Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, November 1, 2011

terjah...mari kita terjah...

segmen abang rambut ketak kembali..... :P

walaupun rambut aku rebonding.....tapi ada aku kesah....eh..eh..rebond ke rambut ???
dulu2..suka sangat merebondkan rambut....
nasib baik skrang dah pakai tudung...kot x....setaun 2kali aku rebond rambut agaknya....

ok...lari topic skit....maap...

kan last week aku kena ostesen ke JB kan....
makanya...sebabkan dah alang2 kita sampai JB..marilah kita mengeratkan lagi hubungan kelamin silaturahim dengan blogger dari JB lak kan...


aku kenal ngan kak ratu nie...rasanya dah setaun jugak kot....
walaupun xpenah bersua muka..tapi kitorang agak close....

slalu keep in touch la...xkira la..dalam FB ke..dalam Blog ke...dalam phone ke.....
dan dia jugak selalu bagi amani present...tima kasih akak ku sayang.....


dapat jerk tau kena pegi JB...terus aku rojer dia....dan kitorang pun make a deal la....
nak dating kan....

sampai JB petang isnin 24/10...dia siap remind aku hoke...." ko lagi 2jam nak sampai JB bagitau aku...aku nak buat persiapan mandi bunga" hahahahahahah
clurst ko kak ciput....

1st date la katakan..harus la nebes berganda kan....

sampai2 jerk JB....meeting point kitorang...depan kuil hindu dekat GIANT Tampoi.....hahahaha tue pun sebab aku dah sesat barat nak cari F&N JB.......terus rojer dia suruh tunjuk arah la apa lagi kan...

jadi marshall la kak ciput hari tue.....tima kasih akak..jasamu akan ku kenang...

elok jumpa jerk tempat yang aku nak tuju keesokkannya...terus kak ratu bawak kitorang ke umah dia...
eh2..sebelum tue...cari hotel tuk my opismate dulu...dekat jerk hotel ngan umah kak ciput..senang la pagi aku nak pickup my opismate tue kan...

aku???? sebabkan kak ciput kata....ko semalam jerk kat sini..so xyah nak ngada2 tido hotel..tido jerk kat umah dia..makanya...
xelok adik2 lawan cakap ahkak2 kan... 

marilah maktok...n amani..kita tido umah untie ciput....








 ai likeeeee....fefel.....pusin sini fefel...pusin sini pun fefel gak.....




 simple but nice.....klu aku ada umah sendiri nanti...leh la buat camnie....
bahagian dapur....merah hitam menjadi pujaan qalbu si ratusiput...





 auwwwwww....untie bonda terpikat la..ngan lesung pipit adik.....
menggoda gitu....
si adik nie...henjen dia sangat lambat nak panas...
kekekekekke hari kedua baru la aku dengar sora dia hoke....
pemalu sangat kan.....ko ikut sapa dik..malu??? kak ratu...ko jangan jawab ikut ko lak yer.....




 tuan tanah yang baik hati.....
walaupun baru 1st time mata bertentang mata....
tapi ko layan kitorang sangat tiptop....
tima kasih kak ratuciput...





balik rehat2 jap...sebelum kuar dinner.....





 sian nampak amani sipi2 jerk....kekekekek..tima kasih kak...belanja kitorang malam tue...
yummy..yummy......nasi goreng ayam penyet....
muka aku...mak aih....nie kalu cik ponti tengok pun terkujat...eh kawan aku ke nie???
pucat gilosssssssssssss.....




lepas makan..jalan2 jap kat tesco seri alam tue......pastue terus balik umah dan zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

xsempat nak gosip panjang malam tue..kepenatan melampau....

esok paginya....aku kena la pegi keja kan....makanya..tinggalkan maktok ngan amani kat umah kak ciput.....
amani sakan la tawaf umah kak ciput.....
risau aku...dia tue kang..habis sepahnya umah orang tue....
maktok pun risau jugak..kekekekekekek
maktok lagi la...ober hoke..siap tolong kikis anai2 kat cabinet dapur kak ciput...kekekekekekke

well maktok memang gitu..dia elegic skit ngan anai2 nie..geram jerk dia tengok....

nasib baik maktok xjumpa racun anai2 kat umah kak ciput..kot x...kompom maktok lak jadi pemusnah anai2 xdilantik.... :P



habis jerk keja kat F&N terus rojer kak ciput....destinasi seterusnya....
umah makcik aku dekat taman u...dah alang2 sampai kan...kita harung sekali gus....







 ingatkan dah settle keja...rupanya non hado hoke....
asyik la berbunyi tipon aku tue...
stress nak gosip lelebey ngan kak ciput pun xsenang taw....





 pose sopan dari aku....walaweh..sopan kah?????






pose kurang sopan dari kitorang...
kekekkeke makcik aku ngan maktok sibuk dok masak kat dapur...
kitorang kat depan sibuk menghabiskan makanan sementara nak tunggu nasi...lalalalalalalalal
memang dasar anak dara..eh anak dara ke???
cee tengok si adik tue...tatap pokus ngan buah anggur lantak la korang nak bergedix ke apa ke..janji dia dapat makan tanpa gangguan..kekekke :P


lepak2..sampai kul 5 cam tue..makanya marilah kita minta diri dulu....
perjalanan kami masih jauh....





 tima kasih buat ratusiput yang sangat sporting dan anak2 dia yang sudi melayan karenah amani.....
insya-allah ada rezeki nanti kita jumpa lagi ye....
next year aku bawak amani ngan adik dia lak...kekekkeke...baru la best sepahkan rumah ko..hahahhahahahahaha :P





Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P





17 comments:

*SiRibenMerah said...

chanteknya umah..best2...

SURIA AMANDA said...

bagus macam tu kan,....walau first time jumpa..tp mesra gituuu....

eB ezrin said...

haku jeles3 hu2

POSH76 said...

mmg meletopla umah ratu ciput ni...harus singgah kalu ke JB hehe

NM02 said...

bagus uols ni

mengeratkan hubungan alam maya

caiyok!

Mimy Hamid said...

ni yang buat aku nak terjah JB gak jumpa ciput...jeles tau...asik dk tayang gambar laga pipi jek...sentap mak

Shu Shinju said...

mmg nampak sgt terpancar keseronokkan korang....:)

bestkan bloggin..:)

-oP_ida- said...

serius UMAH kakratu SANGAT chantik..kaler dia MENAWAN.........

bonda dh tau kaa gender org dalam..ehehehhe

rATu kEBaYA said...

syoknyer leh lepak kat rumah ratu... best..

ratusiput said...

Posing2 pun tetap kena cover perutku itewww muahahaha.pssttt kompem kan anak gajah lg beso dr akak?ekeke..mmg tak puas begosip pun masa sgt trhad tp puas dok malayan amani tawaf satu umah.ehehe.tima kasih kat ko,amani ngan maktok ye.tak lupa gak abg zack yg tersangatlah peramahnya.insyaAllah ade rezki kita jumpa lg.

Ena said...

memg lawo..

syok ek.. merata kawan blogger sesaje.. memg best..

intan_blur said...

wahhh..suke ko terjah dapur org nok..cantik..
mcm bby boy je perut ko ni nok (tetibe pulak kan..;)

Dee said...

apapun mak jeles kau dpt rasa cistart kak ciput noks....huhuhu..

mamyharraz said...

best dpt jalinkan ikatan mesra dgn kwn alam maya..dpt pula yg baik berganda hepi :)

cantik rmh ratusiput.suka tgk.

eLLy said...

orang berbudi kita berbahasa :D

mummysyafie said...

nor memang berkenan ngan rumah ratu ni. dari car porch sampai la ke dalam. nanti nak minta tips ngan ratu la..

NeenaAnuar said...

besttnyer ko dah jumpa ratusiput... umah dia memang gorjes lah.. I loikke! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails