Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, July 25, 2011

tersepit dan mengepit serta menyotong...

tu dia aih....tajuk clurst tajuk ko maria......

kejadian yang telah sekian lama berlaku.....sampai aku dah xhengat dah tarikh kejadian....
stok2 barang dalam muzium la kiranya nie....bapak lama kan...
tapi ada haku kesah....aku xkesah...


kebetulan hari tue masa balik kampung....hari nak balik kl tue...deal ngan adik2 gojes dari penang...
nak dating2...nak eating2.....
makanya....lokasi yang menjadi pilihan adalah.....






warung paksu di juru.....
segala yang berunsur kan ketam ngan udang ada kat sini.....
memang terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk



 amani sesi mengelap meja..sementara nak tunggu makanan sampai....
sakan ko kan nak...jenuh la bonda ko nak menoyoh suar n baju ko nie nak oiiiiiii


kat warung paksu nie...jangan lak korang nak cari nasi goreng kampung....nasi goreng tomyam...apatah lagi nasi goreng daging yer.....

hanya yang berunsur kan sepit...sotong...jerk ada kat sini....

*eh kerang bakar pun ada klu xsilap aku...*


setelah menunggu makanan hampir setengah jam...akhirnya....

memang lambat skit la...memandangkan punya la ramai manusia....



 mee ketam..pilihan qalbu en somi anida othman




nasi sotong pilihan aku...ngan sapa ntah lagi...kelupaan sudah.....


dan menu yang paling menjadi sebutan harus la....




nasi ketam....pilihan majoriti malam tue.......
xdi nafikan..memang superrrbbbbbbbbb.....

semua sedap...cukup pedas segala.....
uwaaaaaaaaaaaaaaaaa tetiba teringin nak makan lagi....
jenuh la nak kena balik kampung....



 en dedi yang kepuasan dan kekenyangan....
baru ada tenaga nak drive balik KL lak kan...lepas kenyang melantak...


en opi.....a.k.a somi anida othman yang agak frust sebab pilihan hatinya kurang  kick...kekekekekke air menda ntah yang dia order....xsedap katanya....
 




 en dedi dah kenyang kan...so sila amik alih jaga anak mu lak na..bini mu nak mentedarah.... :P
aku mencilok ketam dari pinggan acu shu shinju nama pun sharing is sexy kan....kena la...:P
kan acu nak diet kan....xleh makan bebanyak kan...kan..kan...



lepas dah habis semua isi dalam pinggan tue kitorang jamah....
aksi buruk laku...bini sapa aku xtaw.....dan tonang sapa aku pun xtaw jugak...:P




V


V


V



V




V




V




V



V



V




V




V



habaq mai sat...nie bini sapa....ngan tonang sapa nie....
aksi xda kontrol2 dah....hahahaha
yang penting hati senang perut kenyang....



lepas kenyang...acara wajib sebelum kena halau ngan tuan kedai sebab gelak sampai orang sebelah dok jeling...
335 kali la rasanya.....




aku......acu shu shinju....dan cik titin yang dah jauh di US sanun......
nie pose control cun sementara ko baru lepas makan...

 aksi senggol senggolan....



pasai pa nie kak pia????buat projerk nyek... :P


acu ngan amani....bonda ngan dedi makan nasi ketam la..nasi sotong la...
anak makan sudu plastik....terbaiikkkkkkkkkkkkk...



ok meh la kita buat acara lupa status masing2....


 dah macam hantu cina dah yang kat depan skali tue.....
amani kenal dak sapa tue????? *sila jangan tunjuk gambar nie dekat amani....tuk mengelakkan amani dari nite mare..*
 melentok dekat cik tin semoga dia dapat membeli enbeg C***H kat US nanti.. :P


 ooooo peringatan yer...klu nak pegi warung paksu nie...pastikan korang sampai sebelum pukul 9...
sebabnya kang ada yang frust bila signboard nie di turunkan....

*eh acu nie orang sedey..dia lak gumbira lebey kan...*




ok2 dah...sebelum en dedi bertukar menjadi shrek sebab nak kena drive balik KL lagi...
moh la kita beredar ye adik2....



sebelum ahkak korang nie balik KL....
terimalah........




V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V



 ciuman maut dari bonda amani....
ok nak tidooooooooooooooooo
penat menaip nie.....

naik keta xsempat lagi nak masuk heway aku dah..zzzzzzzzzzzzzzzzz sampai la ke KL...
bestkan..kan..kan...


notakakikuberbunyi: rindu nak jumpa adik2 kat penang nie lagi...dari mula sampai la ke balik....xrenti2 gelak...depa memang best.....raya nie kita jumpa na...akak cuti lamaaaaaaaaaaaaa...tin kita jumpa taun depan jerk la...nak g US bajet xda...kekekekekkekeke









21 comments:

ieda said...

sibbbbbbbb baik ada aksi amani nonggeng .. kalau idokkk mu wat dosa tau dikk buat akak scrool sampai ke bawah uhuhuhuhuh :))

Shu Shinju said...

rindunya time ni.... huhuhu...

kite jumpa raya ni erk bonda...:)

Eye_nee said...

Sakannn Naaaaa....semua menu berasaskan kepitan nampakkkk....

atty's said...

1st time kty nengok mee ketam ngn kulit2 sekali..mcm payah nak makan je ..

ratusiput said...

ni bukan bapak lama lg ni...moyang lama dah ni..ahaha..

-oP_ida- said...

akak pembetulan...kalo nak g kena sampai seblm 9malam..kalo dak geget jari..ehehehe..

lauk pauk dia memang terbaik..alalala dan-dan teringin jugak nie...ehehehehe.....

misshhh u tOOo darL....nnti raya kita jmpak lagi..insya'allah ^__^

Mama Gee said...

heheeh agak2 pelik tak org2 kt situ dgn uols bercamwhore mcm tuh??
heheeheh terbaek lah uols...kalo ai ade gakkemaluan2 gitu....tp kalo ade geng sekepala..belasah je...

terlioonyaa tgk menu....awatlah jauh sgt..

eMMe said...

eh! shu shinju pun ade, kowang ni mmg kenal ke?? best laa...ade geng, sume jadi...n makanan dia menarik hati utk ke sana skrg juge, hehehe...

makdara TERdiva said...

hamboiiiih!! jeles ai :D

wahida said...

rambut depan amani sampai dah masuk mata..gi potong cepat!!

arahan dari mak angkat dia...

qellissa said...

wohhh..sangat teruja tgk ketam tu..nampak sungguh memberansangkanlah...

eLLy said...

nak nasik ketam 2 pinggan ;p

Mimy Hamid said...

wah kamu kamu semua berjimba....terbaek la nok restoran ni...berunsurkan seafood aku sukaaaaaaaaa..lepas raya nak pi penang...ok aar pi terjah

mummysyafie said...

amani dah kontrol meja ke? hebat tul menantu aku tu. hahahah

sW33tdARLiNG said...

ehhh baru perasan.. panjangnya bulu mata en dedi....

A D I A said...

rambut depan amani panjang dah tu, kalau mak aku cukup pantang rambut baby depan tu panjang hehe. aku dah potong dah rambut piya 2 kali. epat benar tumbuh nya. tapi kat belakang lambat plak tumbuh.

eh off topik ke.

Bitt (double IS) said...

rasanya kalo turun sana shu kena jadi gps la gamaknya...heehhee perghh baru nak tanya amani makan ape?? akekekkekee possing memang malatops habisss...hahaha sokakk sokakkk

Softtouch [Hanim] said...

semuanya sedap2 n sy suka sgt!..kecur liur sy ni ieda oiii....org2nya pun smeua happening..suka tgk! sporting!

alahai comeynya amani...amani pun sgt sporting..

pssst...nnti kalu sy dtg putrajaya sy roger2 yer..teringin jgk nk jmpe amani n bondanya...

Dilla Ady said...

hahahah...bez2 kalu dapat member2 sporting camni..ajak la posing camne pun..terbaek punye!

SURIA AMANDA said...

Huh!jelessssssszzzz....

MiYOKO SuKi said...

rindu bonda jugakkk...dan sume2 yg jauh di png...

hmmm...

nasi ketam....laparnyeeee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails