Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, July 18, 2011

sentap sendiri

dah masuk lunch time dah kan.....
semua orang dah kuar lunch ke???
ke ada yang posa sama cam aku.....


uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mulai hari nie....aku adalah posa non stop selama 12 hari...
sampai la 2 hari sebelum ramadhan....
hamek ko...selamat mengganti posa la buat aku kan.....



sebabkan posa...maka meh sini aku nak dera diri sendiri ngan gambar makanan...
yang aku bedal masa balik kampung hari tue....





sangat nakkkkkkkkkkkkkkkkkkk makan laksa.....sabtu petang lepas balik dari hospital...
goda2 en dedi ajak g pantai merdeka cari laksa......

dan en dedi sangat baik hati nak layan permintaan vinik dia yang sangat mengada2 nie *kadang2 jerk hoke...*



pastue dah petang2 cam best lak pekena laksa dengan ABC kan...
lalu order la aku ABC.....


masa tengah tunggu ABC aku sampai.....sempat la usha ada satu couple nie....order ABC jugak...
sekali hamek ko ABC dia besarrrr gila.....

aku siap gelak2 lagi....ingat kan aku nyer ABC yang biasa2 jerk.....sebab aku order kat kedai lain kan....

dan akhirnya...ABC aku pun sampai....



dan saksikan lah....ABC Gunung Jerai....







V


V



V



V





V




V




V




V




V




V




V




V





V





V





V





hamek ko.....tue la gelak lagi kat orang....
dah sama besar jerk ABC aku ngan couple tue....
terus kena gelak besar ngan en dedi....

dah la en dedi order laicikang tuk dia....

huhuhuhuhu xabis hoke aku makan...terus tapau...kakakakakka banyak gila..tinggi menggunung lak tue.....





last skali....gambar tuan tanah non hado.....
hanya gambar budak banyakkkkkkkkk akal dan kuat merajuk nie jerk tuk tatapan semua....







eleh comey la kononnya buat mulut gitu....



tayang2 gambar makanan pastue sentap sendiri..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa




notakakikuberbunyi: mengantok gila nie...nak tido la...pastue lepas lunch baru aku BW k.....

28 comments:

rara pinkmafia said...

ini tidak adilllssss,rara puasa rini.

Shu Shinju said...

fuyooo..besarnye ABC tu...sedap tak bonda?

NaDiA said...

http://khadiah.blogspot.com/2011/07/menang-tempat-pertama-purpleliciouns.html

entry untuk akak... :)

saya da email ke belum eak.. kak.. :)

SURIA AMANDA said...

ha...amik...gelakkan org lagi...balasan cash jer kan..wakakakaka.....tp sgt tempting la itu ABC..amani lagi tempting rasa nak gomol2 pipi dia tuh...

Qaseh said...

wahh..best giler abc tuuuu.abc gunung kinabalu ada tak...

-oP_ida- said...

laksa??? wah dh makan .....alhamdulillah takdak sentap mengkarong apa..ekekek

akak ABC tuh mcm menarik..nanak jugak

ieda said...

ASTAGFIRULLAHHHH HAL AZIMMMMMM DIKKK ! amikkk tulisan besoo ko ekekekek

sib baik ada masa layie .. kalau x .. x tahu nak cakap dah kooo dek wehhhh

eiiii mak amani nieeeee .. sibbb baik last sekali pic amaniiiiiiiiiiiiiii sejukkkkkk balik ati akak nie ahakssss !!

Mama Gee said...

siap ada kon eskrem tu...perghhhhhh marbelesss

Mimy Hamid said...

hamik ko nok mengganti pose ..12 hari tu...eh aku ckp org...huuhuhu...ko tgk berselera makanya petang kang ko makan la lagi advance

Eye_nee said...

Pepetang Ni kalau ada goreng pisang panas..tak pon kene cakoi..nak havok lagi buat cekodok doriyan...ada pulak pulut panggang inti lebih...tak pon bengkang ubi...ubi ketuk syok jugak..koman2 pon roti bakaq satu 2 set..tuu dia kayaaa dok meleleh keluar...dak pon pi carik kuih udang rangup cicah kuah cili...

EH..EH..HANG POSE KER...MAAP NO CHEQ SALAH KOMEN..PATUT KOMEN TEMPAT ORG LEN..TERKOMEN TMPT HANG...

eima said...

brape ringgit klu gitu ... besar .... 3 org mkn pun boleh tu

Just Call Me Bitt said...

perghhhhhhhhhhhhhhhh gilakkkk besar dan sangat terliurrrrrrrrrrr...hahahhha

selamat menganti puasa yer pepel

InaAchik said...

org x posa pon bleh sentap neh!

POSH76 said...

besar dah anak dara makin comel aku tngk...

mekchu said...

hambekkkk!! marathon ngko...

amani, kamu comel lah tanpa mekap..

sW33tdARLiNG said...

laksa oh laksa.. ko bg aku makan laksa ari2 pun takpe....

eMMe said...

kutergoda dgn amani, yg atas2 tu, huh! tidak sedikit pun menggugat iman ku wahai Bonta Amani,hehehe...

rasp said...

ramai tul yg berposa nowadays...
slamat berbuka ya sis...
uishhhh tinggi tul ABC tu...
tu bukan je ABC...tu A-Z tu...
hehehehe

eLLy said...

selamat menganti posa dik :)

Eri-chan said...

mak aii..abc gunung jerai...aku nak terai...

muka tuan tanah nan hado la selama 12 hari ni yer..

Softtouch [Hanim] said...

slamat mengganti pose yer....besaqnya ABC tu ieda..itu 5 org makan pun cukup..comeynya amani buat kulut mcm tu...

mummysyafie said...

mak aii..sedap giler ABC tu. besar pun takpe, akak suka camtu

makdara TERdiva said...

ingat lunch nanti nak mkn nasi paprik plaks..eh!

selamat berpuasa ganti plus sunat saaban ye laling :)

♥MAMASYAZA♥ said...

makkk aihhhh tingginya ABC tu, jenoh la nak habiskan

en_me said...

chomeyynyerrr.. ehehe

intan_blur said...

fuhhh..sekali ko post..teketar2 leher aku menahan..pose beb..pose beb

NeenaAnuar said...

aduh! tengok ABC tu... dan dann aku teringat ABC pebret aku kat SInggah Selalu @ JB.. huawwwaaaaa...

btw sorry lah beb.. dah lama tak singgah sini.. skg nie masa sangat2 limited buat aku yg dah start keje kat tempat yg sangatttt membuzyy! dah takdak masa cam dulu2 lagi.. uhuhu... so aktiviti berblogwalking adelahh tercantasss sama sekali! :(

adna^madhiha^ said...

perhh terliur beb..laksa kedah..huhuhu sabar2 pantang lg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails