Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, October 28, 2011

besday party anak rossa...ko hado?????

ha........menggelupur khennnnnnnnnnnnnnnn.....rossa tue.....

tapi btoi la wey..klu korang tengok muka blogger nie..memang ada iras2 rossa la...

cun syeh...anak dua....badan menten..ai likee.....harap2 badan aku pun menten gak la..nanti pas deliver adik amani nie.....


*harapan setinggi gunung hoke..*


ok la...sebenarnya....ahad lepas..aku dapat undangan..besday party..encem boy...merangkap anak kedua kepada blogger cantik lagi lawa nie....




tema tuk besday party nie.... darth vader...kekekekke....
encem boy pakai topi DV sampai xnampak muka....


xcaya?????







 kekekekekkekeke mama ko nie kejam kan ismeth...sampai xnampak muka...camna nak potong kek tue...








besday boy yang encem...ismeth eusoff...bersama mama dia yang jelita.....







bitt n family.....






ohhhh aku bukan pegi sorang2....seperti biasa..harus la ku angkut skali en dedi, amani ngan maktok...
yang tue memang peneman paling setia aku la....


tapi ada lagi....blogger pemes amous....





budak yang xreti nak dok diam....
habis di tawafnya meja makan kitorang tue...
macam mana bonda ko x KURUS nak.....
*padahal nak mention kurus di sini..:P*







amani yang terkesima tengok muka BITT yang gojes..lagi meletop......
kak dee cakap dalam hati... "ewah2 amani nie...muka aku xnak lak dia tengok gini kan...ko tunggu aku pakai PB nanti amani..."hahhahaa lariksssssssssssss...sebelum kak dee jadi GENGSTER....:P






BITT tima kasih sudi jemput kitorang ...harap2 xserik la tuk jemput kitorang lagi yer.....




dah perkara yang paling aku terkujat...masa kat umah BITT nie leh lak...terjumpa ngan skulmate aku dulu...
ya ampun..tue pun dia yang tegur...terkesima ai taw....
jenuh nak ingat nama dia...yelah...dah brapa tahun kan..last aku tinggal sekolah menengah tahun 1998....
sangat xsangka umah BITT nie destinasi perjumpaan kitorang...

sangat terharu....



lepas kenyang makan2 kat umah BITT.....aku ada jemputan lain lagi...kat bukit subang
tapi nie bukan di kalangan blogger la....cuma jemputan dari reader blog......*wah clurst khen...bajet retis sangat*......
tima kasih kat reader blog Purplelicious-Love..yang sudi terima aku sekeluarga hari tue....
kenyang gila makan kat umah dia...sampai tersandar aku....
ada steambot...ada moist cake....ada spageti....ada puding karamel....
macam2 ada......tima kasih lagi skali na...

insya-allah raya haji nie..klu ada kesempatan kita jumpa na....




Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P





18 comments:

*SiRibenMerah said...

amboi2.. ngedate ngan kak dee..
amboiiiiii...



amani x rindu mummy ke?

Shu Shinju said...

kan shu cakap..muka bitt cam rossa....kan bonda kan...

waaaa..bestnye..bitt de jemput shu gak..malangnyaaaa...malas nak ckp..kang emo...hihihi...

bonda pi umah kak haslina hassan erk pas tu..hihihi...

Qhaifa Nur said...

meriahnya party...sesekali hari bahagia anak dikongsi bersama teman2..

Bitt (double IS) said...

wah wah wah...tinggi segunung pujian tuhhh wahai bonda boo...alhamdulillah n terima kasih...

1. perghh badan kamu harus la lagi maintain dan cantek lepas ni percaya la...kan kak dee kannn skang pon mana ada berisi sangat...berbanding saya dulu yg ngandungkan ismeth...grrerrrr akakkakaa

2. akakakkaaka topi harus gituw kasi cover mata yg tak sabar nak buat aktiviti selet kek semata..hahahahaha

3. tu la saya ajak amani join game kat depan tuh...akekekekkekee

4. hahahahha candid habiss pic amani tuhh...bonda jek pandang camera...hahhaha dpt tengok amani a.k.a boo dari dekat tapi sayang aunty tak sempat dokong dan snap2 pic amani, bonda dan maktok amani...tu pon nasib baik aunty dee panggil ambik gambo..

yezza no problemo...thanks kat korang jugak sudi datang dan memeriahkan keadaan lagi...hope next time buleh jumpa korang lagi...p/s eh beso2 la pic u...mcm mana buat?? saya save erk heheehhee
sampaikan salam to maktok amani..

POSH76 said...

budak2 mmg pandai memilihkan....kelasss bitt nyer party.... mana leh lupa blog pojaan hati ku ini...

Mimy Hamid said...

erkkk aku jugak tak dpt memenuhi jemputan si rossa @ bitt...frust hokeh...tak terkejar nak pegi...aku dh siap standby baju color grey ikut tema gitu...jgn memain..sentap nengok gambar ok

-oP_ida- said...

aah laa kak.....sis bIttni sejibik cam rossa....cutelaa si beday boy tuh...hihihihh

akak g umah kakina erk..bestkan g umah dia..mcm-mcm dia jamu..sume sedap lak tuh

ieda said...

wah2 dah jumpe bonda ismith ye ..
bday boy x nampak muke dah bila potong kek ekekke

alooor kurus sbb ngandung kooot ekekke lepas ngandung nanti naik lahhh bonda amani nie .. ( ayat jelesss ekekek )

ratusiput said...

mmg cantik si bitt ni...cik ratu pun ske tgk muke dia?ahaha nk tggu pakai PB ek baru amani nk tgk..lupa lak nak pakai aritu PB dok elok je dlm gobok aunty ciput buat perhiasan.ehehe..

Papa Mifz said...

wah blogger bertemu blogger...syok la yer...

wahida said...

mmg muka bitt tu mcm rossa...aku setuju..

p/s: aku mmg sentap dan selamanya jeles ngan ko yg dah preknen pun still kurus...

Eye_nee said...

besar betui kek ismeth....

sW33tdARLiNG said...

wahhhh pi bday party anak bit... mmg muka dia cantik mcm rossa punn.... suka aku nengok muka dia, nak nak mata dia tuuu

SURIA AMANDA said...

BITT memang gojes....sgt sweet muka dia..

mamaNoriz said...

grand betul!

semua sporting ek....best!

Softtouch [Hanim] said...

haah lah bitt tu mcm rossa..cntik....

Dee said...

alah..aku selalu pakai PB pun amani tak heran..hahaha..

dia terpaku tgk bulu mata BITT tau sebenarnya..hehehe..

Dalila Hamid said...

eh.. ye la, mcm rossa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails