Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, October 11, 2011

masih hangat terasa

jangan di tanya kenapa hari nie lambat bersiaran yer......
sebabkan hari nie aku keletihan melampau la...

cuti 2 hari...padat dengan xtvt...
sabtu seawal jam 9.30am dah kuar umah....
ahad lagi awal....8.30am kuar umah...

tue semua sabtu n ahad esok2 la aku story mory k....

skrang nie mood tengah nak cita pasal menu makan2 yang menjadi igauan ngeri kepada orang yang di paksa menemankan aku makan...

kekekekekekek....*masa memboyot nie...ko cakap jerk la nak makan apa..semua dapat kan...tunggu lepas beranak nanti...sendiri maw ingat la kan...*




sebabkan pagi2 hari aku baca blog hanim..ada cita pasal ayam penyet.....

terus cakap nak makan ayam penyet jugak lunch hari nie...

gigih google nie..ayam penyet terdekat ngan opis...

dan maybe dah tertulis rezeki aku kot...dekat plaza metro kajang ada ayam penyet AP nie...

syukur2..rezeki baby.... :)




AYAM PENYET AP





amik set lunch....rege RM10.50 plus tax 5%....kira la sendiri ye kengkawan...
set lunch nie include air...teh o...(ice/hot)








ayam penyet menjadi igauan.... :P
sedapnya lahaiiiiiiiiii...





















peneman setia....
atee...kat opis nie..aku ngan dia jerk pun...yang lain2 tue old skul ngan cinos2 jerk....









my gurlpren amik set ayam rendang....
sedap jugak katanya...






lunch yang sepatutnya sejam jadi sejam setengah tue adalah perkara biasa dalam kamus hidup kitorang....hahahahahaha


balik tue..mata punya lah stim..xleh nak angkat....
sebab tue merajinkan diri nak hapdet blog...


skali bos aku panggil lak...ada meeting...uwaaaaaaaaaaaaaaaa....
jangan tanya kenapa aku menguap sebanyak 101 kali sepanjang meeting.....atteeee sapa suruh meeting lama2...kul 3 lebih membawa ke kul 5...memang la kan,....




terbantut niat nak sleep2 chicken.....



xtaw nak komen apa....tekan jerk like kat bawah nie.. :P

40 comments:

SURIA AMANDA said...

makan berat time lunch mmg jadi ular sawa la gamaknya...

ratusiput said...

dapat jugak tu makan ayam penyet...tapi akak suke gak nak panggil ayam 'penyekkk' ehehe..

POSH76 said...

tak pregnan pun tumpang ngidam...hehe

~izan~ said...

mmg betul pg td tgk ayam penyet ni kat blog hanim hihi..

glamer dah tmpt ni,ramai dah promosi hehe..tp mmg sedap sbb izan pun penah mkn.

Mimy Hamid said...

ayam penyet jugak kat sini huwaaaaaaaaaaaaaaa nangis.....AP nya mmg ada tax...weekend nak ajak megat la tak kira..dendam ni

sW33tdARLiNG said...

nasib baik perut aku kenyang

Softtouch [Hanim] said...

lahai sian mak yong berjangkit dr n3 sy..aLhamdulillah lepas ngidam...

sedap kan ayam penyet tu..terasa2 kat mulut sy ni..

rasp said...

laaa tak sempat nak makan on behalf hehehehe...

Ena said...

nampak sedap la ayam penyet ida tu..

akak pernha juga makan tp tak sedap.. memg nasib tak baik la time tu.. sampai skrg nak cuba dah rasa.. hurmmm...

kena p try yg eida makan tu la.. :)

adarnadzmie said...

terliur tau tgk AP tu... naknak.. hehe

Run Away said...

pagi2 dah nampak makan.....laparrrrrrrrrr....;d

Dee said...

sedapnya ayam penyet..nti nak try wong solo pyalah..org kata sedap..

-oP_ida- said...

huhuhuu....arituh sempat rasa sekali kat JUSKO perda...sekali dapat tau balik tabir...cha ya nun alip...terus tebantott nak repaeat lg makan ayam penyet nie..huhuhuhuuu

tp memang sdappp

*SiRibenMerah said...

trus ngidammm ayam penyetttt~

rATu kEBaYA said...

sedapnya.. nak terjah ayam penyet jugaklah..

mamaNoriz said...

mahal hak ek set ayam penyet tu...
tpi klu sedap kira berbaloi la...

mekasih sudi komen di blog sya...

say dah folo sini :)

ieda said...

wah2 dikk memang terbaik lah kan
best tuu layan dgn mak tuk jugak ! :)

eLLy said...

eida, akak yg tak mengandung nie pun tengah dok mengidam ayam penyet ..
abis tu camno???

Maktok Ayam penyet satuuuu .. LaLaLaLa

anamizu said...

ayam penyet!
mmg laporrrr le T__T



luv,
cik ana

Mama Gee said...

puass hati dpt makan yg dinginikan? heeh

Pepel BoNda AmaNi said...

SURIA AMANDA ~ kekekeke klu ringan pun sokmo dok jadi ular sawa jugak..kekekekkeke

Pepel BoNda AmaNi said...

ratusiput ~ dapat..sekali malam tue perut rasa xselesa...

Pepel BoNda AmaNi said...

POSH76 ~ ala aku dulu pun sama jerk beb...xngandong pun suka ngidam..kekeke

Pepel BoNda AmaNi said...

~izan~ ~ sedapnya ayam penyet....

Pepel BoNda AmaNi said...

Mimy Hamid ~ nanti aku baca kat blog ko lak...

Pepel BoNda AmaNi said...

sW33tdARLiNG ~ alhamdulilah....timing ko btul masuk sini..ekekekke

Pepel BoNda AmaNi said...

Softtouch [Hanim] ~ sambal dia tue memanggil2 jerk...

Pepel BoNda AmaNi said...

Ena ~ ada orang yang cakap xsedap kak..ayam penyet nie...

Pepel BoNda AmaNi said...

rasp ~ sis..ai kan pantas...hahahahaha

Pepel BoNda AmaNi said...

adarnadzmie~ jom lunch sesama jom... :)

Pepel BoNda AmaNi said...

Run Away ~ kekkeke salah timing la nie...

Pepel BoNda AmaNi said...

Dee ~ jangan lupa ajak eida taw kak...

Pepel BoNda AmaNi said...

-oP_ida- ~ spoillll kan...

Pepel BoNda AmaNi said...

*SiRibenMerah ~ nanti kita lunch ayam penyet lak k...

Pepel BoNda AmaNi said...

rATu kEBaYA ~ jangan lupa ajak eida skali taw kak.. kekekkeke

Pepel BoNda AmaNi said...

mamaNoriz ~ sedapppppppp..berbaloi2...

Pepel BoNda AmaNi said...

ieda ~ akak...eida makan ngan budak opis la kak..

Pepel BoNda AmaNi said...

eLLy ~ ho..ho..ho...

Pepel BoNda AmaNi said...

anamizu ~ tue la..tengok balik ayam penyet nie..dan2 rasa lapar...

Pepel BoNda AmaNi said...

Mama Gee ~ yup..puas hati..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails