Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, October 31, 2011

minggu lepas kan....

 minggu lepas kan...budak comot dan masham nie kan....
pegi jalan2 ke selatan.....



yok kita ke JOHOR BAHRU....





 amani baru bangun tido......duit kan tangan amani xlepas kan...
bery the materialistic... :P
rambut pun kusut masai jerk....
mentang2 la nak ke masai johor.. :P
nie dekat RNR pagoh....berenti lunch drebar dah lapar...


perjalanan di teruskan...cuaca...mendung mengiringi kitorang ke JB hari tue....


dalam perjalanan jumpa geng konvoi....
baru balik dari motor GP kat sepang la nie gamaknya...



brader...xberat ke sandang landak kat bahu tue..kekekekekkek...





di JB...buat pertama kali nya...mata bertentang mata dengan pemilik....nick name yang xdapat dipisahkan dengan siput....




 bersepah2 siput dalam umah dia...nasib baik patung siput..klu siput hidup...dah lama maktok kutip campak kat longkang... lalalalalalalalaalalalala
memang kena la nama nick dengan hiasan dalam umah dia...
RATUSIPUT......





ohhhh ada lagi satu trademark dia...yang sangat pemes amous.....selain dari siput....
mabeles sangat hoke.......klu la JB ngan KL tue dekat..dah lama aku suruh dia hantar kat aku...





 cheese tart yang superrrbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.....
akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....napa ko lupa cheese tart eida nie kak...sentap hoke.. :P





nie baru intro taw... :P...dasar pemalas kan....
bukan apa..hari nie...mood cam malas sangat....
lagipun sedey...esok malam maktok dah nak balik kampung...
maktok nak balik dulu...nak buat persiapan raya katanya...huhuhhuhuhuhu

demi ketupat....rendang...dan lemang....aku pasrah... *hahahahaahah dasar pemakan...:P*






Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P



19 comments:

SURIA AMANDA said...

kAK sIPUTTTTT.....
EH...nak chiss tat tu jugak..mana aci pepel jerk dapek..

-oP_ida- said...

adoiiii chestat kakratuciout.mengiorkan....

akak nanak sebijik..jugak...

POSH76 said...

bessnyer ko jalan2 kat JB..nak2 jumpa ratuciput

Mimy Hamid said...

jeles tau ko dah makan tart si siput.....eh eh byk siput la hiasan umah cik ratu siput...ko ni lmabat lak cecite..

Ena said...

maaaaaaaaihhh..

terliur ok tgk cheese tart tu.. uhuhu..

eB ezrin said...

tart tuh nmpk sgt2 best :)

ieda said...

adoii panjang layie entry nie
sbb akak dah tgk kat umah RS .. memang akan panjang giler cerita nyaaa ekekke ( ayat jelesss ) muhahahha

muahhh buat amani !! :)

mamaNoriz said...

tak ckp pun ke JB tau!

tahu-tahu je si ita dah tepek muka bonda & amani kat blog dia...
huhu, jeles!

Eye_nee said...

cissss...berjimba dirumah queen snail ko yer...

wahida said...

mmg hantu siput rupanya si ratusiput tu yer...

comel lak aku tgk siput2 tu...

rATu kEBaYA said...

jeleeeeeeeeeeeesssssssss dgn cistat tu.. pergh... mesti sedapkan..

mamyharraz said...

comelnya siput yg ada tu..ratu mmg suka siput..patulah trademarknya siput mmg kiuttttt :)

cheese tart yg marveles teringinnya nak jamah~

ratusiput said...

kahkahkah...nama pun siput mestilah kena bela siput merata2 kat dalam umah.ekeke...sib maktok tak siang buat masak lemak...cistat tu saje je buat lupa2 sbb nak soh ko dtg jb lg.ekeke..

Softtouch [Hanim] said...

alahai comeynya amani pgg duit tu...untie nk duit raya leh ker?

sedapnya cheese tart tu..pndai kwn ieda siput buat yer...terliur!

Mamamya said...

la..pi jb ke? x tahu lah pulak...klu x blh kita jumpa kan...

sW33tdARLiNG said...

amani gorjes melepaskan rambutnya... menjadi wanita sejati abad ini... rasanya baru pestime kot aku nampak amani lepas rambut

*SiRibenMerah said...

amboiiiiiiiii.. amani mummy neh tinggal mummy yek.. jenjalan jauhhh sgt tuh...

makdara TERdiva said...

geram tengok cheese tart ratu siput tuh..

NeenaAnuar said...

huuwwwwwwwwaaaaaaaaaa!! nangess aku tengok cheese tart tu taww!! :((

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails