Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, July 20, 2011

kau kunci mulutku di hari rabu....

kesiannnnnnnnnnnnnnnn.......



V


V


V


V


V


V


V


V


V


V





kesian sangat kan......

cakap banyak xmo..sila buat derma amal ke tabung haji amani dengan kadar segera.. :P

23 comments:

rasp said...

aduhhhhh meruntun jiwa tul i tengok tis picture.....

-oP_ida- said...

Hahhahahaahah....MEMANG Sangat-sangat-sangat CUTE pic nie.....

terbaiklah....

Mama Gee said...

adussss mmg sian betul le...mama derma rm1 yaa....hehe ikhlasss.......

atty's said...

bak no account.kty derma kilat rm2.50..

eMMe said...

haiii...cam umah kosong je
umah baru ke? huh! wa tak kesian same lu hahaha! sebab lu dah beli umah baru kan!kan! tgh operasi membersih umah kan...kan...i suke tgk lu duk atas lantai, hahahaha...

rATu kEBaYA said...

apesal ni.. pindah rumah baru ke?

sW33tdARLiNG said...

Wordless Wednesday..!~~

eT said...

haha...mmg kesian...hidup ni byk dugan...(tetiba jek...:p)

adarnadzmie said...

so sweettt...hehe

♥MAMASYAZA♥ said...

awat yang sampai jadi lagu tu, kesiannya.
ka pindah masuk umah baru...hehehehe

Cik Pah said...

pindah umah yer pepel ? sian. mesti penat angkat barangkan..

makdara TERdiva said...

haha! apecer beb!

ieda said...

ahahahah sedih ! .. sib baik amani x der .. kalau ada .. akak derma terus ekekek :)

Deqna said...

hahahaha... ni pindah rmh ke apa nie? sian amani...

eLLy said...

nanti akak call kan TV3 .. Bersama mu ;p

Dilla Ady said...

hahahahha...siannya...tapi mmg tersenyum tgk pic nih..

wahida said...

pindah rumah baru kah?

tapi honestly speaking, aku gelak terkangkang2 tgk gambar ni nok, dgn cara ko riba amani, dgn bantal, dgn suratkhabar, dgn beg plastik bagai...
mcm...






pelarian vietnam dah aku tgk....hahaha!!


larikkkkkkk....

POSH76 said...

alala tomeinyer dia...ko buat apa tu

Eri-chan said...

hahaha..ko pindah ye nok..time2 ko kena pose pulak tu kan....sian ko...dah macam "...." siap pangku anak mintak derma...sian ko..

Bitt (double IS) said...

aduhhhhhhhhhh nak mengalit air mata tauk!!

ikiqzana said...

hehehe.. asal ni ieda. pindah ker? ala sian amani dh rupa peminta sedekah la plak.. tapi pic ni terbaekkk..

mummysyafie said...

ni apa kes plak yang? naper macam nak gelak je tengok erkk..hahah..lebih2 lagi tengok muka dedi amani yang duk gelakkan mama pepel :P

SURIA AMANDA said...

Yus...sudah2 la buat lawak..ko tarik balik ayat ko tuh..hahahaha..adoi...penat along gelak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails