Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, December 15, 2009

walaupun bengkak..tapi gagah...demi storm warrior..

rabu lepas aku mendapat undangan ~ cewah undangan katanya..~
dari my blogger prenz nie..tue pun aku tengok dekat status FB dia..
"Next ticket : - Storm warriors’ – 9 Dec 2009 – 9pm – Pavilion Anyone wants??? Just let me know ya!!! Jom la kita pergi tgk ramai²…ticket banyak nih!!!"

aku pun apa lagi kan..laju2 jerk..terus YM nan dia..
i want ticket please....hehehehehehhehe~tiket pree kan..harus la menggeletis nak kan..~

hari rabu tue aku kan mc..dalam mata membengkak tue pun..
gagah ok nak g tengok wayang bagai..
tunggu en shukri balik..kul 7.30 baru kitorang kuar umah..
sampai pavillion kul 8..
tapi satu hal nak mencari parking...pehhhh seksa beb..
dah la tue first time aku jejak ke pavillion tue..
~yeye aku taw..aku jakun..huhuhuhuhu sian aku kan..orang lain dah tawaf 5000 kali dah..aku baru sekali jejak~

lepak makan dekat KFC jap nan my beloved prenz..
lepas makan..baru pegi dekat GSC..janji dengan puan pemberi tiket kat depan GSC kan..



i got 4 ticket...tuk pre-screening strom warrior...


nampak tue..walaupun mataku bengkak..
tapi aku tetap gagah..

dah dapat tiket..apa lagi..moh la kita masuk dalam panggung wayang...
dan..korang taw apa..aku dapat row yang depan sekali hoke..
wakakakkakaka laki member aku siap dok kat bawah lagik...bersila..
dia cakap nie baring baru best tengok klu dah depan cam nie..
hahahahahahhahahahahahahaaha sengal taw..
ingatkan nak tukar seat belakang2 skit la kan..
lagipun panggung xfull pun kan..
tapi cam layan jugak dok kat depan skali pun...sampai habis wayang la dok langut kitorang tengok...



bukti dok melangut....
aku nan my beloved prenz....


ohhh citanya adalah sangat best..sebab hero adalah sangat hensem...
aku sudah jatuh cinta pada penjejak awan dan penjejak badai..
hahahahahahahahah hensem siut...sangat menyejukkan mata melihatnya...
aku siap cakap nan en shukri..ohhh hensem kan penjejak awan n penjejak badai tue..
dan jawapan en shukri yang buatkan aku nite mare malam tue...
"eleh abang lagi hensem dari depa" wakkakakakakakakakakakakakakkaka
yolah en shukri kau tetap bertahta di hatiku... :P



13 comments:

intan said...

hohohohoooo...ko agak2 la nak puji sihero tuh...jgn smpi en shukri meroyan sudah... :p

[z@ck] said...

awat mata bengkak?

Dee said...

fuh dpn skali? x sanggup tuh..tp kalo tiket free cam u..ok je..hahaha..

nURmALa mAZLan said...

Weh...
naper ko tak update pasal storm warrior ni thn depan je

lagi satu...wakakaka~ ko siap letak status fb aku yg dah berkurun tu kan?? wakakaka~ kelakar la ko

ina mail said...

amboi dah mata bongkak, nak berstorm warrior jugak ye.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan

ahahahahahahaha xpa balik tue aku kasi servis baik punyo..wakkakakaka

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[z@ck]

xtaw la pasai pa..tiba2 ja..bangkit tidoq tiba2 bengkak..huhuhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee

tue la pasai..depan sekali tue..gamaknya dia nak kasi jelas skit kot..tengok sebab mata bengkak kan..hahaha kang dok belakang kang xjelas lak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nURmALa mAZLan


hahaha aku pemalas lipas siut nak hapdet...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ina mail

tue la pasainya kak..gagah tue nak berstorm warrior kan..dalam mata bengkak2 pun..

Redbloodsnow said...

whoaa..sonok tueeeee. dpt ticket pre-screening citer tuh. klo zie...sumpah teruja gilos org taw...hikss

NeenaAnuar said...

ala.. tak der rejeki kite kannn nak tengok sama2... :(

anyway.. thanks for inviting keh! muuuahh!!

POSH76 said...

semangat tul bagus lah ko ni....best yek dpt tiket free hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails