Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, November 8, 2011

pengorbanan aidiladha

lama rasanya menyepikan diri dari dunia blogging.....
macam2 perkara yang berlaku.....

cukup menggemparkan dan meruntun naluri ibu...



my little princess.....admitted selama 4hari 3malam.....




bermalam di wad 5A....









 amani...bonda minta maaf sebab xjaga amani elok2..sampai amani sakit....
sayu dan sedey hati bonda tengok keadaan amani hari tue....

menangis bonda tengok amani kena bernapas dengan bantuan alat pernapasan.....

bonda janji sayang...lepas nie..bonda akan lebih peka dengan keadaan amani....






..nanti aku update pasal kes amani kena admit nie.....now nak rehat..badan sangat letih dan penat.....terima kasih yang xterhingga pada semua yang mendoakan kesihatan amani.....
***bila terjadi sesuatu...baru kita sedar...rupanya masih ada yang sayang diri kita..***
Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P





22 comments:

Deqna said...

what happen to amani? sian tgk dia.. harap amani dah ok yer..

POSH76 said...

adui alahai sian amani....kes teruk ni kalau tak takkan sampai admit...doakan amani cepat sembuh yer amin

Shu Shinju said...

sian amani... cepat sembuh yer syg....

-oP_ida- said...

bONDA janganlaa cakap mcm tuh....
bonda dh lakukan yg terbaik...ALLAHnak uji bOnda tatkala ni dia bg amani kurang baik dlm kesihatan....sob..sob..sob.....:(

alhamduLillah, amani dh beransur baik kan...

amani GOOD GIRL....

mamyharraz said...

salam aidil adha utk bonda amani.

tumpang sedih apa yg berlaku pada amani..harap bonda kuat ya.doakan amani cepat sembuh.amin.

ieda said...

aloor amani x sihat ke ??
huhuh take care dik
kena rehat banyak2 nanti story pasal amani tau .. x sabar nak tahu kenapa sampai 4 hari tuu , agak lama tuu

Dee said...

masih ada yang sayang padamu..nyanyi sket..alhamdulillah..amani pun dh sihatkan..bonda pun jaga kesihatan ye..

eLLy said...

Amani dah sihat alhamdullilah.. btw bukan salah Bonda.. itu kan dugaan jng lah ko rasa bersalah sayang ku.

Mimy Hamid said...

Amani dah sehat...Alhamdulillah...aku nengok gambar ni aku terkejut...dari fb kak normarina anne..terus rasa Ya Allah napa ngan amani..selamatkan lah dia...

rasp said...

we love u forever!!!
u take care tau dear....

rasp said...

love u forever darl...
jaga amani & take care of yourself too....

SURIA AMANDA said...

alhamdulillah Amani dah ok...jgn lupa update tau..gi rest dulu k..

wahida said...

alhamdulillah, amani dah sihat...risau aku...

baru hari ni aku tau...sob sob...

syanasaid said...

mmg sayu tgk gambar amani
:(
ko pn rehat ye..tgk makin kurus gambar ko
jaga baby dlm perot tu jugak ye

sayang amani!!

Mamamya said...

knp amani??? t'ingat kisah anak akak kene admitted ward 3h2m...mmg masa tu rasa b'salah dgn dia...hiba bila tgk kene cucuk sana sini....

moga amani cpt sihat yer...sian bonda ssh hati...

sW33tdARLiNG said...

jgn salahkan diri sendiri ida... dugaan allah nak kasi tak kira samada kita peka atau tidak...

mummysyafie said...

semoga cepat sembuh yer amani. betul kater Amy..jangan salah kan diri sendiri..semua terjadi sebab ketentuan. kiter dah lakukan yang terbaik buat mereka.

mekchu said...

syukur amani dah sihat.. bonda nya tgh sarat.. itu petanda amani akan jadi kakak yg baik tu..

mamaNoriz said...

aduhhh, pilu tgok dia..

alhmdulillah dah kuar wad...

teringat anak sya dulu pun kena camtu...cucuk sana sini...huhuuu

intan_blur said...

siannye amani...klu aku mesti dah nangis2 dah tgk ank mcm nih..
sbr ye nok..dugaan..

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

ololo ciannyer amani...semoga cepat sembuh yer...

Softtouch [Hanim] said...

alahai siannya amani...4 hari amani duk wad sy xtahu..teruknya sy...sian sgt...tgk amani mcm tgk anak sy...semoga amani dah smbuh sepenuhnya ye ieda....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails