Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, December 17, 2009

dari gedabak ke panjang

akhirnya..aku berjaya jugak menukar..
monitor gedabak aku dulu..
kepada monitor yang lebih slim...
cewah..inat orang jerk ke diet..
monitor aku pun diet gak taw
xcaya tengok nie ha.....






sebelum... 55KG
~ohh kawan aku tengah dok menggodek cpu aku time tue~



selepas 40KG tapi memanjang la plak monitor nie..
dah nampak terang2an..kalu aku berintenet ..
~alamak kantoi lak..screen tengah nak on9 YM~



ok ..kasi tukar screen..nampak keja2 yang menimbun tue...
*bunga telur ijau tue..kawan aku kasi..dia buat majlis cukur jambul anak nyer..*


sebelah kanan aku....printer n scanner.. 2 in1
sebab tue workspace aku..sering di ganggu...
sebab nak guna scanner...kat tempat lain xda scanner..




nie lak belah kiri aku...
phone n printer....
adoi..meja aku penuh dengan segala mak nenek mesin2 jerk...
nasib xshot aku....wayar berselerak jerk kat belakang tue kan..

5 comments:

Aujinz said...

nampak kemas lagi dari meja aku...

nanti aku load picture meja kau plak..;))

applemintlady said...

ouh..bila lak nk tuka ite pya yg gedabak ni..

NeenaAnuar said...

wow!! nice!!

hahaha.. abis lar sis lepas nie... nak kene kaber2 line lar plak kannn... sbb dah besar benorr screen tu... confirm nak bertenet susah sikit lar kann.. hihihi...

kathy jem said...

wahhh syok la akak dpt pc baru.. :)

POSH76 said...

bestkan flat screen.....baru senang nak update blog bukan nak buat keje..aku ler tu..hehe

jeles taw hang ada tenet aku...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails