Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, November 22, 2011

35 weeks pregnancy....tahun lepas

assalamualaikum dedi amani tumpang lalu....*sambil tunduk tangan kat lutut...jalan bongkok...*.....dedi xmarah kan..N3 vini dedi verangan tadi tue kan... :P



lalalalalalallala sambil menari2 happy feet...
ala dedi pun xheran ngan vini dia sorang nie...dia taw..vini dia memang kuat verangan...

ala minat jerk pun kan..dedi bukan leh dapat pun ye idak....

klu nak...dah lama ai pilih pemain bola sepak tue kan.. wakakakakakakakak..ok2...serius2..kang kena tinggal lak aku xleh balik kampung jumaat nie...



tadi dok godek2 album lama......tiba2 kuar gambar nie....
terus rasa nak cam.....ala comeyyyyyyyyyyyyyynya aku .......






nie masa mengandongkan amani tahun lepas...
amoih sakan kan..tahun lepas mengandong...
tahun nie mengandong lagi..wakakakakakakakakakka
oppppssss ober......






35 weeks of pregnancy....
tummy kecik jerk kot kan...
now pun kecik jerk...
ramai yang xcaya aku dah 8bulan...

baru aku perasan la....ngandong kali nie..xbanyak gambar yang nampak perut la...
hmmmmmmmmm





Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P





23 comments:

Deqna said...

taun ni tak byk gambar perut tapi byk gambar makanan. makan dan makan tapi tak gemuk pun.. jeles

Shu Shinju said...

dah 8 bulan??? OMG!!! dah xlama gi tuuu...

SURIA AMANDA said...

pas tu kan..ada org tu kan...kata kan..dia gemuk kan..mana ada gemuk!!perasan lebey...hahahahaha

adarnadzmie said...

hehe.. pewot tahun lepas kecik sket kot... tahun ni besar sket...hehe

makdara TERdiva said...

terkenang semasa dulu.

beranakkan si adik masa kakak lagi 4 hari nak 1 thn..

alasan tak sempat brek..haha!

Mimy Hamid said...

gemuk ke ko...isk tak la...maintain jekk...aku nak follow jejak ni tetiap tahun..mampukah?? heheh selamat semuanya key

ratusiput said...

kahkahkah tetiap tahun mengandung...apa ada hal...anak tu rezki...ye tak..?kalau akak yg ngandung dah rupa guni berjalan.ehehe..

-oP_ida- said...

mana nak nampak perot..sebab org lain berupa lain jantina.kot.....ehehhehe

BTW taklama dh kita nak pas batTon.....

wahida said...

weh, bg rahsia mcm mana nak slim lepas bersalin weh...plizzzzz...

POSH76 said...

mak aii dalam diam2 dah 8 bulan biar betik....tapi hang untung preggy pun selim melim jer

Ena said...

jeles..

sbb akak kalo peggy mcm pinguin.. huhu.. tp rindu sangat la nak pegy.. sob3..

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhh betoi la, perut kecik ja kan. kalo akak dulu, perut punyala besaq, bukan perut saja idung pun dah mcm buah jambu air

Masni Syafie said...

teciknyer perot...boleh melaram lg walaupun dah berminggu-mingguan..hehe

mekchu said...

ada skandal ngan pemain bola ke? ngeh ngeh ngeh.. ngan aidil ke zaquan nih?

Joy said...

tetiba rindu nak preggy jugak ;)

Mama Gee said...

alolololo chomeinyaaa pewottt....

cepatt tangkap gambar terkini skrg jugak :)

rATu kEBaYA said...

perut kecik ye ieda... lelaki kot..

sayangtikah said...

nok...muko ko lain la masa peknen amani dgn yg skang ni...mmmm boboiboy kot!!!!...klu tngk gmbr ni muko ko tak lawo (hahahahaha) yg skang ni cm ada seri(au) sket (sket jer)hahahahaha....

~izan~ said...

ishh pregnant pun slim melim ni,jeles ni.

Bitt (double IS) said...

8 bulann sudahhhh.....perghhh senang nak slimmm kalo lagu tuhhh

Softtouch [Hanim] said...

betul lah ieda..bdn awk xbape naik sgt...sy pic peknen mmg xbyk...sy peknen semau nya naik..smpai skrg xturun2 lagi..huuhuhuhh

NeenaAnuar said...

alaa.. ko no prob punyer lah kalau nak slim balik lepas bersalin nanti.. confirm maktok dera ko tak kasik makan itu ini kann! hehehe....

NeenaAnuar said...

alaa.. ko no prob punyer lah kalau nak slim balik lepas bersalin nanti.. confirm maktok dera ko tak kasik makan itu ini kann! hehehe....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails