Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Sunday, December 13, 2009

hasil warehouse sales..

skrang nie kan musim warehouse sales....
mana2 pun aku pegi...harus nampak banner warehouse sales...
aku pun apa lagi..ada satu warehouse sales yang sangat2 menarik perhatian aku...
harus lah aku terjah kat sini kan..


hari ahad hari tue...kebetulan dekat jerk nan kawasan umah aku kan...
dan kebetulan jugak ada geng nak pegi kan..
klu nak harapkan en shukri alamat sampai dah habis sales pun..
lum tentu dia nak bawak aku...

memang crazy sales la...
macam2 ada...ingat kasut jerk..
ropanya2 baju..handbag...pun ada....
ish2 memang mencabar tahap gegaran purse aku la...


nak tengok apa yang sempat aku rembat kat c2????

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa















kasut nie la....
3 hengget sajork....murah kan...
bleh la...nak buat pakai jalan2 kan....



2 dua kaler...
satu kaler gold nie..dan satu lagi kaler pink..
ohhh sweet sangat...
sebabkan xda kaler purple..koser la aku nak amik kaler pink kan..
baik aku amik kaler gold nie....


ngam2 nan kaki...
kaler pun match jerk la...
al-maklum la..kulit aku nie leh tahan gak tonenyer kan.. :)



cantik dak wei????


sebenarnya aku ada lagik yang berkenan
tapi xda saiz la plak..
lagipun aku pegi time ujan lebat gila kan...diorang cakap..stok xleh bawak kuar...
ada dalam gudang....nanti2 baru diorang kuarkan...
uhuhuhuuhuhu sedey2....member aku rembat 2 pasang kasut... 8hengget sajork..
hahahahahahahahahahaha....

ohh aku bukan setakat beli kasut jerk..aku jugak telah merembat selai legging...
n selai baju...nanti2 bila aku pakai aku bagitau nyek..
xsempat nak amik gambar...
dah kena kutip nan en shukri nak basuh....oppssss......
napa lak en shukri yang basuh baju ....heheheheh ye lah...aku masak dia kena la tolong aku
membasuh kan..give n take gitu...
:P....

p/s: hari nie last day warehouse tue..xtaw la en shukri nak bawak aku ke tak...
lagipun banyak tempat aku nak pegi hari nie..beli barang tuk bawak balik kampung rabu depan...
cuti lagi wei.....minggu depan 4hari..yahoooooooooooooooooooooooooo balik kampung...ooo balik kampung...
ha!!! ada sesapa yang nak order kuah rojak tue.. bagitau aku awal2 k...nanti aku leh tolong belikan..tiada caj tersembunyi..heheheh tapi klu korang soh aku pos aku kena la mintak duit pos kan..walalupun my BIL keja kat pos laju tapi pos laju tue bukan mama aku punya..wkakakakakak :P...

12 comments:

m@ said...

cute n cnteklah ure shoes..gold kaler:)mcm arabian style pun ya gak..:)

sha_n said...

cute shoes tu.. :) ..
kaler gold mudah nk matching.. :)



anyway..
salam perkenalan.. :)

NeenaAnuar said...

oh i loike your shoe!! ala2 genie in the bottle gituuu...

Aujinz said...

gold kah...kalau aku rembat jual balik kat paso malam..ade rege nie...ahaks..

POSH76 said...

beb cantik lah kasut tu....pandai hang rembat naaa

oo nak balik kg yer...kuah rojak tak mo FM bley hehe

[z@ck] said...

wow..
sangat berbaloi dgn harganya..
=)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

m@

heheheh cantik nyek...tengkiu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sha_n

thanks.. :)
salam kenal kembali

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar

:)...tengkiu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz

napa ko cakap awal2..kot x..leh aku tolong belikan..heheheheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76


heheheh FM??? nanti aku usha2 klu ada apa salahnyer beb..

intan said...

cantik do kasut tuh..ko bkn nak belikan aku sekali... :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails