Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, March 22, 2012

mata bertentang mata...dup..dap..dup...dap......

lepas balik dari wedding yang makan beradab tue.......
kan aku bagitau....yang aku xterus balik kan.....



aku pegi bertentang mata....dengan sorang lagi blogger...
nie pun sebenarnya.....dalam hati dah dup..dap..dup dap dah....

nebes wey....aku memang gini...cam nak dating lak gayanya...
walhal jumpa ngan blogger sama jantina jerk pun.......

peeling lebey... :P


masa dekat umah kenduri dah siap bersms bagai dah....kakakakaka xmenahan aku...
ko main kejar2 ngan ayam hutan ke kak????? *hanya tuan tanah yang memahami.. :P*


kitorang jumpa dekat umah dia jerk...sonang cito...xyah nak panas2 jumpa kat luar kan...

masa otw tue...dah cakap kat dedi....klu jumpa orang jual apa2 tepi jalan stop la..nak beli buah tangan gitu....
skali asyik la terlepas jerk kan.....sampai last tue....elok nak stop....sekali tengok...alamak...si dia dah tunggu tepi jalan...ahahahahhahahah


dah sampai depan umah dia la rupanya...terus xjadi nak beli....malu siut...xkan nak beli depan tuan rumah kan...wakkakakakakakakak memalukan betoi...





walaupun baru pestime jumpa....tapi masya-allah dia punya riuh rendah..cam dah berkali2 jumpa hoke...

terus ilang rasa malu.....heheheheheheehhe...

sembang-sembang.....makan-makan tea time....

sampai la kanda amani membuang hasil kumbahan.....anak..ooo anak...mana2 jerk ko kan...



pastue tuan rumah bawak maktok jalan2 keliling umah....
maktok memang suka sangat la suasana cam tue.....
peeling kat umah sendiri la gayanya......





maktok dan tuan rumah...tawaf kebun.....macam2 ada....kat kebun nie...berbungkus2 bekalan kitorang dapat....

aku ngan anak2....apa lagi...
projek dalam rumah la plak...
kekkekekekekekek....

masa laki tuan rumah ada malu la kan....time nie laki tuan umah pun dah g melawat kebun....








dinda macam biasa...tido lagi best......kena lak dapat landing atas sofa empuk kan....
kan main suka....
nanti suruh dedi beli yer dinda...



 





seriau aku tengok hiasan cantik2 nie...
yo lah...kanda amani tue...kang buatnya dia g TOLONG KEMAS kang.....nangis bonda ngan dedi.....








camera maktok menjadi mangsa.....
pinjam jap yer kan maktok kan.....






sebabkan suka sangat dengan hiasan rose merah nie....sebab tue banyak2 amik gambar...kekekkekekekekek









auuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
baru ku tau...mana tumpahnya kuah klu tidak ke lantai kan...
patut la...kanda amani...pun ada baka2 gedik....








nasib la rose nie kat atas kabinet...klu kat bawah..mau kanda amani dok angkut pasu nie...












layan gedik sorang2....dinda sleep...yang lain2 layan jalan2 kat kebun...
aku layan gedik pose la kan....






sleeping beauty.......






NIP time......pengalaman sangat bermakna tuk aku...
dulu masa kanda amani xsempat nak rasa.....




ok2...asyik2 muka aku..muka dinda......
muka tuan rumah....non hado ka...???

eh sapa kata xda...ada hoke....




get ready nak tau....sapa blogger bertuah yang dapat aku jumpa tue......










jeng....













jeng.....













jeng.......













1










2











3
















scroll skit jerk lagi......kekekekkeke
















4












5
















tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa







 




kak eyenee in d'house.......
best gilak dapat jumpa ko kak....

start dari nak makan kat jeram.....pastue raya...pastue besday kanda amani....
asyik la xdapat jerk nak berjumpa kan...
akhirnya.....dapat jugak kita jumpa.....











nie bukan niat aku nak restling ngan ko kak...tapi kenapakah perlu ko memendekkan diri ko sebegini rupa....

sentap.... :P







dan seharusnya la...tuan rumah ngan maktok lak....





kak....ko dah kenapa macam nak lepuk dinda jerk kak.. :P







datang tangan kosong....balik penuh bonet.....
terbaik la.....terus malu sampai malam..wakakkakakakaka


kak..maktok cakap...dia nak mintak benih pisang tue kat ko....tapi malu...
hahahahahaahahahhaahahhahahaha












ok tuk menutup kemaluan masing2......















V










V











V









sujud lantai...tutup malu...hahahahahahahahaha








byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee








Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P



19 comments:

Eye_nee said...

TQQQQQ lag sgt ko dtg kat rumah akk tu sis..rumah tak seberapa..pujian kemain ko berikan yer..jgn serik utk berkunjung lagi tau..pintu rumah senitasa terbuka utk kamu dan semua gengs maya yg sudi nak berkunjung...

P/S..duduk biar sama rendah..bila berdiri nmpak ko tak sama tinggi sbb nak jaga hati terpaksalah akk rendahkan badan....hahahahaha...

SAYANG KO KETAT-KETAT..SAYANG MAK TOK JUGAK....

Mimy Hamid said...

ko ni kalau bercerita kelakar hokeh bersahaja...paling tak tahan asik muka ko je la posing..pandai ko kan tido kan aishah...lawa umah dia

*SiRibenMerah said...

hurmm.. jeles..

ok bai..

Shu Shinju said...

ooo..kak aini ni..shu ade fb dia...cantik umah dia..:)

♥MAMASYAZA♥ said...

mak aihhh bestnye kalo dpt kawasan luas camtu, buleh berkebun sakan. en. abah mesti suka. umah puan umah tu pun cantikkk

Fieza79 said...

aduhh..leka bila dh jejak kaki ke sini hahaa...

cntik kan umah blogger tu...dinda nyenyak je ye titunn umah org...kalo dinda firas idak la gitu ropa nya...kelaku 'molek' nau..huhuu

eB ezrin said...

canteknyer yer umah dier . :)

ieda said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jelesssssssssssssssssssssssssssss !!!!!!!!

Bitt (double IS) said...

hahahhhahahhahaa lawak laa bonda nehh

pst, maktok ada blog jugak kah? ngeee

ratusiput said...

perghhhh ko dah pegi umah geng ek.jeles ar camni.pesal tak ajak.dah ar tu dpt gi kebun sume.cantik umah geng ade rose real punye.ni sape blogger sebenarnya ni yg ade kamera.ehehe.mak ai menantu...bkn main sujud lg..ehehe...

mamyharraz said...

cantiknya rmh..tenang aman je..siap ada rose segar.

sbb tu dinda lena tido suasana nyaman :)

Dee said...

wah..rezekilah tu..dpt jumpa sis eyenee...lawa rumah dia ek..

Mama Gee said...

kelakarr le baca ayat2 bunda nih...heheee

MiYOKO SuKi said...

lawanye umah akak niii....

sW33tdARLiNG said...

amboii... simpan sikit tentangan mata tu hari sabtu nooooooooooooo

Rtp Farra Arisha said...

cantik deko di dalam rumah dia ya! buat pertama kali bertemu, memang ada rasa malu..that's normal! :) well, ada juga style tutup malu seperti itu hahahaha

Softtouch [Hanim] said...

bestnya jumpe kwn baru..lepas ni leh lah kita jumpe.

wahida said...

kak eyeneeeeeeee!! saya jeles....
rumah kita dekat, kenapa tak nak invite saya dth umah akak ha???

saya sentap...haha..

rasp said...

kalo tak bagitau pi jumpa blogger...
compom i ingat tu rumah u sis...
posing sana sini hehehehe...
i loike...
tapi mmg cantiks rumahnya....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails