kena berlakon semula..
memang kes dera taw....




goyang jangan xgoyang...
*sowie la..aku xdan nak amik video time tue...*
lepas jerk habis paksu aku berlakon..goyang2 tue..tiba2 dia buat cam iklan coke tue...
GGGGGGGGGGGrrrrr...jap g kena cut nan diorang...
xleh buat camtue..kena buat lagi semula..
hahahahah gila gigih kan...



ok..masa untuk menentukan pemenangnya....



yang baju kuning n sebelah paksu aku tue..
dapat satu katon air revive...
hadiah saguhati...
ok la kan..dari xda...minum la air tue sampai kembung..


and the winner is...
paksu aku la...
dapat RM50...
heheheheheheheh ok la ..ingat senang2 ke nak dapat RM50 tue...
~masa nie paksu aku tengah tunjuk duit tapi sebabkan tangan aku gigil xmemasal...langsung kabur gambar nie..~


muka orang dapat duit
yahoooooooooooooo paksu apa lagi..belanja la makan....
dah dapat duit..apa lagi..mari kita meneruskan perjalanan kita ke kl..
jalan2..


p/s: paksu aku pernah masuk ujibakat AF..hahahahaha siap pakai wig lagi tue..
nak kaber muka la konon...berani gila siut....yang klakar time kena uji nan ajai..siap leh gelak2 pasai wig lagi..wakakakakakakakakkakaka cayalah paksu...


5 comments:

POSH76 said...

best gak yer saper senang2 mau kasik RM50 lumayan...sporting la paksu hang..patut hang masuk lg bess hehe

Diarihatiku1976 said...

waaaa cayalah paksu... dapat duit Rm 50.00

[z@ck] said...

nak num pak su..
=P

Aujinz said...

pak su..
nak begedil lima....^_^

NeenaAnuar said...

giler sporting! baru lah rock paksu! hehehehe... apa pun tahniah lar buat paksu mu!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails