Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, October 27, 2011

nak yang mana dulu????

 penatnya badan aku nie........banyak story mory yang nak share2 ngan korang nie....


antaranya...



xtvt pada hari ahad...



23/10/2011





besday party invitation dari blogger......




hari isnin 24/10/2011

outstation ke Melaka n JB......








jumpa blogger yang terkenal dengan trademark siput.......bermalam lagi kat umah dia......






pertama kali menjamah bubur sumsum.....nie makanan orang johor....
xtvt pada hari selasa 25/10/20111









bubur sumsum....




petang selasa...sebelum balik ke KL.....





verangan2.....nak jadi queen....




 masuk jerk opis hari nie...sangat stress....macam2 benda nak kena settle...




Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P






17 comments:

Mimy Hamid said...

banyak citer ngan blogger jekk...jeles mak tauuuuuuuu

SURIA AMANDA said...

kejelesan melanda..nanti kalau nak pi seremban xde tempat nak bermalam..leh la singgah umah along..hehehe...teratak buruk jer pun...

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

nampak sedap sangat bubur sumsum tu...

eLLy said...

sakan mak buyung nie berjalan...
tak k isah la nak cite mana dulu
saya oker jer :D

ieda said...

wah2 banyak citer nie
miss u dik
kalau akak nak yg bubur sum sum tuuu taruk petiii ..
perghhhhhhhhhhhh sejuk !

eB ezrin said...

cer citer cer citer :)

ratusiput said...

muahahaha...takble tahan gambo siput tu...slow2 tepek amik nafas dulu...kang terberanak lak susah..

Bitt (double IS) said...

perghhhhh banyak story nehh...perghh terliurr habis dgn bubur sumsum tuhh...kegemaran tuhhh....anyway terima kasih sudi dtg bawa family :) yer mak buyung a.k.a bonda boo...akekkekeke

POSH76 said...

bessnyer citero ko happening u....

Shu Shinju said...

best2...

*SiRibenMerah said...

amboiiiiiii~

x hengat kat ai kannnn..
u memanggggg~

InaAchik said...

bagi ler yg meman pown... layan ajo!
#mode acuh x acuh sebab x dpt cis tat ratusiput.

adarnadzmie said...

nak semuaaa...haha...

mekchu said...

part gi umah RS tu dah bleh skip.. kat RS je dah ada 3 entry :)

yg birthday party kat rumah bitt tu pun rasanya dah terselamat.. nmpk bitt mcm dah update td..

so, kesimpulan, pegi lah sambung tido mak yong oiii...

Mama Gee said...

seronoknyaa...byk tul xtiviti
bonda ni mesti jenis peramah dan mudah mesra dgn org kan... hik3

mama ni pemaluss orgnyaa...

rasp said...

wah padat aktiviti kamu iye....
cepaaaattt stori morriiiii...

syanasaid said...

bz benorrrrr bonda ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails