Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, November 18, 2011

rindu

 dingin pagi jumaat.......tiba2 kerinduan aku dekat arwah kakak aku datang lagi....


demi tuhan...aku sangat2 rindu dengan arwah along.....


kerinduan yang menyakitkan.....tangisan hanyalah peneman kesunyian terhadap kerinduan e2...

along.....maafkan adik sebab xmampu menjaga amanat along dengan sebaik mungkin....

demi ALLAH...kami xmampu...bukan xmampu tuk menjaga amanat along...tapi...xmampu dengan tindakan kejam dari pihak sana...




arwah along bersama 2 orang waris yang di tinggalkan...
sedih tiap kali tengok muka anak2 buah aku...
terlalu kecik rasanya diorang kena tanggung bebanan rindu terhadap kasih ibu...


 ramai yang cakap..muka aku dengan arwah kakak aku sama...
anak2 buah aku pun selalu tersasul panggil aku ibu...
meruntun hati...ya allah.....


YA ALLAH YA TUHANKU....KAU PERLIHARALAH ROH KAKAKKU.....TEMPATKAN DIA DI KALANGAN ORANG2 YANG BERIMAN...LINDUNGILAH DIA DARI SEKSAAN KUBUR....AMIN.....



Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P





26 comments:

*SiRibenMerah said...

Alfatihah..
citer neh iyra baru tau.. nnt story detail yek..

kish kishhh maktok..

eMMe said...

Takziah. Alfatihah, adik bradik kan...mmg muka ada iras, mana anak2 arwah skrg? cemne keadaan anak2nya?

eB ezrin said...

aminnnnnnnnnnnnnnnnn
alfatihah buat arwah. biler bacer n3 u, eB bygkan, mungkin kalo eB pergi pn. adeq2 eB akan raserkan benda yg samer yer?

Mimy Hamid said...

Alfatihah...seiras beb kakak ko...kes anak buah ko masih tak dpat jumpa lagi ke till now...sedihnya...ko sabar la...satu hari nanti anak buah ko akan cari maktok n ko jugak...waris tu beb

Shu Shinju said...

mmg sebijik...mcm kembaq ja...

semoga arwah along tenang disana & diletakkan bersama org2 yg beriman...amin...

rasp said...

Al-Fatihah....

mmg sama lah wajah both of you....

mamyharraz said...

Al-Fatihah..

mmg sama muka bonda dgn arwah kakak kan..semoga arwah kakak sentiasa tenang di sana disamping org2 yg beriman.amin yarabbal alamin.

intan_blur said...

beb..gamba pic ngan ank2 tu gamba kakak ko ker gamba ko..?

sedihnye..siannye la hai..xpelah klu dorang panggil ko ibu..atleast blh lepaskn rindu

NM02 said...

ye la... mmg korang seiras sangat

al-fatihah buat kaklong

eLLy said...

Memang sangat seiras..

Bonda jng la sedih sedih ek

Semoga roh nye tenang di sana. AlFatihah

mrs.ecam said...

al-fatihah tuk arwah kakak ko...tp moke ko mmg sepesen...adk badik kn...msti ko rapat ngan die kn...ermm sedehnyer bile ank2 die pnggl ko ibu...klu aku...aku biar jek ank2 die pnggl aku ibu...at-least leh derang lpskn rindu derang...huuuuu bnyk2 bersbr ye....

Deqna said...

dont sad2 yer.. kalau rindu kita sedekahkan al-fatihah.. semoga dia tenang di sana..

makdara TERdiva said...

samalah..kembar ke??

alfatihah buat arwah..

bila rindu sedekahkan alfatihah selalu

eT said...

yer la kak...ada nk sama muka tu...tentu diorang syg ngan akak kn nk lepaskn rindu pd ibu tu...sedey plak rasa...

Papa Mifz said...

semoga arwah berado dikalangan mereka yg beriman..amin...

~izan~ said...

Al-fatihah utk arwah along.

mmg seiras..kurang2 anak2 arwah dpt melepaskan kerinduan mereka bila tgk muka bonda amani...

tabahkan hati ye..

Sue* mamaID said...

mmg pun sama la...semoga rohnya dicucuri rahmat...al-fatihah...

Dee said...

Al-Fatihah..seriuslah muka sama eida..moga mereka semua baik2 aje ye..

ratusiput said...

sedih gak...teringat masa mak tok cerita aritu... :(

idasm said...

alfatihah buat arwah kakak. semoga dicucuri roh ke atas rohnya.

Ena said...

AL-fatihah buar arwah..

memg eida ngan arwah seiras.. mungkin tu sbb sampai mereka tersasul


akak teringat arwah kakak yg dah pergi juga tu.. arwah sama mcm mak, kaa org2 tua.. jika salah sorang anak or adik beradik yg lahir dengan wajah yg seiras selalunya salah sorang akan pergi dulu.. Wallahuaklam..

harap eida tabah & redha dengan apa yg dah berlaku.. sedekahkan doa & mengaji utk arwah selalu..

POSH76 said...

Al fatihah untuk ur sister yer...mmg seiras

♡ a.y.u ♡ said...

eh...mmg sama..cam kembar la..alfatihah sis..insya'allah akn berita gembira menyusul tapi bila..hanya tuhan je taw..akak sabar taw...

Softtouch [Hanim] said...

Al fatihah utk arwah...ieda n family sabar yer....kita doakan yg terbaik utk semua ok...

SURIA AMANDA said...

sangat sama..apa pun dah ajal dia..takziah dari along..al fatihah

Mama Gee said...

Al fatihah buat arwah...yg mana satu gambar kakak..yg mana satu gambar bonda....kalau yg atas bj biru tu kakak...mmglah serupaa wajahnyaa :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails