Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, March 12, 2012

Blogger pertama di tahun naga

permulaan tahun naga...dengan berjumpa blogger....

blogger yang belum pernah bertentang mata la maksudnya... 

mendapat jemputan ke majlis kahwin blogger nie...

aku kenal dia masa mula2 aku jinak2 dalam dunia blog lagi...
kenal thru blog la opkos kan...


pangkat adik2 aku....pastue dia stop berblogging brapa lama....
jumpa balik dalam fb.....

nasib baik ada fb kan...dapat jugak merapatkan kembali hubungan.. cewah....


mula2 tue memang rasa segan nak g wedding dia...ye lah...bukan kitorang penah jumpa pun kan....

dan ayat dedi yang paling menikam kalbu...


"pengantin tue kenal ko ke???" wakakakkakakaka statement menikam kalbu hoke..sentap...


tapi sebabkan "kondifen" level yang tinggi..aku jawab...

"harus la kenal...."









 
 cantik banner...simple jerk....








 majlis nie dekat dewan dekat area kelana jaya.....






 kitorang sampai dah lewat dah....dah nak habis majlis dah baru sampai...
bunga ros pun dah layu dah ha...





sampai2..harus mencari makanan la dulu kan....perut masing2 dah tahap kebulur dah ha.....
nampak pengantin pun sibuk dok pose kat pelamin kan..
kita makan dulu...baru hati senang....


leh lak amani buat perangai...xmo duduk...satu peel budak kecik tue...dia walaupun sangat lasak...tapi sangat takut kepada kebisingan terlampau..

biasa la kan..kat majlis kenduri mesti la ada dj kan...pastue siap ada orang karok bagai...
lagi best la..amani peluk macam anak monyet   tengkuk dedi dia....

adik jugak yang cool...tido jerk....




pengantin tengah bersanding....
yang blogger tue yang gegurl tue la...
sangat tinggi hoke.....
dan2 terasa kerdilnya pendek giler aku....



pengantin nampak aku senyum meleret...dalam hati...nasib baik...mesti dia kenal aku...
wakkakakakakaak *ada jugak nebes takut dia xkenal*

dan terbukti dia kenal..walaupun xpenah jumpa...
ayat pertama dia...
"bonda kenapa lambat.....mana sorang lagi (adik la tue)"
pehhhhhhhhh nasib baik....





 
 hana...kamo sangat gojes...dan tinggi....
malu bonda nak bergambar ngan kamo tau....
asyik kena kutuk ngan dedi jerk....
abestos btoi....








 amani dengan muka"ko pehal".......langsung dia tanak berdiri..nak berdukung jerk...
kering la bonda ko nak oiiii....
ceee tengok tahap ketinggian pengantin perempuan tue...
tue cara2 berdiri sama level ngan aku tue...
klu dia diri kat atas tue..maw ketot lagi la aku kan....




to hana....selamat pengantin baru....welcome to the club...:P....
semoga berbahagia dunia dan akhirat....
terima kasih sebab sudi jemput akak ngan keluarga.....
ada rezeki nanti kita jumpa lagi k......



agak2nya tuk tahun naga nie...brapa banyak blogger baru yang aku dapat bertentang mata kan....best la..dapat jumpa kawan2 baru...




*blogger kedua aku jumpa last saturday....nanti aku story*







Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P


18 comments:

*SiRibenMerah said...

BLOGGER KETIGA BILA NK JUMPA NGAN AI NEHHHHH???


#sentaphatimaktgkamanicomelsgt#

kazmyra afkar said...

cantek baju dye.. merah combine hijo.. sesuai sgt2..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhh, jumpa memebr blogger, best tuh.Pelaminan yang sangat cantik...:)

Shu Shinju said...

mmg tinggi sangat pengantin tu...hihihi...

mamyharraz said...

tinggi pengantin tu..cantik!

Fieza79 said...

tinggi gilerr penganten..wahh last2 dpt gak jumpa blogger kan..nsb baik die kenal heheee...harus la kenal kan..

atty's said...

tinggi nya perantin..
kita agak2 nya berjumpa tak utk tahun naga ni..rindu kt semua blogger yg dikenali..

rATu kEBaYA said...

lepas ni jumpa akaklah.. kekekeke...

SURIA AMANDA said...

tinggi macam model..lawa....

Ina Khairina said...

dgn blogger baru ni bila lak bonda nak jumpa?ekekeke

ieda said...

aah lahhh
pengantin tuu gojes ..
mu pun gojess jugak ape ..
bonda amani kannn ;)

wahida said...

terserlah kependekan ko nok...haha...

eB ezrin said...

jom la jumper jgk :)

Mimy Hamid said...

lol ko tak kenal akak ipar dia ke...akak ipar dia nama daela kawan baik blogger aku gak...adehh..small world tul

Rtp Farra Arisha said...

hehe best regards from me to the bride. :)

Softtouch [Hanim] said...

Ngan sy la plak....tp i malu.....

Mama Gee said...

mmg tingi lampai orgnyaa...tulah bonda kenapa tak pakai heels 5 inci...heheee

daela said...

Ya Allah...keciknya donia....Sorry kak, dila tak tau pulak dia jemput akk..klu dila tau dia jemput akk, mesti dila tunggu akk..:)
** Ini pun mimie yang kasi tau saya"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails