Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, December 9, 2009

Selamat Berkerja Kawan2..

selamat berkerja kepada kawan2ku sekalian..
aku MC hari nie dengan lusa...
hari jumaat lak selangor memang cuti..sempena hari keputeraan sultan selangor..
maka dengan ini aku cuti 5 hari...
yahooooooooooooooo bestnya kalau dapat balik kampung...
tapi next week dah nak balik...
ohhhh no..xkan nak balik setiap minggu kot..
pokai beb....
k la..korang bekerja la dengan bersungguh2 nyek.....
dapat bonus jangan lupa aku sekali...
daaaaaaaaaaaa aku nak berehat sat....
malam nie kalu mata aku dah surut bengkaknyer...
aku ada dating nan member blogger...nak tengok wayang...


nampak mata ku yang membengkak e2...huhuhuhuh
sakit..berdenyut2...gatal..semua ada la...

7 comments:

Deqna said...

MC kah?
program hujung minggu nie camne? awak on ke?

kita tgh tunggu feedback dari kawan2 lain gak nie.. kalau feedback ok kita akan teruskan.. kalau tak.. kita terpaksa kansel..

intan said...

uih..cuti lama tuh..ni yg hasad dengki nih..hari jumaat pun aku keje..sbb ikut kl..rugikk...hehheh. neway.u take care dear..lain kali jgn ngintai org lagi tau..huahuahuhua...

POSH76 said...

beb sian hang my fren pun ada kene mula2 dok bg 2 hari MC pastu continue for 1 week takut jangkit...

take care & jgn merayap2 hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna

ha'ah mc...kita dok tunggu deqna online jerk nak tnya..hehhehe...
kita insya-allah pegi.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan

tue la weh..kan best kalu dapat balik kampung..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76

sekarang nie musim sakit mata kot kan..huhuhu apa la nasib diriku yang sakit mata.. :P

NeenaAnuar said...

rehat cukup2 yer sisss...

jgn intai2 lagi taww... nanti tak baik nanti... wakakakakaka....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails