Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, March 16, 2012

LAPAR??????

 korang lapar??????




jemput makan.....



















macam2 ada.....









daging masak hitam...specialty maktok nie...
sangat terbaikkkkkkkkkkkkkk


 








ayam goreng ngan ikan sambal..










dalca ngan kari kepala ikan...










ikan pekasam.....siput sedut masak lemak....kerabu mangga.....










pekena ngan nasi beriani ..pehhhhhh terbaik la maktok nie...
eh nasi putih pun ada...tapi xyah la amik gambar kan....
 






ok lap air liur skrang.... kekekekkekekekekek



hasil dari makan makanan yang best....








V







V








V









V










V










V






tengok peha la...kekekkekekekekeke









 peha drumstik goreng pun sodappppppppppppp......





semua kejadian nie masa bawak amani mandi manda dekat pool di KLCC......




 *(autopublish)dah selamat sampai kat kampung dah.....bestnya..ntah2 skrang tengah sedap makan udang goreng tepung gamaknya kan..kekkekeke *





Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P




16 comments:

*SiRibenMerah said...

jahat tau bg i terliur masakan matok yg sedap2 tuh.. mencinyaaaaaaaaaa~

-iLLa- said...

wow!!! siput sedut......my peberet.

SURIA AMANDA said...

ni namanya entry mendengki....

Mimy Hamid said...

apa celop lauk banyak giler ni..haishhhh geram lak aku...meriah sakan la korang picnic yer...bila nak makan lag masakan mak tok ni

Shu Shinju said...

wah sedapnyeeeeee...

rasp said...

apsal jemputan utk attend piknik nie i tak dapatttttt....sentap!

muah muah muah sama itu budak tecit and kakaknya ya....
kim salam kat mak tok!

ratusiput said...

perghhhhhhh mak tok...terer masak mcm2 lauk ni...bkn main anak dia dok menayang makanan sedap kat sini ye...takpe..takpe..

Ena said...

laparrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...



mcm mn pun sedap melayan makan.. aisyah tetap melayan matanya.. terbaik! sebut versi boboi boy.. heheh

Mama Gee said...

uiii mcm2 adoooooo..
dapnyaaaaaa

eMMe said...

selamat bercuti di kampung...
sedap tol lauk2 yg terpapar di atas tu... wat saya lapar juga...huhuhu...

Dee said...

cis..bikin org terliur je..

mummysyafie said...

eh..eh..naper tak ajak nyekk


(hihihih..ajak pun ai asyik kerja sokmo kan)

Papa Mifz said...

byk nyer lauk..:)

Softtouch [Hanim] said...

perghhhhh terbaiklah..mmg sgt terliur ok...kalu sy peknen sy terjah je umah ieda nk mkn hasil masakan mak to...rajin mak tok msk byk2 mcm ni..

InaAchik said...

terngiang ngiang kesedapan nasi beriani maktok!

mama... nak lagi!

Bitt (double IS) said...

perghhh sedap nehh daging masak hitam...kalau nak suh maktok maskkan buleh tak?? hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails