Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Saturday, December 12, 2009

Addict sudah..

ha...agak2nya addict apa mende la nyek...
heheheheh..xda la..sebenarnya..semenjak last week...en shukri dah addict buat...
tekasilang kata...
tue pun gara2 dok beli paper berita harian hari2..
pas tue cam best plak dah buat sekali kan..
langsung dah hari2 dia nak beli paper..dan buat teka silang kata tue...

aku??? aku tolong menambahkan tekanan & stress en shukri jerk..setiap kali
dia tanya jawapan dekat aku...
ahhahahaha ada jerk jawapan2 sengal yang aku kasi...
paling xbleh blah..satu hari tue..aku letak jawapan...
soklannyer gini...lebih dari bodoh..dan aku dengan selamber badaknyer jawap..badigol..
wakakakakakakakakakakakka



oppssssss nampak kepala jerk la plak...
nasib baik ada rambut lagi....



gigih cari jawapan dari intenet jugak tue...
kamus dewan bahasa dan pustaka...
great....


pokus..pokus....
cari jawapan..mana taw menang dapat ribu riban...
leh haku tukaq blackberry sejibik.. :P



en shukri siap tutup dengan tangan lagi..
kononnyer aku nak curi jawapan dia...
perasaan taw....please lah...



yang last week...dia dah hantar dah...sekarang nie dia tengah buat tuk minggu nie lak..
arrghhh lantak dia la..janji menang nanti aku senang jugak... :P
tiba2 kan...nak menumpang..hehehehe


kelmarin aku tengok pemenang tuk minggu ke brapa ntah..
kerani jualan langsung jerk..rezeki dapat 15K...
mana taw..lepas nie rezeki IT Exec lak kan.. ehheheheheh amin..amin...


p/s: aku beli paper berita harian hari2 sebab nak tukar tiket ke genting...
hehehheheh minggu lepas punya dah tukar dah..dapat 2 tiket..minggu depan ingat nak g tukar lagi la...korang x tukar ke???? nanti leh kita g genting ramai2...

8 comments:

Aujinz said...

dah lame aku tak buat teka silang kata..

semenjak aku:

1. tak beli sotkabo lagi..
2. otak dah berpintal nak pikir banyak..
3. aku dah malas..
4. saje tak nak buat dah..tak penah menang..mencik..

[z@ck] said...

eheheh..
saya pn tgh kumpul ni..
sok nak g trade tiket..
eheheh..

x sbrnya nk dpt tiket..
ahahah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz

kau memang taw...dasar banyak na alasan.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[z@ck]

ooo akak pun dah tukar yang last week...nanti leh kita g genting sama2...

NeenaAnuar said...

oh.. gud luck to en. shukri!!

semoga sis dpt rezeki dari en. shukri yek! :D

POSH76 said...

wow insyallah aku doakan ko menang kalu menang jgn lupa banjer kengkawan hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar


hehhehe insya-allah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76


klu ada rezeki kita kongsi sama2..aku belanja makan..hehehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails