Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, December 16, 2009

meatball n chicken wing @ ikea

lepas balik dari kenduri hari tue...aku nan en shukri pegi jalan2 kat ikea lak..
niat di hati nak belikan kiriman my cousin..yang mintak belikan dudero tuk dia jugak..
aku pun laju jerk la kan..memang best dapat pegi ikea nie..
dapat cuci mata..tengok cara hiasan diorang tue...

dah alang2 dekat ikea tue...aku dah lama teringin nak rasa meatball kat ikea tue..
selalu tengok dekat blog kawan2 jerk..
cakap best la apa la..
aku pun nak gak la cuba kan..kang orang dok cakap2..
aku taw skit nak bidas balik... :)

kitorang sampai ikea pun dah kul 6 lebih...
singgah asar dulu dekat surau baru la cari barang yang nak di beli kan..
cari punya cari...xjumpa plak..dah habis ropenya...
huhhuhuhuhuhhuhuhhuhu sowie la my cousin..bukannya aku tanak beli..
tapi non-ado rezeki hang la tue..


aku kan dok bising2 dekat en shukri nak makan meatball..nak makan meatball..
sampai dia pun dah naik meluat dengaq aku mintak jerk kan..
terus dia laju pegi arah food court...hehehehehhe i lap u lah babe..


makanan kitorang..



chicken wings nie en shukri punya...
tapi aku bedal 2 ...
:P


nasib baik aku xtamak..
amik 5 ketul jerk..klu amik 10 ketul..kompom aku kena suruh telan kasi habis..
makanan2 tue semua...
perut dah kenyang santap 2 kenduri..
lagi maw meatball bagai kan...
tue pun my prenz sms..ajak pekena nasi lemak kg baru lagik..
tapi aku dah xlarat dah nak makan..
gila ko...pas tue bising badan dah naik kan..huhuhuhuhu


kitorang xbeli apapun kali nie...
setakat cuci mata jerk..
pas tue my beloved cousin yang dekat astro tue sms..
mintak belikan dia lack side table...
kiranya ada la jugak barang yang kitorang beli kan..
tidak ler..pegi cuci mata semata2...
dapat parking pree.... :)



lack side table...nie la yang kitorang beli..

ohhh memang hari yang memenatkan la hari sabtu tue..
jalan dari tengah hari sampai ke malam...
malam tue layan sehati berdansa pun paksa2 mata nie..kasi buka...
ngantok gila..nak tengok cerekarama pun..xdapek..penat banget...

3 comments:

intan_blur said...

sedapnye kepak tuh..ko betul2 lah buat org kempunan...pagi2 dah entry pasal makanan..

ai said...

Aku jugak la yg lom merasa meatballs tu! huhuhu

POSH76 said...

sedap lak aku tngk chicken wing tu hehe

lack side table tu mmg berbaloi kan kalu beli murah lak tu hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails