Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, October 18, 2011

insan kesepian.....

 apa kena mengena tajuk dengan gambar????????




kan hari nie aku sorang2 kat opis kan.....
skali macam2 makanan lak yang maktok bekalkan tuk aku....


makanya terpaksa la jadi insan kesepian layan makan sorang2....







semua nie aku sorang jerk yang makan lalalalalalalal...
pastue jangan tanya napa nurse bebel2 berat aku naik..dan naik..dan naik....

6bulan ngandong..berat dah 52kg...eleh baru 52 pun nak bising taw nurse nie........agak2 nanti dah 9 bulan berat aku brapa la kan....scary weh kurus balik......



nie pes time nak makan ikan semilang nie.....aku dah la xpenah makan ikan semilang sebelum nie....ntah la..xtaw napa...tapi aku scary tengok kepala ikan tue...

hahahahaha mama aku leh lak cakap...sat g makan xyah la dok tengok muka ngan kepala ikan tue...makan kat bawah dah la...

hahahaha ok i will try.....




*terpaksa amik bahagian kepala..sebab en dedi xmakan part kepala...konon cerdik la tue kan....wekkkkkkkkkkkkkkkkkkk *



Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P

21 comments:

Sue* mamaID said...

ish...bestnye...mak bagi bekal...

Sue* mamaID said...

ish...bestnye...mak bagi bekal...

Sue* mamaID said...

ish...bestnye...mak bagi bekal...

Sue* mamaID said...

ish...bestnye...mak bagi bekal...

makdara TERdiva said...

org mengandung makin berat takpe..ni yg tak mengandung punnnn berat..huwaaaaa...

eB ezrin said...

hik3.. kiter sm la... tp kalo x nmpk, belot pn sedap ;p

ratusiput said...

ahaha...part bawah SEDAP.part KEPALA lagi sedap.kuikuikui...perghh maktok bekalkan makanan complete breakfast...lunch n minum petang...takble tahan cmni...

InaAchik said...

AKU KALO GINI GAYANYA, BLEH TERTUKAR NGAN TONG GAS KAT DAPO AKU RASE!!!

mrs.ecam said...

bnyk tu ko mkn sowang??? hebatttt...heeeee hihihi terliur tngk ikn semilang tu...slrupp

eMMe said...

6 bulan dah pregnant ke Lu? Wa cam tak percaya je, cepat betol masa berlalu...moga Lu sentiasa sihat n cergas..

POSH76 said...

tirgoda tengok menu2 yang sedap ni...tak pregnan pun mau gak hehe

SURIA AMANDA said...

ikan sembilang la besttttttt...kalau nak lagi best..moh dtg umah along..along suh mak masakkan..terbaik dari ladang...

Mimy Hamid said...

bekal banyak nya macam nak makan 10 org...kalau opis dekat ko konpom join sekaki makan ..hehehehe beb 52 kg kira ok..aku ni 114 ..ko mampu??

eLLy said...

tuuuu diaaaa... banyak betui bekalan hang!!

*SiRibenMerah said...

bestnyaaaaaaa..
mama, buat bekal kat chek jugak....

Bitt (double IS) said...

whohohoho sedapnya la haiii...cabut jek kepala ikan tu...hehehhee

~izan~ said...

betul la,complete.kenyang sgt2 ni kalau dpt mkn.sedapnyer..ikan sembilang tu faveret.

Ena said...

kalo berat tak naik pun nurse bising jugak kan.. tak pe la ieda.. janji kita & baby sihat..


nanti kasi akak email address.. akak nak invite utk belog akak.. nak private kan buat sementara ni..

irdina2010@yahoo.co.uk

rasp said...

eeee bestnya....
nak minta maktok buat bekalan gak utk i lehhhhh takkkkkk.....

wahida said...

aku pun tak reti mkn ikan sembilang...

mamaNoriz said...

hebatlah bonda leh makan semua tu,

klu sya pun boleh sekali hadap sbb tank besoooo

ekekekek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails