Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, July 22, 2011

cari pasal n penyakit

 yaaaaaaaaaaaaa pandai pun korang.....teka..gambar dah membesar bagai johan kan.....

siap ada yang teka keta baru...oohhh tidak..belum lagi..tunggu lagi 2-3 hari yang tue...oppssssss....
terbagitau plak..kekekeke :P


saja jerk nak panaskan hati sendiri...tayang gambar makanan yang di enjoy sepanjang lupa diri xmo ganti posa dulu kan...



dah last2 minit nie baru nak hegeh2 ganti posa..rasakan aku kan...



minuman bertemakan cincau....*abaikan jari sapa yang dalam cobaan nak buat peace tue*



 cincau....soya cincau...dan bandong cincau....
ya ampun...sedapnya...nak buka posa minum air cincau la hari nie.....





 bihun goreng + kari ayam......nie masa lunch dekat kopitiam yang misbun sidek jadi duta tue...



 nasi goreng...apa ntah....




 my gurl prenz dalam cobaan menjaga sora agar xpecah..hahahaha
hot lemon tea...




macam biasa aku kalau makan kat kopitiam tue..harus la mengorder beef keow teow kungfu yang superbbbb nie.....


 saja ulang tayang bebanyak nak dera diri sendiri...huhuhuh sabar bonda amani..sabar....
7 hari jerk lagi....pastue 2 hari sebelum posa balun la sungguh....



nie lak menu lunch kat JJ cheras selatan hari tue......
mee goreng mamak...sodappppppppppppppppppp.....
tapi banyak sangat...xabis pun aku makan...*cam biasa la...memang pun slalu xabis...*




mee goreng pekena dengan nescafe o ais.....ya ampun masyukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
dah macam nescafe shake dah kan....buih..buih..sakan...




ok cukuplah sesi mendera diri sendiri...xbaik tuk napsu taw.....
taun depan sila pastikan ganti posa awal2 yer bonda amani..supaya xmendeita nak marathon ganti posa....

15 comments:

Shu Shinju said...

sedapnyeeeeeee......

-oP_ida- said...

adeihhh soya cincau tuh tak menahan...jenuhhhhh ekekkekeke

wahida said...

aku suka masuk blog gambar besar mcm ni...baru puas!! kenapa baru skang ko nak buat hah?

pas ni masukkan gambar amani byk2 okess...

syanasaid said...

org ganti la time awal2 tu
time maghrib awal..hahahaa

Mimy Hamid said...

baik ko niat ni nok :sahaja aku tahan mata tengok makanan kerana berpuasa amin...pasni konpom ko tak nafsu makan lelebih..

rasp said...

waaaahhhhhh beef keow teow gak ooooo....
yummeh babeh!

Eye_nee said...

uhhh kalau dia dok naya diri dia sediri tak pa naaa...haq kita ri tu..siap bertegang urat kentut nak cakp kita ni kejam dok post kan komen makan...aomboiiiiii.....

ieda said...

aduhhhhhhhhhhh x menahan petang2 tgk menu2 nie .. mencik ! :)

Ena said...

maaaihhhh..

penuh makan sesaje nih.. eheh..

Bitt (double IS) said...

perghhhhhhhhhhhhhh tak menahann tengok cincau ituwwww....adehhh kena beli stok sebelum berpuasa nehhhh akakakkkakaa bagus2 resepi2 nak buka posa ni nanti esok

Hantu Kak Limah said...

memang mengancam kombinasi cincau tu.......tgok gambar mcm 4D pulak..ngm2 sampai depan mulut...huhuhuhu....

♥MAMASYAZA♥ said...

soya cincau, wow..teruih rasa dahaga

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya...telan air lur sy tau nk2 beef kuew teow tu..dah lama teringin nkn...kat mana yer boleh dpt?kedai mcm mana ada jual ni. sbb kedia mkn yg sy pegi xnmpak plak menu tu...nnti ieda jwb kat blog sy yer..thax...muah2 utk amani...

Dilla Ady said...

alahai....enambelasratus kali telan air liur tau!!!!

mummysyafie said...

ni menu berbuka ke? meriah nya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails