Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, October 14, 2011

double taw....

 erkkkkkkkkkkkkkkkkk........*eee xsenonoh...bonda sapa nie wei....*
dah kenyang dah...baru lepas lunch.....




muka lapar.....lembss lak service kat mc'd hari nie.....





amik sos dulu..sementara nak tunggu my beger sampai...







double quarter pounder in the tummy rite now.... kekekekekkekek
harus la amik double..kan aku makan tuk aku ngan tiny dot dalam tummy nie skali...:P








terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkk dia punya daging lembutttttttttttt sangat....

errkkkkkkkk *ooppsss sedawa lagi.*

kenyang alhamdullilah....
dah kenyang moh la tido..sementara bos xda nie....



ehhh korang dah lunch ke lum nie??????




Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P




16 comments:

mamyharraz said...

hadoiii tgh kenyang skrg ni pun bila tgk daging tu terus teringin!
ok,

ptg ni ke mcd! konfem! hehehee

*SiRibenMerah said...

menci tau.. satgi da kne cr mekdi nnt....

eB ezrin said...

quarter paunder? yeahhhhhhhhhhhh... i lioke ;p

eMMe said...

Wa kenyang dah, lunch nasi lauk ikan kari sayo togeh, sedappppp pandai akak tu masak, yg buat sedap, ada org belanja..thanks you!

SURIA AMANDA said...

dengki la...along x lunch ni...ishhhhhhh...

Shu Shinju said...

sedapnyeee..acu makan nasi ayam..ayam double..hehehehe...

mamaNoriz said...

saya dah 2 bulan tak mkn kat mcD sejak posa...

huwaaaa...

bila la husben nak bwk ni :(

Mimy Hamid said...

hamboi double tu...nasib ko mmg double tummy nok..hihihi...aku lak teringin ayam mcd tak mo kfc...mcd nya sedap tau

ratusiput said...

makan mekdi time kaya je awal bulan.tengah bulan ni sorok bwh meje makan maggie je.nak sikit.makan double lak tu...

Ena said...

Alhamdulillah.. keynag sudah.. hehehe.. tgk gambo jadi ler.. uhuhuhu

eLLy said...

wehhhh lapaqqqqq wehhh

Softtouch [Hanim] said...

perghhhhhhhh cheese dia tu sgt mngancam..buat sy lapar tgh malam ni...

Papa Mifz said...

hari tuh pun 1st time try double quarter pounder nih...mmg sgt mengenyangkan...

~izan~ said...

bestnyer mc d,baru je pegi kelmarin kat teluk cempedak nk mkn mc d,tapi bley plak dia tutup nak renovate hukhukhuk...

tgk kat sini,berganda2 jelesnya hehe

Bitt (double IS) said...

perghhhhhhhhhh ngapppkan sikit

Aida78 said...

ermmmm sedapnya mcd bonda...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails