Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, October 5, 2011

riang ria mak2 copacabana

kalau rasa gembira tepuk tangan....

kalau rasa gembira hentak kaki...

kalau rasa gembira beginilah caranya....

kalau rasa gembira...kita hapie.....


nie xtvt mak2 cocacabana time lunch.....
maka  terjadilah..lunch yang sepatutnya sejam...jadi berejam2....





 alolo bajet suwwweeetttttt....





tue baru 1 taw...ada lagi yang menyusul.....



 nampak bulu mata aku x????

hahahaahah nak jugeekkkkk feeling bulu mata RCW khennnnnnnnnnnnnn






ohhh mak kawwwwwwwwwwww.....



 skali gedabak terus kuar.....









 tengah layan bosan sementara nak tunggu amoi tue potong cemin ...






 nie lak muka mintak pelempang jerk kan...


eh klu nak beriang ria cam nie..sorang2 mana layan kannn...
makanya..meh la kita jemput rakan seperjuangan yang sama2 sengal jugak...









  kak chomey wey muka ko uat peace gitu....






last skali...kita try kaler hitam lak.....

amacam.???????cun ka???






lalalalalalalalalalla hati girang......



ok cuttttttttttttttt.....
harap2 en dedi skip la N3 nie...kot x..kompom dia mimpi ngeri malam nie..tengok kelaku minik dia yang gojes nie.... :P






xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P

42 comments:

SURIA AMANDA said...

hahahahahahaha...gelak guling2 jap...adoiiii...mimpi ngeri en dedi..

-oP_ida- said...

ahkak plzz.....nida takleh tgk n3 ni..lucu sungguh nengoknyaa...
nak satuuu kalO mura..
sok pakai bjemaah time raya aji..ekekekkeee

eMMe said...

amboi...ni spec baru stylo mylo n suit dgn lu, hehehehe..tak yah potong, terus amik spec ni la! hahaha...

Qhaifa Nur said...

lawa spek mata..boleh pinjam

mekchu said...

amboiiiii kemain lentok lagi kalahkan mi-cah..

Mimy Hamid said...

ni dah tak de keje la..cermin mata gabak pun korang leh try...hahahaha takleh blah besor benor

wahida said...

kahkah...lawak la ko ni ieda...

ni bukan en. dedi je mimpi ngeri...aku pun ngeri sama...haha!!


larikkkssss....

rATu kEBaYA said...

besar betull... takut tang hujung tu.. boleh buat sangkut hanger

~izan~ said...

ekeke,boleh hilang ngantuk tgk gmbr2 ni hihi..sporting la.best!~

Eye_nee said...

ko basuhkan kaki laki ko malam ni datin sebelum dia tidur...mana lah tahu kut2 dia mimpi nak terjun katil mlm ni....

Papa Mifz said...

hmm...napo x beli spec yg tu jer...hehe

Ena said...

eheheheh..

ni dAH BETUL2 BORING NI..

ratusiput said...

tak ngaku besan ni...kahkahkah...

mrs chenta said...

ahahahhaha bonda..ni kalau sopink pakai spek ni kalah artisss u!!! ahahah

rasp said...

hahahahaha itu kedai amik tak uols jadik duta spek dia hahahaha

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

cute giler, kalau ada parti pakai theme mcm tu, cantek woooooo

ieda said...

ya tuhannn mak buyung niee ... buangg tobiat apeee

terperanjattt akakkkk !! mujur x kena attack hurt wehhhhhhh

amaniiii amaniiiii :))

eT said...

hahaha...chumelll bangattt

Bitt (double IS) said...

wakakakakakakakaka ala2 saloma uuuu

NM02 said...

kalah speak paris hilton. hehehe

Dee said...

kahkahkah...cute tapi nak gelak gak..kahkahkah...

InaAchik said...

ko ni knape sengal overdose ni? jgn la anak dlm perut tu kenan sudah...

A D I A said...

lawa je ko pakai. aku sajes ko kuar bersiar2 pakai je spek itu. confirm n dedi nak jalan jauh2 dari ko.

Pepel BoNda AmaNi said...

SURIA AMANDA ~ kekekek dedi xtengok lagi rasanya nie...

Pepel BoNda AmaNi said...

-oP_ida- ~ ahahaha ada bran nak pakai???

Pepel BoNda AmaNi said...

eMMe ~ wa testing2..isi masa bosan kat c2

Pepel BoNda AmaNi said...

Qhaifa Nur ~ hahaha bleh2..nak yang itam ke putih??

Pepel BoNda AmaNi said...

mekchu ~ micah inspirasiku....

Pepel BoNda AmaNi said...

Mimy Hamid ~ hahaha aku sangap gila nok...dok tunggu amoi tue potong cemin...

Pepel BoNda AmaNi said...

wahida ~ ahhaahahah..aku layan boring nok...

Pepel BoNda AmaNi said...

rATu kEBaYA ~ ahhahaha klu xda tempat leh sangkut kat tepi nie kan...

Pepel BoNda AmaNi said...

~izan~ ~ kekekek ngantok datang lagi sini nyek...

Pepel BoNda AmaNi said...

Eye_nee ~ hahahahaha tiap malam basuhkan kaki amani jerk sebelum tido...

Pepel BoNda AmaNi said...

Papa Mifz ~ hahahahah lum gaji.. :P

Pepel BoNda AmaNi said...

Ena ~ ehhehe pandai akak...

Pepel BoNda AmaNi said...

ratusiput ~ wakakakka aku punya gojes nie ko xngaku besan.. :P

Pepel BoNda AmaNi said...

mrs chenta ~ hahahahaha dedi lari xnak jalan berduet ngan bonda lak nanti...

Pepel BoNda AmaNi said...

rasp ~ ai xlayak katanya sis..:P

Pepel BoNda AmaNi said...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ~ next year kita buat theme spec besar nyek...

Pepel BoNda AmaNi said...

ieda ~ kakkakakakaka.. :P


eT ~ auuwwwww...


Bitt (double IS) ~ nangis peminat saloma tengok ai kan...

Pepel BoNda AmaNi said...

NM02 ~ hahaha terus dia xbuas dah lepas tengok spec aku nie kan kak...

Pepel BoNda AmaNi said...

Dee ~ dah kak..ko jangan gelak banyak2..lelah kang...:P


InaAchik ~ hahah ohhh noo...



A D I A ~ dah ko mana menghilang???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails