Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, December 14, 2009

mari mengumpul..dan menukar....

yahoooooooooooo...pass tuk ke genting sudah berada di tanganku.....
sekarang nie kan musim ~cewah musim katanya...~....
kumpul dan redeem tiket ke genting....dari berita harian..
sebabkan sekarang en shukri dah addict harus lah aku pun amik kesempatan jugak kan...
kumpul dan menang.... :)..gitu konsepnya...
suka betoi aku....kiranya...berbaloi2 la jugak..
en shukri beli paper hari2...
dengan modal RM1.50 sehari..dah kumpul selama 7hari...
ko dapat 2 tiket ke genting secara percuma...
sapa nak kasi tue wei...harga tiket taman tema genting tuk outdoor jerk dah RM38 sorang...

~check price tuk ke genting theme park kat sini..~



kumpul 7 keratan akhar...mesti ikut tarikh yer...
jangan main terjah jerk..dia nak tengok tarikh penerbitan sekali...


isi borang yang di keluarkan pada hari ahad....



isi detail ko kat c2....


nie minggu pertama punya.. aku isi nama aku la...
minggu kedua aku isi nama en shukri lak... :)
~sebab kalu dah redeem atas nama kita..so kita dah xleh nak redeem lagi untuk minggu seterusnya..~



keriangan datang lagi...
tapi tarikh valid pass nie..
18/01/10 - 30/05/10
cuti sekolah xvalid...cuti umum pun xvalid gak...
huhuhuhuhuh cuti minggu pertama la aku g...dah gaji kan..



aku pegi tukar pass nie hari rabu hari tue..
dah kebetulan aku mc kan..harus lah..mengambil kesempatan tue
pegi tukar pass genting kan..~xkisah la mata bengkak ke apa ke...janji aku dapat pass pegi genting~..
masa aku pegi tukar keratan akhbar tue..
xda orang pun lenggang jerk...nasib baik la..kan...
yang klakar nyer...aku nie bukan taw kat mana located NSTP tue..
hasil bantuan my lovely prenz kasi guide..
aku main terjah jerk cari...
part yang xbleh blah..aku dah sampai depan NSTP tue..tapi aku leh g berhenti tanya
sorang uncle drive van yang mencari alamat jugak..

aku: xcuse me...tumpang tanya
uncle van: oo saya pun tengah cari alamat jugak nie..
aku: oic..xda saya nak tanya u taw dak kat mana NSTP
uncle van: tue...(sambil tunjuk bangunan NSTP)
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sebenarnya aku tanya uncle van tue..
memang dah betoi2 depan NSTP....malu siut...aku xnampak lak signboard NSTP tue..
cinabeng btoi...mak malu nok...wakakakakakakakakakakakaka
tapi demi mu genting aku buang perasaan malu tue jauh2..*kaber line baik punyo*


aku ingatkan dapat tiket genting tue terus..
rupa2nya dorang kasi NO SIRI dekat form yang kena isi tue..
nanti klu bila2 dah nak pegi genting just call pihak management dah kasi NO SIRI tue..
setiap NO SIRI tue entitle tuk nama yang kita isi dalam form tue jerk..
sorang bleh tukar sebanyak 8set..maknanyer..satu set dapat 2 tiket... klu 8 set..darab la nan 2 no :)
~jenuh la nak kumpui sehari 8 keratan akhbar tue kan..korang mintak la nan jiran..xpun mintak nan mamak hantar paper tue..keratan akhbar tue..wakkakakaakakak~

nie aku kasi korang detail tuk korang yang berminat tuk tukar pass genting tue nyek..

minggu - tarikh pengumpulan - jumlah tiket - tarikh penebusan

1 --> 30/11/09-6/12/09 --> 10,000 tiket ---> 7/12/09-11/12/09 (aku dah tukar)
2 --> 7/12/09-13/12/09 --> 10,000 tiket --> 14/12/09-18/12/09(lusa nak tukar)
3 --> 14/12/09-20/12/09 --> 10,000 tiket --> 21/12/09-25/12/09
4* --> 21/12/09-27/12/09 --> 10,000 tiket --> 28/12/09-1/01/10
5 --> 28/12/09-3/01/10 --> 10,000 tiket --> 4/01/10-8/01/10

*kecuali 26/12/09 sebab tiada penerbitan akhbar.

ha...sapa cepat dia dapat...apa lagi...klu korang xdan nak kumpul tuk minggu pertama dan kedua..
kumpul la minggu ketiga dan seterusnya....
nanti leh kita g genting sama2.....

p/s: sapa yang tukar pass genting tue..nanti leh la kita berjimba kat genting sama2...

7 comments:

intan said...

rajin nye ko nok...aku nak pegang paper pun jarang sekali...hhehehehe
gud luck..

Dee said...

anak buah sy rajinlah gi tukar tiket genting ni..kitorang jln kaki je gi nst..alah..umah dkt2 situ je..hehehe..

ina mail said...

semoga berjaya.jgn lupakan akak ye.

Aujinz said...

good good..

rajin hang no..
takpalah..aku tak bli sotkabo dah..aku tunggu kawan kawan aku belikan sotkabo berita harian..

jimat lagi 500%...:))

NeenaAnuar said...

waahh... bagus tol lar sis ngan en. shukri.. masing2 sama hebat nie...

kite tiap2 hari tak penah missed lar dok baca paper online.. agak2 leh redeem tak? wakakakkaa...

applemintlady said...

hoho..
nk skeping muleh????
confirm ar xdapat

[z@ck] said...

jom jimba!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails