Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, October 18, 2011

setupit....

kejadian yang akan di lihat setiap hari.....


dekat trafic lite..bila manusia xdan2 dan xreti nak hormat kat kenderaan lain....





sanggup potong barisan dan tunggu kat line tepi....
nyusahkan orang btoi.....









hari nie emosi..sebab tue letak sampai 2 keping gambar yang sama jerk....:P





*emo weh...hari nie aku sorang2 jerk kat department nie.....sorang cuti...sorang lagi EL...uwaaaaaaaaaaaaa...pastue lak..pagi tadi..en dedi pun xg keja jugak...xbrapa nak sihat..so en dedi MC...aku pun nyaris2 terjebak sama......tapi sebabkan xmendapat sokongan padu dari en dedi...terus sentap..datang keja lambat....kekekekkekekekek..xpa petang nie aku cabut awal......get ready rrrr....*







Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P






13 comments:

wahida said...

laki ko ye la tak sihat, amek MC...yg ko pun nak join sama apa kes? hehe...

eMMe said...

wah! jem tu, pepagi dah tensen ngadap jem....kalo saya..sanggup jalan kaki, eh! wa...saya lak, lu sihat ka ini hali?hali yg bahagie, eeheee..

-oP_ida- said...

ikut kan hati amarah nak jaa pUNGGAI batu buang seketoi dua..ala-ala melOntaq jamrah.....
hahahahahah

nilaa namanya manusia tak reti sabaq n xdak adab!!!!
bonda, jom balik awai.....

eB ezrin said...

mood merundum kan? :)

NM02 said...

get ready utk aper tu?

hehehehe

rATu kEBaYA said...

akak pun tak sihat jugak hari ni.. rasa nak mc jugak ni.. tapi malas lak nak g clinic yang jauh nun..

sW33tdARLiNG said...

wahhh semua pun nak MC jerrrkk aku pun nakkkkk... hehehehehe

lalalal sib baik aku masuk keje kul 10am, balik kul 5pm

*SiRibenMerah said...

alololo.. ciannyeeee.. sabar ye akak.. i pon membizi sgt arineh...

Qhaifa Nur said...

nak mc sekarang ni kena d fikir juga dah mahal...tp kalau tak sakit teruk mc juga..he..he..

Aujinz said...

inilah yang dikatakan cubit peha kiri, peha kanan terasa.... nyiahahahha.. ngengade nak MC same... nyiahahhha

intan_blur said...

relex la mak buyung..hehhhe..x baik tsentap2 nih

Mimy Hamid said...

sana sini nak cepat nok gitu la dah hilang sifat sabar...rileks rileks aku tau ko sentap tak MC kannnnnn...heheheh mampu gelak je ni..sabar ye nok..mampu??

rasp said...

nak sokongan padu kalo...
tepon i...mesti i dah hasut u soh mc gak muahahahaha....
i pun xsuka org potong q...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails