Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, October 20, 2011

hati yang mendung semendung cuaca di luar...

 yeah....not in gud mood sebenarnya hari nie.....

sedangkan lidah lagi tergigit kan...

live must go on.....

bak kata kawan aku....jangan biarkan mendung di hati..kerana di sini mentari sedang menyinar.....


tima kasih kawan....insya-allah...mungkin emosi ibu mengandong nie sukar tuk di ramal....



sebabkan hati dan perasaan dalam keadaan yang agak parah,.....

maka pepagi hari lagi aku nak hadapkan korang ngan menu menarik ke babomm nie...


kan hari selasa hari tue...aku jadi insan kesepian......nasib baik la..ada ahkak kesayangan yang sudi ajak aku ngedate.....


yeyeyeyeyye terus bagi bekalan nasi kat budak opis....




kitorang date dekat the mines.....kiranya tengah2 la....

tempat yang menjadi pilihan qalbu.....FRUITLAND......

pes time nie aku makan kat sini....

sampai2 jerk....ahkak kesayangan nyek...dah ada kat sana....


tengok dia makan sedapnya....


nie manggo.......
sedapppppppppppppp.......





kawan ahkak sayang nyer tembikai.....
makan nie pun kenyang taw.....
sebab banyak taw..tinggiiiiii menggunung...








aku nyer rainbow......semua buah2an ada....
sedappppppppppp ya amat......
ahkak nak lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..dan lagi....
kata pelangi kan..harus la amik yang nama menu pun nak jugak ada berkaitan ngan pelangi....







 nie namanya tau fu fa ye kengkawan...

hahahahaahahahah hanya ahkak sayang yang taw.....kisah di sebalik "tau fu fa" nie....
ahhahahaahah ok2..gelak lagi....
sapa NORA??? eh tetiba...hahahahahahahahahaha
matik la..gelak lagi...





kat c2 bukan ada ais tue jerk...makanan2 lain pun ada...
nie sotong goreng tepung......




nie.....ala ahkak nie apa nyek?????????????


dan nie jugak pestime aku makan.....







V



V




V




V




V




V




V



 takoyaki.....okk...aku admit la yang aku agak ketinggalan dan jakun..kekekkekekek :P




 ok fined...aku upload N3 nie...skali aku yang teringin nak makan ais tue lagi...demm btoi....




 “Hidup memerlukan pengorbanan. pengorbanan memerlukan perjuangan. perjuangan memerlukan ketabahan. ketabahan memerlukan keyakinan. keyakinan pula menentukan kejayaan. kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan.”

 

Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P





23 comments:

Deqna said...

wow sedapnya tgk mangga pulut tuh... ibu mengandung takpelah makan yg lebih sikit hehhe

SURIA AMANDA said...

YUSSSSSSSSSSSSSS....
aisey...craving la....kejam tauuuuuu...dah la Plaza Sentral nak pi the mines tuh jammed hamat...kena cari pakwe la lepas ni...pi lepas opis..

ratusiput said...

akak kalau gaduh ngan cik kitol je mood terjunam jatuh ke dasar lautan.yela nak tarik2 baju jauh kan.tu yg tarik baju sndiri.ehehe..

Ena said...

tu la kan eida..

tp nasib baik ada yg baik ati ajak layan makan..

akak jugak yg kesepian.. eceh!.. :P

Ena said...

eida.. tak sudi ke kasi email kat akak..

atty's said...

kty lak hah terliur..bila ler kawan ieda tu nak banjer kty lak nie..huhuuhuhu

*SiRibenMerah said...

sedappppppppppppp..
menci tau dating jauh2 tanpa ai...

POSH76 said...

tak tahan aku dgn tempting camni......nak cariklaaa!!!

eB ezrin said...

alamak jelesnyer.. mencik mencik mencik ;p

eMMe said...

gulp! meneguk air liur wa dibuatnya...
wa puasa, terima kasih, ada idea nak brbuka apa malam nih, heee~

Shu Shinju said...

sape gerangan ahkak kesayangan tu??? cer cite...

rATu kEBaYA said...

alahai.. nasib tak ngandong.. tergoda dengan takoyaki tu.. herm.. sedapnnya.. lemak2.. masin... aduhai.. nak g juscolah..

eLLy said...

Jng la makan ais banyak2 tak elok tau!

*sebenarnye jeles*

kathy jem said...

mak aiiii meleleh tngk!!! terus lapar..

syanasaid said...

demm!!!
aku da la tgh diet ni
:(

nk takoyaki

intan_blur said...

ambooooii!!!!!..byk nye menu yg ko post nih..uurrggghhh...nasib baik aku jiwa kental..klu x aku suh ko belanje sume menu tu harini

Eye_nee said...

ahkak kat sini jugak yg molot terlopong tgk memakanan yg ko tunjuk kan ni...

Bitt (double IS) said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhh terliur habis dah nehhh...akekekkekee

Mamamya said...

nak nangis tau tgk yag pelangi tu....aduiii...

Dee said...

kau mkn ngan sapa ni? muahaha..mood sentap sbb x dpt rasa benda yg mcm pelangi tu..

Mimy Hamid said...

makanan pengubat kesepian kan...itu lah ubat emosi ibu mengandung..makan je happy....apakah...hehehe aku jugak seperti mu kawan emosi je makan

-oP_ida- said...

akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....pasaipa buat ayaq lior chek meleleh....hahhahahaha...
mangga tuh tak tahan...telioq

Softtouch [Hanim] said...

perghhhhhhh sedapnya smeua2 tu..telan air liur..byk2 tu sy suka takoyaki....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails