Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, October 21, 2011

beriadah

 yahooooooooooooo esok cuti kan....
sebabkan cuti...moh la kita amik mood tuk beriadah.....



amani nie...tiap2 petang..klu en dedi balik keja awal...
mesti dia akan pegang tangan en dedi sampai tarik...nak ajak ke taman....

nak cakap xpandai lagi .... xpresi jerk la.....







 selalu memang en dedi jerk yang bawak dia g main2 kat taman nie...
bonda xpenah bawak amani kan..sian amani....







 *nie hari lain la plak...en dedi memang suka melayan anak kesayangan dia tue kat taman...*





 baru nak baik demam nie masa nie...
tatap jugak nak ajak berjalan...
dapat ke taman pun jadikla....amani..amani...





 nampak muka xbrapa nak sihat kan....tue pun jangan risau..nak jugekkk berjalan kan...
*ok aku admit nie memang penyakit dari aku..kekekekekke*







 hai unties....uncle....meh rrr men taman ngan amani....
sian amani xda kawan....



*hari nie xsempat nak BW....sampai la khamis depan yer kawan2....hari nie nak kena turun F&N Shah Alam ngan F&N Daries PJ...next monday ngan tuesday lak nak ke F&N Melaka n JB huhuhuhuhu so tiada xtvt BW yer....i'm cowie....*





Muahhhh : Bonda Amani -------> xtau nak komen apa2.....tekan jerk like kat bawah nie..... :P



21 comments:

SURIA AMANDA said...

ala...tomey2....mmuah!!geram mama long tgok dia laa...

Deqna said...

demam2 pun amani cute dengan toncet dua dia tuh..

fuh penuh schedule.. tak penat ke mak buyung nie?

Qhaifa Nur said...

salam

amboi buzynya..suka bawa anak2 ke taman juga..

POSH76 said...

besar dah dia leh main kat playgrd...cumil

mekchu said...

tggu lah tak lama lagi keluar 'aman' bleh buat kawan ok.. masa tu amani dah tak heran dgn auntie2 semua...

ratusiput said...

bonda borek anak rintik...ha...gituuu..ehehe...welcome to JB :)

Shu Shinju said...

alalala..cian amani...xde kawan erk...

*SiRibenMerah said...

itsokeyyyy..

amani, take care.. Mummy rindu~

eB ezrin said...

shah alam? dekat dh tuh :)

NM02 said...

lama tak jogging

hehehe

GreenJade said...

wahhh kebizian nye selepas ini...xpe...demi mencari rejki ye dok sis?

si comel ikut tak kalu pegi jejauh?

mamyharraz said...

comelnya amani :)

budak2 dpt main2 kt tmn permainan mmg sukalah :)

Mimy Hamid said...

sibuk nya keje mak buyung ni..anak ko aktif la nok nanti...amani dah kesedap gi taman...seronok dpt angin luar

-oP_ida- said...

tocang amani senget sebelah.....
amani budak kuat kan syg...mana leh ngalah ngan demam...eheheheh

MiYOKO SuKi said...

bestnyeeee

Ena said...

mende yg paling budak2 suka... playground.. :)

rATu kEBaYA said...

selamat beroutstation ye eida..

~izan~ said...

comeynyer...

bdk2 dgn taman mmg segar je hehe..

nnt kot2 ada plak ke kuantan bgtahu la hehe

YATZAKIE said...

comelnye dia ngan rambut 2 tuh..

dela said...

amboi....... tomenya... geram tgok!

Softtouch [Hanim] said...

amnoi..sukanya dia main kat taman yer...samalah kwn dia kat cni suka main kat taman jgk tp ibu dia malas nk bwk..hehehehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails