Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, December 31, 2009

Kesihatan Kurang Mengizinkan

semenjak dua menjak nie..tahap kesihatan aku memang xbrapa stabil skit..
kadang2 tue sihat..n ok..
kadang2 tue..masya-allah...teruknyer....
mood aku pun kadang2 ok..kadang2 ko jugak...
serba serbi aku buat rasa xkena...

hari tue aku baca kat blog intan dia pun xsihat...
aku pun ada beberapa simptom yang sama macam dia jugak...

- aku xsedap badan..badan aku rasa lemah n flat gila...
- tekak aku rasa loya dan asyik nak muntah jerk..
- xleh nak telan nasi..uwaaaaaaaaaaaaaaaa rindu nak makan nasi...
- emosi xbrapa nak stabil..rasa nak nangis jerk bila pikir aku xsihat..
- aku jadi malas..aku rasa nak baring jerk..kat opis pun aku rasa nak tido jerk...

kenapa la agaknya nyek..dengan aku nie...
korang doakan aku cepat sembuh k....
aku sekarang dah xseaktif dulu dah...sokmo sangat xsihat..
nak jalan2 kat umah korang pun masa sangat terhad...
datang mood aku rajin..aku hapdet la blog nie...kot datang mood aku malas...
kompom bersawang la umah aku nie...
skit hari lagi leh jadi umah hantu la kot...xda penghuni..huhuhuhuhuhuhu



bestnya dapat berehat cam kucing nie...nikmat btoi...


p/s: semalam aku dah pegi check dekat klinik....yang tue nanti2 aku hapdet k... :)

22 comments:

iedaLUVsham said...

semoga ko cepat sembuh ek eida! cian ko..

Aujinz said...

hik hik hik...
cepat cepat hapdet...
(kepoci nie..)

POSH76 said...

jadi tuceng mmg bess makan tido itu jer kejenyer hehe

beb mengikut ramalan aku aku tau apa penyakit ko ni...ko pregnan ...kalu betul I'm hepi for you tp kalu tak betul pun aku wish yg terbaik utk ko for year 2010 and forever

Mummy Eysraf said...

alal sinnya.. jangan lupa makan ubat. atau ni penyakit buatan orang nih? hehhe..jeng2..cepat2 g check.

Ena said...

Ciannyer x sihay yer!! take a rest & jgn ngelat mkn obta tau.. tp lau ketidaksihatan itu kerana membawa maksud yg baik.. jgn lupe kongsi ekk..

kathy jem said...

ala2 cute nyer miow tu..hihihi moga akak akn sihat.. :)

NeenaAnuar said...

take care yer sis... jaga diri elok2 taw! ;)

Dee said...

gi lah cek..simptom2 tu mcm simptom2 org pregnant..ada gak org pregnant tp masih dtg bulan..baik gi sahkan cepat2..

kalo x..mkn ubat eh..moga cepat sembuh..

h0ney said...

akak x sihat nie ade ape2 ker nie... mesti ade isi dlm perut :)

atie said...

kite doakan ko smuga cpt smbuh yang...jgn uat keje2 berat..coti ni ko resting sajork k..jg kesihatan..kite cayunk ko yang...

ikiqzana said...

moga ko siht sepenuh nya.. jgn lupa mkn ubat tau..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

iedaLUVsham

thanks lalink.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz

hahahaha tungggggguuuuuuuuu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76

hehehe bestkan dapat tido cam tue..senang hati jerk...
amin..mudah2an..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mummy Eysraf

heheheh nak kawan dengan eysraf kot kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena

heheheh amin..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kathy jem

cutekan kucing tue... :) thanks kathy

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar

thanks dear...wish u too sihat sentiasa..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee

ye nyek...ooo mudah2an la kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atie

thanks dear..i lap u too.. ko pun jaga diri k..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ikiqzana

amin.. :)

applemintlady said...

suda berisikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails