Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, November 15, 2011

dugaan aidiladha bertimpa-timpa

 salam......bukan menidakkan takdir....dan tidak sesekali mengeluh dengan setiap dugaan....

sekadar luahan rasa hati.....


 amani kan kena admit 4/11 tue kan....

2hari lepas amani kena admit....aku dapat mms dari my brother....

my niece yang kecik tue...kena air panas di kaki...
masya-allah....kesian sangat masa aku dapat mms tue...

nak pegi ziarah memang xdapat lagi la...ye la..amani pun masa tue kat wad lagi kan...

maktok pun susah hati jugak...

nak datang tengok amani...tetiba abang aku sampaikan perkhabaran duka tue lak..
maktok cakap..to be fair..dia pegi la umah abang aku dulu dekat lumut...

yeah...aku pun xkisah..lagipun amani still under control lagi kan....



kesian...sebab anak buah aku tue...lum pun genap setaun....28/11 nie baru genap setaun umur dia....
moga2 fatin cepat sembuh.....






aku seriau sangat tengok mms dari abang aku nie...

korang nak tengok...









V


V



V



V




V




V




V




V




V





V





V






V








betoi2 nak tengok nie...






|


|


|


|


|



|



|



|




|




|




|




|




|







 aku dah cakap...seriau kan...



fatin....maksu doakan semoga fatin cepat sembuh sepenuhnya......insya-allah nanti ada masa maksu p lawat fatin ye....




Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P





21 comments:

*SiRibenMerah said...

sabarlah kak.. ada hikmah di sebalik setiap kejadian neh. sabar tau :)

eMMe said...

outch! sakettt.....wa jenis tak tahan sakettt, huhuhu....lu kuatt, wa tao..

Shu Shinju said...

kesian kat baby fatin..camner leh kena tu bonda..

semoga fatin cepat sembuh yer...

wahida said...

Allahuakbar!! terkejut aku tgk gambar tu nok...harap Fatin cepat sembuh la...tak gamak tgk anak sekecil mcm tu derita kena air panas....

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

same with me kak.. saya yang tua terasa amat perit sampai nak pengsan, ni kan budak2.. saya tak henti2 nanges kak masa kene, budak2 apatah lagi..

tiap2 minggu kene pergi checkup kat hospital pastikan kulit baru hidup tak timbul.. sedih giler dengan kecuaian sendiri, tapi alhamdulillah skrg dah tak pape..

semoga anak sedara kak ida cepat2 sembuh.. INSYA ALLAH...

SURIA AMANDA said...

oh..sangat sakit ulu hati along tgok gambar tuh...kesiannya fatin..moga cepat sembuh..

Qhaifa Nur said...

teruk tu...macamana boleh kena sayang..minta2 cepat sembuh..

-oP_ida- said...

mmm.itula bonda, bila masalah mai betimpa-timpa....sampai xdan nak tepis...soB....tp ada hIkmah mgkin sumenya....

FATIN, aciknida pn doakan moga fatin lekas sembuh...

sian nyaaa dia.....sakit tuh....allah ja yg tau

rATu kEBaYA said...

ieda.. akak (wahaha) dah sedap bahasa diri sendiri akak.. walaupun sebaya..

akak sendiri pernah alami anak kena air panas.. Tapi ni yang betul2 baru lepas tutup api.. huhuhu.. bayangkan dari dada hingga ke hujung jari kaki kena.. sepanjang perjalanan tu akak tak bagi uzrei lelapkan mata pun.. walaupun masa tu uzrei dah berhenti nangis.. mmg risau gilerlah.. hish.. tak boleh nak ingatlah tragedi tu.. tragedi tu pun tak sanggup nak citer kat blog.

kalau benda nak jadikan, jaga macam mana pun tetap kena jugak. tulah takdir besar atau kecik je dugaan nya...

Mimy Hamid said...

uishh agak teruk nok shiannya..malang tak berbau kan..bersabar yer ko dan family ada hikmah tersembunyi di sebalik....sian maktok...ke sana ke sini demi cucu..pengorbanan tu...

mekchu said...

sakittttt... tgk pun dah tau sakitttt... pengorbanan sungguh mak tok aidiladha hati tu kan..

Eye_nee said...

Ya-Allah..teruk jugak ni Pepel..Kesian Fatin...dah kemalangan nak buat mcm mana kan....

ieda said...

aduhh kena air panas tuu .. huhuhu sakit dia terasa nie ..

semoga fatin cepat2 sembuh ..

♥MAMASYAZA♥ said...

memang sakit teramat ni kalo gaya sampai camtu. semoga sikecik tu cepat sembuh

syanasaid said...

Ya Allah
kesiannye fatin
harap dia cepat sembuh

mmg ngeri bile fikir pasal tersimbah2 benda panas ni

intan_blur said...

ngeri aku tgk ni wey..baru skit tgk nih..aku terus scroll laju2 smpi bwh..x sngup aku nak tgk lame2

eB ezrin said...

aduh, rs cam nk nanges tgk. tringat anak2 kat umah.. moga cpt sembuh yer fatin. sakitnyer alahai

Dee said...

kesiannya dia..moga cepat sembuh..

Softtouch [Hanim] said...

lahai siannya.....seduh sy tgk.....semoga fatin cpt sembuh..

Mama Gee said...

adoiiiiiiiiiiiiiii

makdara TERdiva said...

adik MDT penah kena air panas 1 badan masa tu umur dia baru setahun lebih..

alhamdulilah dah ok cuma parut masih berbekas..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails