Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, November 21, 2011

auwwwwwwwwww...cakaran harimau...

salam...hari isnin....
hari nie xsempat nak feeling2 monday blues bagai....


masuk keja pun dah lambat....*&^*$@^%^$ jammed..sebab ada keta rosak.....xmemasal punch card merah...*walhal pun memang sokmo punch card merah pun sebenarnya...*

masuk keja...line internet lak down....pehhhhhhhhhhhhhhh stress berganda...
berkali2 restart server.....kul 10 lebih baru server up.....

rushing sebab hari nie petang nak kena bawak my little princess si amani...follow up kat hospital serdang...

huhuhuhu mudah2an...semua terkawal la...doakan amani ye prenz....

aduh...tetiba teringat...software tuk F&N version terbaru lum testing lagi..uwaaaaaaaaaaa....

nanti bos masuk kompom tanya........invoice pun lum generate lagi..uwaaaaaaaaaaaaaaa lagi...


BW pun lum lagi nie...eehhh..ehhh...ada ke BW dalam skop keja lalalalalala.....
ok la..klu dapat membebel ...memang xhengat...sebelum bos terpacak dalam opis nie..baik aku stop dulu.....


ok byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....





 
 
 

p/s: doakan kesihatan amani pulih seperti sediakala yer prenz......thanks to my pelangi's yang sudi buat segmen terjah datang umah sabtu hari tue...nanti aku cilok pica kat diorang..aku hapdet k....ada budak mengidam sambal udang maktok....mengalahkan aku yang preggy nie jerk gayanya mengidam sakan......mengidam cinta muka buku pun ye jugak budak2 nie...allalalalala :P


alamak bos dah masuk...#apapunxboleh...




Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P





16 comments:

eB ezrin said...

psl comel sgt tuh? gram3 :)

mamyharraz said...

sy pun hari2 lewat masuk keje..kalau ter awal 5 minit terus rasa bangga =P hehe..

aminn..semoga kesihatan amani pulih sepenuhnya.

*SiRibenMerah said...

hikhikhikhik..
jeles la tuh sbb maktok syg kitorg sampai masak sambal udang.. ahakss~

qiqiana said...

semoge amani sehat... ank kite pun aritu suspek kne jngkitn kuman bwk serdang tp xadmit wad seb bek...

mrs.ecam said...

ala tomel2...kalau la ank aku pon nk pki sepit2 rmbut camtu kn...ni x...sepit tu x smpi semenet duk ats kpala dh sebok die tarik2...huhuhuuhuh

Mimy Hamid said...

ini cerita mood monday blues la beb...huhu.....semua serba tak kena je....yes dear pray for amani key...aminn

Shu Shinju said...

insyaallah..mudah2an semua baik2 saja..:)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

semoga cepat sembuh yer amani yang comel...

wahida said...

lepas ni sila punctual...

haha...

rasp said...

smoga amani sembuh 100% sis...

kalo i tingin & minta delivery kan kat i tiap2 hari leh tak hehehe

Dee said...

moga amani sembuh spt sediakala eh..

mummysyafie said...

hari ni tak lewat..tapi lupa punch..boleh? banyak benda nak kena pikir sampai punch card pun lupa.

SURIA AMANDA said...

kalau free..free sgt2 kan..tp x best la ari ni boss kuar masuk bilik...

mamaNoriz said...

eh, BW tu mmg skop keje paling penting sekali utk kita..

hahahhaha

ratusiput said...

maktokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....tak aci sbb ratusiput tak dpt rasa sambal udang maktok!!!!!!!!!!!!!!!

NeenaAnuar said...

insyallah.. moga amani kembali sihat sepenuhnya seperti sediakala.. untie nin kat sini tak henti mendoakann...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails