Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, December 24, 2009

cuci mata kasi bersih

hari nie aku saja nak kasi korang segar2kan
mata dan minda korang..
tatap muka budak2 yang sangatttttttttttttttt comeyyyyyyyyyyyyy dan cute mute nie...
geram gila siut aku tengok..
ish kalu la ada kat depan aku cute2 cam nie..
memang lebam pipi budak2 nie..kena cubit dengan aku....

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|








tengok rambut tue yang xtahan tue....
ohhh sweet..


berketul2 kan..lengan dia...


amoih aih...sakan ko kan..budak kecik....
geram aku tengok...


mata bulat gila..


rambut cantik..curl2 gitu..





yang kat bawah nie semua memang speechless aku terus
ya allah besar dan indah sungguh ciptaan ALLAH kan...
























rimau bintang jadian...heheheheheh


orang cakap...kalu orang preggy..tengok2..gambar budak2 yang comey cam nie..
nanti ada kemungkinan melekat...
so sesapa yang mengandung tue..apa lagi..
kasi buat wallpaper la pas nie... :P...
nanti aku buat gak..amik berkat awai2..hahahahahahahhahahaha
eh tapi jangan la yang dah scan kompom2 doc kata bb boy pun nak buat wallpaper
gak gambar nie..
kang lain lak kang...jadiknya...




11 comments:

Dee said...

mata bulat2 tu yg x tahan..mmg cute sesangat..

Ena said...

ala cute nyeeeeeeeeee.... bulat sunggoh matenyer.. putih gebu kulitnyer.. memang x tahan la nengok nie.. gerammmmmmmmmmm...

anak saper ni wak?

intan_blur said...

comelnye budak nih....

[z@ck] said...

aik..
semacam ja entry ni..
da berisi ka akk..

hehehe

ina mail said...

mcm lain macam je entry kali ni.emm emmm emmmmm.

Aujinz said...

giler comei..
dah beso sok mesti cun giler..err..tapi tak giler la kot...;))

m@ said...

ya allah..semuanya comel2 belaka..
ma teringin nk bby gurl uwaa...
tgok gambar2 ni lglah..
mata nya biru!

PUANSTOBERI said...

mmg comey. harap2 buleh la dpt anak cemtu. tp mata mak pak tak biru guano mata anok leh biru lak nati. haha

nURmALa mAZLan said...

weh..apa kes dah 2 hari ni entry ko email yg ku pernah baca je..hehe

NeenaAnuar said...

memang gebusss gebazzz lah! I loike action baby nie yg 2nd last tu! really cool! :D

s h a r v i na said...

nnt saya nak anak yang comel comel mcm nih! aha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails