Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, December 30, 2009

Sambut Besday Mama

minggu lepas adalah besday mama aku...
dan kebetulan cuti awal muharam tue aku balik kampung kan..
apa lagi...laju2 jerk malam tue kuar nan cousin aku nan en shukri skali..
pegi cari SR yang terdekat nak beli kek..
sebab adik beradik mama aku berkumpul lak malam tue..
jadinya adalah meriah skit kalu dapat makan secara ramai2 kan...


hapie besday mama yang ke 55


tiramisu kek
~ niat kat hati nak beli choc indulgence tue..tapi cousin aku tue...
cakap dia xsuka plak..ish.ngada2 taw..~





cousin2 n anak buah aku..yang xcited nyanyi lagu besday kat mama aku...
kuat gila nyanyi budak2 nie...



acara memotong kek bermula...
gambar blur2 jerk..tangan gigil laki aku nie...
~takut mak mentua mintak hadiah ke bang... :P~



ok..cepat2 beratur..sapa nak makan kek...



cousin aku yang pakai baju oren tue...
dari awal sampai last dok tunggu dekat kek tue...
heheheheheheh sian adik kan...


lambat la mak ngah nie....
*mama aku diorang panggil mak ngah..*



makan time...
yummy..yummy..sedapkan...



my cousin n anak dia



mama n cousin aku jugak...
~sorry nora..gambar hang memang jelas n nyata hang gemuk... :P~


nie cousin aku yang hobinya adalah makan..
kalu tengah nangis..suap makanan kompom diam nangis..



p/s: kesihatan aku kembali tidak normal..huhuhuhuhuhu

6 comments:

[z@ck] said...

happy birthday mama..
ceh..hehe

Ena said...

Hepi Besday buat Mama Yusnida yeh! Moge sentiasa beroleh kebahagian dunia & akhirat

Dee said...

happy birthday to ur mom..sy pun kureng ngan choc indulgence tu..coklat likat gitu leh buat sy migraine..

POSH76 said...

wow nice kek tu...ramai gak tak suker choc indulgence tu sbb to sweet kot

besskan sambut ramai2 cam gini..nak2 bebudak suker sgt tu..hehe

Aujinz said...

sedap kek tue...
ade lagi tak..ahaks..

NeenaAnuar said...

SR nyer cake memang superb! yummmy... anyway hepi b'day to untie! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails