Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, October 17, 2011

sila lantik aku sebagai duta quarter pounder...

 selamat pagi.....hari nie nak share skit...info yang baru ku dapat taw nie...


kata sharing is sexy kan...apo laie kengkawan..moh la kita lunch kat mc'd hari nie...

ada sesapa sudi nak belanja ????? aku relaaaaaaaaaaaaaaa.... :P






 haa.... apa laie...pakat2 la print kopun nie.....


terjah kat sini tuk print yer......  KUPON QUARTER POUNDER

jumaat lepas lunch quarter pounder.....hari nie pun aku rasa sama jugak nie...kekekekke
leh jadi duta quarter pounder agaknya anak aku nanti...kekekekkekekekek


dah tue...xreti2 nak tekan like....allalalalalalaalalal *gila like ke apa budak boyot sorang nie...*



Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P





17 comments:

atty's said...

tq..kasi info..tertiba je lapaq

POSH76 said...

heboh dah ni hehe

Puan tia said...

laju tangan aku klik blog ni tgk kupon mcd..mihahahaahahah

eMMe said...

auwmmm!!! quater pounder mmg sesuai dgn lu, n baby dlm pewot lu tu...makan la selagi boleh...hahaha! jgn lupa wa, kalo telan itu QP...

syanasaid said...

balik kang nk terjah drive thru ler

*SiRibenMerah said...

saya nak.. mau belanja saya?

Cho Zila said...

kasi teringinjer ... akak memang suka tu benda...

Mimy Hamid said...

ko ni memang bab makan serah kat ko..aku iktiraf ko duta....terbaekkkkkkkkk....tapi nok aku tak suka quarter pounder camner nak like...sbb anti daging daging ni...hahaha...

SURIA AMANDA said...

Hahahaha..memang teringin lagi la..lupa amik gambar ari tuh...kena feel lagi ni kan...

rasp said...

baru dpt panggilan dari McD...
dok minta no tepon u sis...
sbb nak amik u jadik duta...
leh i bagi tak no u tu hehehehehe...

Mama Gee said...

owhh boleh guna kupon yg diprint ek...
nak nak nakkk..

Mamamya said...

alamak...bila nak try nih...kene klik kat link KUPON tu lah nampaknya... :)

InaAchik said...

MEKASIH BONDA....
hari ninampak gayanya, mommy ina lunch mekdi jugak ler... ;0

wahida said...

harus aku print...feveret!!

p/s: nok, tengs for ur concern dear...sayang ko!!

Amy Syaquena said...

kalau makan tue jangan lupa saya di sini hehe... suka quater pounder

Dee said...

kalau betul2 dpt jadi duta..balinglah sebijik dua kat akak eh..

-oP_ida- said...

thanks akak.....share Infoo..

sayang bOndaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails