Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, December 10, 2009

Melecet kaki aku..gara2 PC Fair...

minggu lepas kan..ada PC Fair dekat KLCC..
aku pun apa lagik...harus la..ajak en shukri pegi jugak kan..
kebetulan aku nak mencari dan mengusha sesuatu...
tapi xbeli pun..en shukri xkasi..dia cakap pakai jerk dia punya..
huhuhhuhuhu xsuker...xsuker....
aku nak kaler purple la...
:( majuk setahun kang baru dia taw...



otw ke PC Fair...



manusia punya la ramai..
nak jalan pun susah...
berlaga2 kiri kanan bahu...depan belakang semua la...
huh`


masa nie aku dah dok kat tepi dinding dah..
sementara tunggu en shukri pegi cari barang yang dia nak...
xlarat siut aku berjalan..dah la parking jauh..dekat masjid klcc sanun..
parking kat bawah klcc semua dah full...arggghhhhhhhhhhhh


pilih jangan xpilih....
jualan murah..jualan murah...
beli satu dapat satu..beli dua dapat dua... :P

dah habis pusing dalam PC fair tue..kitorang g melepak dekat depan pool klcc tue jap..
lagipun dah janji nak jumpa my prenz jap kat c2....




aku dah buka kasut dah time nie..
lenguh siut..habis melecet kaki aku rasakan...


muka letih gila kan...


lepak depan pool nie..almost 1/2 hours..my prenz pun call..
cakap dia dah kat sebelah dome tue...pegi jumpa dia dekat c2 kejap..
lepak minum2...lagipun my prenz tue xbrapa sihat kan..
so cam xbest jerk..nak lepak lama2..kesian dekat dia kan..
habis minum2...kitorang pun gerak la...
aku nan en shukri xterus balik..singgah dekat masjid klcc dulu...lepas magrib baru kitorang
gerak pegi MYDIN beli barang umah plak...
kul 11 lebih baru sampai umah...memang sangat2 memenatkan...
agaknya sebab penat melampau la kot..
sampai membengkak mata aku tue..huhuhuhhuhuhuhu


p/s: hari kedua MC...tapi hari nie aku kena bawak toksu aku..pegi PWTC..
anak dia konvo..huhuhuhuhuh

15 comments:

nURmALa mAZLan said...

aku beli camera masa PC Fair aritu.. murah & byk free gift.. umat manusia dah macam semut

Dee said...

sy yg dkt pun malas nk pegi pc fair tu..kalo nk pegi..ari jumaat b4 lunch..hehehe..

::PoRcUpiNe:: said...

yesss...
pc fair mmg menyesakkan...
ramai gle org..
kaki rase nak tercabot je..

Aujinz said...

macam mana aku leh miss PC fair nie...cesss...

[z@ck] said...

gagah nak pakai kasut tinggi sapa suh..
ehehe

Ena said...

Mesti sakit kaki tu kan.. melecet saki gak nak jln2.. cian dier..

dah lame ena x join pc fair nie.. hu3.. x de kesempatan & peluang lg... Mr. Hubby bz sokmo.. hu3

ikiqzana said...

x dpt pegi pc fair masa tu coz g pd.. ingtkan nk cari scanner gan pendrive.

lepas balik dari pd singgh kt sana pastu negok parking punyer la susah.. pastu terus je balik.. huhuhu.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nURmALa mAZLan

uwaaaaaaaaaaa aku xbeli apa2pun..ramai sangat orang weh...penat haku..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee

kita sebab terniat nak cari sesuatu..tapi langsung xda mood nak membeli ramai sangat manusia..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

::PoRcUpiNe::

huhuhuh memang pun...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz

ko kan pegi kenduri fair..hahhahaahah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[z@ck]

tue la masalahnya...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena


huhuhuh tue la habis lenguh kaki2 semua..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ikiqzana


ooo pegi bercuti nyek...xpa la..next time pegi k.. ::)

POSH76 said...

ramai gak yg pi PC fair ni yer...cam bess ajer hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails