Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, March 6, 2012

anggur malaysia...

sudah makan ke belum???????
sudah makan kalu...gud....belum kalu...sila lah makan sebelum kamo di makankan...


nak makan buah2an....??? ok meh la.. ikut aku...
jalan2 di ladang anggur tasik beris....

kat mana????
tasik beris tue terletak dekat sik kedah......xtau jugak...set dekat GPS sudah...... :P


actually aku pun pes time g nie....asyik la dok tengok kengkawan g kan...

terus hari tue..ajak my family.....
*walhal baru 6hari lepas pantang...masa nie...gedik sangat nak berjalan kan...*







ada


anggur hijau....





ngan



anggur hitam.....








pose2 dalam ladang anggur.....sakan adik...umur 50hari dah buat lawatan sambil tido ke ladang anggur...





terlentuk liuk adik tido...sian dia....
sangat behave...bawak berjalan.....
gud gurl..nanti kita g naik ketebang k...
eh..eh..HINT terbaik nie....dedi jangan skip lak ayat tue.....










aksi gedik anak beranak....
auuwwwwwwwwwww selim nyer aku....


allalalalalalalal ok jangan marah wahida... :P




macam2 aksi aku pose...tapi steady jerk si adik tido....
mak sukaaaaaaaaaaaaaaaa






cantik la pica nie...
ehem2.....aku maksudkan pica..bukan owner...
tapi klu korang nak cakap aku cantik pun aku rela jerk..
wakakakakakakakakka dush..dush....sekali...




sebabkan rasa cantik dan selim...makanya kena la letak gambar 2kali...




last but not least......


















ish2....dedi sapa nie????? sakan berhijab khennnnnnnnnnnnnnn



ok penutup N3 rasa nak lempang orang sebelah jerk....



Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P





16 comments:

atty's said...

ieda, gambar tu mcm real je.mcm ieda, duta kepada ladang anggur..

adarnadzmie said...

akak org kedah pun belum sampai ladang anggur ni tau..hehe..:)

mekchu said...

kehlass ko aisyah.. kecik2 dah dapat pegi obersi.. ehhh obersi je kan ada anggur.. hihihhi

Shu Shinju said...

penah dengar tapi lom sampai gi... tingin nak pi... tak ambik gambaq kat tasik ka? cantik ooo..tgk kat kamera abg depa pi baru ni...

wahida said...

eleh...sebenarnya ko edit gambar ko bagi slim melim kan...

haha...

nyampah n3 ni tau....huhu..

Eye_nee said...

kalau terbuka hijab tu kompom dia boleh tgk hantu..hahaha....

nnt gua nak singgah jugak lah kalau ada rezeki time melawat si kakak di arau...

Ena said...

wahhhhhhhhh..


a'a memg selim sungguh.. tak kelip mata tengok.. heheh

ratusiput said...

ha!baru arini jumpa jalan masuk blog ni.muahahaha.dahlah baru jumpa jalan.jap gi ble plak terpandang ayat..selimmmmnye aku...rasa cam nak patah balik sebab nak jugak letak ayat tu kat blog sendiri.ekekeke....

Softtouch [Hanim] said...

bestnya....sihat2 anggur tu ieda...

aisyah tu baiknya dia...tido je dia yer..

awk mmg slimlah ieda...maintain jer..jeles!

Dee said...

anggur tu rasa tak? sedap? kemain slim lagi..mak jeles nok!!

eLLy said...

slim kerrrrr hahaha :-)

Mama Gee said...

seronoknyaa...rugi ari tu pi umah adik angkat tak singgah sni...

Bitt (double IS) said...

akakkakakkakakakakakakkaaa yg penting harus puji baby yg behave ituw ;p

SURIA AMANDA said...

bestnyaaaaa....nak pi...nak pi...

NeenaAnuar said...

pergghh! tak menahan tengok anggur tuhh!!

Mimy Hamid said...

ada ek tanaman anggur kat msia..aku jakunnn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails