Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, October 7, 2011

pelangi pagi....

kisah nie berlaku...*baca effect seremmmmmmmmmmmm taw.. :P*

minggu lepas...ketika pekerja2 lain...sibuk memerah otak kat opis...
manakala kami gadis2 gojes....pegi berpeleseran...

mereka semua ikut procedure yang btoi taw..ai jerk menyonsang skit.. :P


 sebabkan aturcara bermula di pagi hari...makanya..sebelum kita start apa2..kena amik bekpest dulu yeah...


walaupun aku dah bekpest kat umah.....harus jugak amik lite2 bekpest kan...


 tempat check point pertama.....
mc'd mid valley...

ok complete...semua ada dalam gambar nie kan...
macam2 pose yang kuar kan..
ada yang ala2 james bond...*sebab xleh tengok citer mr bean jadi james bond* ada yang lentik kiri..lentik kanan...pease no war...macam2 ada..
kiranya kitorang nie dah macam astro la jugak kiranya...
macam2 ada....



ok semua dah kenyang...
btoi2 kenyang...marilah kita...ke aturcara # 2..






 beratur dan tunggulah giliran anda...
abang botak kat belakang tue mesti tension kan...budak2 nie retis kah..siap pose maut liuk lentok segala...



jangan ikut nie yer kengkawan...





jangan pandang belakang vontots......
apakah nie salah satu cara sabatoj.....ko nak skodeng sapa sebenarnya nie iyra....



oooooooooooo dah taw dah..tetiba ada gambar jantanzzzzz dalam camera aku kan....




adik yang terpaksa melayan karenah ahkak2 gojes...pelangi pagi....





agak2 korang dapat agak x..kenapa muka miss HO..HO...HO nie macam nie......
tengah kira belanjawan..yang bakal di bentangkan .. :P


sebab Miss HO..HO..HO nie la yang murah hati belanja weoollsss tengok wayang hari tue...
tima kasih Miss HO..HO..HO.....
next time turn sapa lak nyek... lalalalalalalalal




adakah nie aksi mengampu Miss HO...HO..HO..????? 
sila jawab dengan ikhlas yer.. :P



alolo..tomey2....bini sapa la nie...
cubaan tuk berposing sebelah mr k-pop...
tapi sayangnya..gambar mr k-pop tue aku xamik...maka terjadilah..pose tomey ngan cute mute nie...





ok...dah...sebagai melambangkan mereka adalah bloggers yang tegar......

depan signage toilet nie pun jadi hoke....
bahan bukti katanya...










nak hire diorang tuk model toilet...ok..sila deal ngan diorang secara direct....lalalalalaalalalalalalal

mati kena pelangkung ngan k.dee esok...



movie yang menjadi pilihan hari tue..adalah raya tak jadi...
jalan cita..ok la menarik...walaupun ada part yang aku sumpah seranah jerk sepanjang bersiaran...
bodoh...bodoh..bodoh...hanya kak dee yang mengenal manikam...eh cilap..hanya k.dee yang taw kenapa....



ok..wayang dah tamat...meh la tuk acara # 3....



karaoooooooooookeeeeeeeeeeee......




 sapa kata makyong xmampu nak nyanyi lagu rock...
lalalalalalalalalal






 hapie gila kan....macam2 cita kuar hoke...
sora masing2..klu masuk AF..kompom sampai final..menang kalah tolak tepi...:P




 ida with eida....
mak angkat amani..walaupun dia xpenah jumpa amani...
tapi sebabkan dia sudi mengangkatkan diri sendiri tuk jadi mak angkat amani...
aku lagiiiiiiiiiiiiiii la sudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....kan nokkkkkkkkkssssssssss




 mastermind....di sebalik kejadian hari tue....
tima kasih k.dee...jangan cicirkan nama eida lagi tuk event2 akan datang yer...



 sebabkan aku adalah seorang anak merangkap bonda yang sentiasa teringat...
akan anak di rumah..makanya..harus la...mintak ijin awal skit..balik kan..
dalam hati tue..klu boleh nak jerk aku dok sampai ke malam..
tapi aku hanya seorang isteri yang menurut perintah...




Miss HO..HO..HO...aku ngan kak nor....
comeykan diorang....





alalalal tomeynya bini2 ku gangster nie....






pose sebelum balik....
ceee tengok juon di sebalik pintu...ooppsss silap taip..kak dee di sebalik pintu...
masa aku say hai hai bye bye ngan dia kat dalam..dia tengah sibuk karok...
makanya harus la..dia kuar tuk laga2 perut ngan aku dulu....
mana taw kot2 lepas nie..ada yang melekat lak kan....




aku xtaw nak cakap apa...tapi tiap kali tengok aksi kak nor ngan kak elly....
buatkan aku xlena tido taw..hahahahahaahahah




nice...moncong sana sini....








ok dah habis...peluk laga2 perut..moh la kita balik....
aku ngan Miss HO..HO..HO..jerk balik awal..yang lain..ada lagi acara ...huhuhuhuhu
xdapat join...next time la yer....









 
 dah balik umah..baru suruh en dedi amikkan gambar nie....
dulu masa kat pavi dulu kaler merah...sama ngan baju aku jugak..kali nie pepel...sama lagi...mak sokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa




balik dari sini la..yang aku naik komuter tue....
binawe btoi..balik dari berjimba terpaksa melalui detik2 trajis lak...kekekekkekekekek.....




akhirnya..tamat jua kisah jimba aku bersama..rakan2 pelangi....


link diorang..rasanya semua orang dah taw kot..kan...



xtaw nak komen apa2...tekan jerk like kat bawah nie..:P

42 comments:

mrs chenta said...

meriah!!! bestnya bonda...

Shu Shinju said...

waaahh..mak yong pi karaokeee... hihi...esok anak keluaq jadi ziana zain...hihihi...

SURIA AMANDA said...

tgok dari gambar2 korang mmg along tau its happening dan pening kan?hahahaha...bila lah leh join ni..

wahida said...

huwaaaa...kenapa ko keluarkan gambar aku yg terserlah jerawat di sana sini itu....

Mimy Hamid said...

super like...semua sangat pelangi menceriakan suasana...karok, wayang semua setel...happening...lupa anak laki kt umah nak makan anak nak susu kan...hepppp..(ayat jeles ke..motip)..pissssss

*SiRibenMerah said...

vontottt korang mantap..

ai likeeee~

Dee said...

hahaha...model toilet ye..kau jgn main2..toilet skrg pun ada iklan tau..smpi tahun dpn pun ada plan..nantikan..

anamizu said...

wahhhhh meriah akak!! hehe




luv,
cik ana :)

Eri-chan said...

puas ko berjimba kat noks dengan kawan2 blogger yang tegar gitu.

Bitt (double IS) said...

perghhh soknya berjimba d engan rakan sepelangi....akakakakakakaka hapennig habess

~ELLY~ said...

eh2...yg abg kat kaunter tu senior elly masa kat mmu dl la... :)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya ieda...jeles..teringin nk jmpe dornag semua tp tulah malu!...

♡ a.y.u ♡ said...

terperasan semua pic kak eida lentik2..depan da lentik blakang pn nk lentik...kellaaaasssss ko kak...

eLLy said...

Tak lena tidoq ek.. itu tanda jampi ku & nor tu menjadik la ek.. hahahhaha

~izan~ said...

seronoknya mcm ni,happening kemain tgk.semua sporting.gier kentang belaka hehe...

best2 tgk!

rasp said...

jadik bloggers nie keje kita snap snap snap...
org tengok ke tak, ada aku kesah :)
sangat gumbiraaaaaa hatiku hari tu...

Kongsi Apa2 Aje said...

salam perkenalan
sudah 4low kamu..4low kongsi balik yer

jom singgah2 sini
http://kongsi-apa2-aje.blogspot.com/

mekasih (^_^)

Mamamya said...

salam kenal....terbang dr blog wahida... :)

akuzle said...

per kesah ngan naek komuter tuh? kne ngorat ngan bangla heh?....ehehehhehe... mmg besh tgk semer neh hepi2...

Mama Gee said...

seronknyaaa kamu berjimba2...

-oP_ida- said...

ADUIII BESTnyaaa.......... jimba-jimba sakan kan..ehehehhehe...

kakDeee cuteee sangat....

Pepel BoNda AmaNi said...

mrs chenta ~ memang sangat meriah zetty...

Pepel BoNda AmaNi said...

Shu Shinju ~ hahahhaha bukan la..amy search la.. :P

Pepel BoNda AmaNi said...

SURIA AMANDA ~ memang pun along....sangat enjoyyyyyyyyyyyy...nanti ada rezeki join k...

Pepel BoNda AmaNi said...

wahida ~ jerawat pemanis wajah nok....

Pepel BoNda AmaNi said...

Mimy Hamid ~ hahaha anak dan laki dah di susukan nok...eh tetiba kan.. :P

Pepel BoNda AmaNi said...

*SiRibenMerah ~ auuwwww ai likee jugak la... :P

Pepel BoNda AmaNi said...

Dee ~ hahahaaha mahal tue...

Pepel BoNda AmaNi said...

anamizu ~ sangat meriah...

Pepel BoNda AmaNi said...

Eri-chan ~ skali skala berjimba release tension nok...

Pepel BoNda AmaNi said...

Bitt (double IS) ~ kekeke pelangi pagi...

Pepel BoNda AmaNi said...

~ELLY~ ~ ye ke..klu taw leh mintak diskaun..heheheheh

Pepel BoNda AmaNi said...

Softtouch [Hanim] ~ ala xyah malu2 hanim....semua sempoi jerk...

Pepel BoNda AmaNi said...

♡ a.y.u ♡ ~ hahahah tercabar dak ko tengok aksi lentik ahkak ko nie???

Pepel BoNda AmaNi said...

eLLy ~ hahahah mimpi ngeri kak...

Pepel BoNda AmaNi said...

~izan~ ~ semua sempoi habis..xda nak control2...memang best gila...

Pepel BoNda AmaNi said...

rasp ~ yeah...nasib baik kita xpose dalam mark n Spenser tue kan sis.. :P

Pepel BoNda AmaNi said...

Kongsi Apa2 Aje ~ tima kasih sudi follow...

Pepel BoNda AmaNi said...

Mamamya ~ terbang si burung terbang..eh ternanyi lak... kekeke :P

Pepel BoNda AmaNi said...

akuzle ~ kena ngorat kira laris lagi la ai kan sis..kekekekke

Pepel BoNda AmaNi said...

Mama Gee ~ lupa problem kejap mama...

Pepel BoNda AmaNi said...

-oP_ida- ~ kak dee memang cute mute....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails