Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, July 26, 2011

GA My Little Secret - Fisher Price

dah lama rasanya menyepikan diri dari dunia contest n tag kan...

tapi kali nie cam menarik jerk nak try la....anyway thanks to mummy cun yang mirip2 rossa


peraduan ni..
** Ditaja oleh sepenuhnya Fisher Price.
** Syarat-syarat peryertaan :-
 
1. Jangan ketinggalan membaca entry dari blog ini terutamanya di bawah label GA - Fisher Price. Anda tidak diwajibkan untuk follow blog ini, tetapi dinasihatkan berbuat demikian ;

2. Anda dipohon untuk tag sekurang-kurangnya 3 orang kawan-kawan anda untuk menyertai blog ini; dan

3. Sila link penyertaan anda dengan gambar contest ini : dan

4. Entry berikut, adalah berkaitan dengan GA Fisher Price:

Fisher Price - Newborn to Toddler Rocker ;
Fisher Price - The Go Baby Go - Stride to Ride Lion ; dan
Fisher Price - Healthy Care Booster Seat.


5. Soalan dan hadiah GA akan dimaklumkan dalam satu entry khas.
6. Sila komen diruangan ini dan nama anda akan disenaraikan. Tarikh tutup adalah 1 Ogos 2011 (Isnin) jam 2.00 petang.



ok last skali aku nak tag.....pada bakal2 ibu....


1) nok mimy hamid
2) adinda anida othman
3) kak fieza 79

7 comments:

eLLy said...

good luck Amani.. ;p

rATu kEBaYA said...

gud luck..

ieda said...

gud luck dear ! .. akak pun dah lama x berGA nie :))

rasp said...

gud luck sis

Mimy Hamid said...

hamboi nok..nama mak naik...ko saje nak bg aku homework kan

Bitt (double IS) said...

hahahhahaa bagus jugak tu tok mimy..hahahahaa kannnn perghh huruf color purple tu...tersedak2 origine orgnya disana..hahhhaha may Allah bless u lahh yunk....gud luck ehhh

Softtouch [Hanim] said...

gud luck ieda....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails