Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, March 22, 2012

bila angry bird pose maut..

 my little princess nie sangat suka dengan angry bird.....




 alolo.....comeynya lahai bulu mata melentik..kalah RCW tau...........
suka puji anak sendiri kan...
ateeee...kalu aku xpuji...ada korang nak puji...xkan..xkan.. :P









 eceh..eceh...manja nya anak bonda sorang nie......
panjang akal hoke budak bertuah nie.....
ada jerk idea dia nak buat kat umah tue...











baju nie abang wawan mummy yang belikan......
suka sangat amani dapat baju nie....
mummy abang wawan nie...sangat suka bagi amani macam2...tima kasih mummy...













 malu2 konon....










 
 pose kat tangga lak la...
sebabkan hobi dia panjat turun tangga...
makanya demi keselamatan bersama...marilah kita pasang gate....










kena paksa rela amik gambar ngan bonda......





 ok sekian dari amani yang comot.....





*dinda aisyah pun ada jugak baju tido angry bird.....tapi kaler merah.....nanti dinda aisyah pakai..bonda amik gambar nyek....*




Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P







15 comments:

*SiRibenMerah said...

comel nye nyekkk... ahaha.. nyek katanya...


angry bird jelitawan okeh...

mamyharraz said...

olohh olohh comelnya angry bird gegirl nih..

mekchu said...

ehh auntie kan selalu puji bulu mata amani.. mmg jimat tang nak beli butu mata pelesu besar nnti..

Mimy Hamid said...

oo suka angry bird yerkk..ok ok mama mimy dah tau..nok mak aku ckp amani si kecik comel..siap ingat anak si ina..hahah

ieda said...

amboi2 amaniiii posing angry birds lah pulakkk yee ;)
as always amani selalu cute !

eLLy said...

dinda kanda .. bila lah nak dating dng bonda eLLy?

kazmyra afkar said...

komain posing senget.. hahahaa

Dee said...

anakanda2 yg suka ke bonda yg suka ni? hahaha..lepas ni letak baju tidur angry bird bonda lak ye..eh..dedi skali tau...

Bitt (double IS) said...

baju princess angry bird doubleIS kata...ahhaahhhaha sebab maxikan....ye la bonda haritu tinggalkan bonda kat playground dia ada turun dari kereta tu? berlari dlm playground pulak??? kesian bonda dah la pegang baby...tu yg rasa serba salah tau sebab balik dulu...

adarnadzmie said...

comel... geram tgk tocang amani tu...:)

intan_blur said...

cantiknye baju agry bird dia...
;) pinjam boleh..comel buat aksi manja gitu

eB ezrin said...

posing manjer yg x thn tuh :)
nk no tipon kalo sudi bg. ;p

sW33tdARLiNG said...

eehh aku pun puji gak bulu mata amani tu melentik... bak sini skit nak masukkan kat yang dlm perut niii

Ena said...

hehe..


bukan budak2 je suka angry bird ni.. mak budak pun sama... ngeeeeeeee

ratusiput said...

amboi menantu...nk lawan bulu mata mak mertua nampak...hehehe...alalala tomei ar pakai baju angry bird...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails