Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, July 19, 2011

penawar rindu

sebabkan masih berposa...makanya kena la kurangkan berkata2...

ya la kan...banyak bercakap...banyak jugak -ve nya nanti...*takut terjadi mami jarum la kan...*


saja jerk nak buat ulang tayang muka budak comot....

yang kuat merajuk....*cucu maktok sangat ko nak...ekekekekekke oppsss kan dah terngumpat..*






muka tatap nak xsen....
skrang amani dah 11 bulan ++ dah...
ya allah next month genap umur amani setaun...rasa cepatnya masa berlalu.....




teringat kenangan masa memboyot bawak amani dalam tummy dulu....
kenangan paling indah aku rasakan....

walaupun tido malam xseindah dulu..tapi aku tetap gembira...



dah pandai berdiri dan langkah 2-3 step...
pastue mula la dia merangkak..kekekke dasar pemalas anak bonda nie....


dah pandai cakap xnak..xnak..xnak...*dalam sleng tersendiri* bila kita bagi apa2 yang dia xsuka....





memang sangat suka masukkan apa saja ke dalam mulut dia tue...tension mak ko nak....




kalau dengar orang panggil nama dia...automatik akan angkat tangan..kekekekke daftar kehadiran la konsepnya...kekkekekek


sangat kuat merajuk...siap g benamkan muka dekat bantal klu merajuk..hahahha....akal sangat kan....


sangat suka membuli cousin dia..*anak abang aku...*
apa jerk yang budak tue pegang semua dia nak....ewah2 pembuli ko kan....


masih susah nak senyum dekat orang....kecuali kalau dia dah selalu tengok orang tue...
eh tue pun susah jugak taw...ikut suka dia la time mana dia rasa dia nak senyum.....yeah..sangat mahal dengan senyuman...


xpandai minum air pakai straw...gigit straw dia taw la......tapi cam terror pantang tengok bonda ngan dedi minum air pakai straw...sibuk dia g capai....


klu kat kedai makan..duduk dalam babychair tue...sekejap jerk..pastue dia g berdiri...
ha...sapa kata anak perempuan xmelasak....kurus bonda ko nak...cam nie...




eh kata xmo cakap banyak..nie pun dah macam nak buat karangan SPM paper BM 2 ja kan...
ok la....byeeeeeeeeeeeeeeeee....




*standy hadiah tuk amani taw..next month kan amani dah setaun....alalalallalalalalal*

14 comments:

adarnadzmie said...

dah besar yer amani penawar rindu mamanya... makin besar makin comey...hehe.. senyum sikit...

SURIA AMANDA said...

wah...bonda amani dah awal2 sisipkan pesanan di hujung entry

Shu Shinju said...

amani kena senyum dulu kat acu baru leh dapat hadiah....

Mimy Hamid said...

amani dah pandai jalan pasti mesti kuat jalan macam bonda...yeay yeah...psst amani nya besday bulan depan la kan..buat besaran ke nok

Dee said...

patutlah tutup tupperware aritu ko sibuk nak mkn amani..kehkehkeh..

dia mmg susah senyum..sbb kalo dia senyum takut ramai yg jatuh hati..muahaha..

sW33tdARLiNG said...

mai dtg blog aku ptg ni.. ada hidangan juadah berbuka tuk ko...! hahahaha

Qaseh said...

wpun penat layan ragam diorg yg mcm2 tp seronok

mummysyafie said...

comot pun tetap comel kan.

Eye_nee said...

dlm byk2 list yg ko senaraikan tu..yg mana satu ikut sejibik pangai ko...Pembuli..Perajuk...ikut telekan akk..dua sifat diatas adalah kompom kepunyaan ko kan...

Dilla Ady said...

bonda amani tu ha, standby bagi adik lagi sorang..

ehhhh...tetiba pulak ai ni...huhuhu

sori dear lame tak jengah sini..

NeenaAnuar said...

alololo.. comeyyynyer budak techikk nie! muke kekwatt tu tetapp adoo kan! eheheh..

jap jerk beb dah nak besar budak nie.. ingat lagi waktu ko preggy kan dia duulu kannn..

rasp said...

senyuman dia mahal lah sis...
tu yg dia maintainnn gitu....
cepat je masa berlalu ya...

makdara TERdiva said...

ade makan2 ke??? lalalala

Bitt (double IS) said...

comel la amani tocang mcm gegurl dlm cerita monster inc. tuh, iskandar la yg tegur...dia cakap "mama, baby tu mcm boo cerita monster inc." hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails