Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, September 26, 2011

auwwwwww.....

minggu terakhir syawal.....semoga kita semua dapat meraikan syawal lagi pada tahun2 akan datang..insya-allah amin...


masih story mory pasal besday bash amani hari tue....

nie antara kisah di sebalik tabir yang berlaku masa majlis amani hari tue...

aku pun xsedar bila masa gambar2 nie di capture...tapi sangat suwwweeettttt hoke..

me likkeeeeeeeeeee sangat....




mula2 tunjuk muka besedey gurl yang moody nie dulu la...
anak bonda nie masham jerk muka...terus xcomey dah taw....
pastue nie adalah aksi2...mereka yang comey lote pada pandangan mata aku...
korang aku xtaw la...




dah bersiap sedia ke nak tengok nie...



aksi melampau kekekekekekkeke...






V


V


V



V



V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V



V


tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa








eceh2......abang wawan nak adik gegurl nyek....
mummy...sila proceed tuk gegurl taw... :P








nak tengok muka wawan la..mana taw nanti untie dapat baby boy..encem cam wawan...




kekekekek..ada satu aksi..di luar kawalan...




1















2













3












4













5














6













7













8













9














10




ahhahaahha nasib baik di khalayak ramai....
wawan nie seorang yang sangat menjaga amani..protect sungguh...
amani nak kuar kat panas nie ...dia cakap.." jangan ada matahari.."
kekekekkekek comey sangat kan....
dah nampak tanda2 seorang abang nie....





cubaan amani melarikan diri..




tapi cubaan amani gagal...
mission failed...
hahahahahahaha









eh ada lagi taw...jap nyek....













amani nie...satu perangai dia...paling dia xsuka orang kiss dia..
kekekekke..dedi pun sama cam aksi wawan nie..suka kiss amani..
menjerit2 si amani klu kena kiss ngan dedi..eh bukan ngan dedi jerk..ngan semua orang yang suka kiss2 dia la...




no..no..no...don kiss me please...hahahahahahahahah








bonda...help me....
hahahahahhaha sian wawan...nak berkawan ngan amani..
tapi si amani nie....sangat xsen hoke......
kebetulan lak hari majlis dia tue...amani memang moody jerk kan..
klu x...amani paling suka berkawan ngan kengkawan yang besar2 dari dia...
xpa wawan..next time kita gathering lagi yer.....




p/s: semua gambar nie credit dari sis nor...tima kasih tuk hubby akak...atas gambar yang cantik nie....

25 comments:

Mama Gee said...

heheeh chomelnyaa gelagat budak2 nih!

Gieyana said...

wahhh..sweet jer both of them..me suka gak amik pic kanak2..so natural their action!like..like..like..

Qhaifa Nur said...

salam

hepi bufday amani..
sayang sungguh abang wawan ni kat gegirl..

Shu Shinju said...

hahahahaha...sweet sgt tau...

Eye_nee said...

So sweet la ni Datin..mmg tak bleh blah tgk muka Amani kena kis kis..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

wahhhhhhhh aksi budak2...

wawan bukan abang kepada amani, jangan2 wawan nak jadi menantu bonda amani.. hahaha

wahida said...

anak ko comel sgt tu sbb wawan asyik nak kiss tu....hehe...

apa kata ko tunangkan je dorang tu?



hahahahaha!!!

Lelaki Ini said...

alalala..
chumel gt2

Ena said...

WAHHHHHHH..

NASIB BAIK BABY KAN.. TETAP COMEI..

Bitt (double IS) said...

hahahahahaha memang sweet u...

fiza said...

Phewwiitttt...tomei jer tgk gelagat dorang nih.

mrs chenta said...

dalam gambar dah cute..kat luar lagik lah!!! geram sgt kat sikecik nie!!!! pinjam sehari boleh x? ahahha

ratusiput said...

uwaaaa...menantuku curang....

Softtouch [Hanim] said...

so sweet..pndai betul wawan jg amani yer..

amani sgt jual mahal tau...xpe xpe pompuan elok jual mahal2..hehehe

mekchu said...

wawan nor tu mmg caring terlebih.. nasib dia tak pakai baju pink.. kan nor kan.. hehehe...

NM02 said...

betul2 geram tu

Sinar Raudah said...

comelnya bile lihat gelagat budak2 macam nie...

*SiRibenMerah said...

boleh dah kita buat majlis merisik dan bertunang budak2 neh.. ai setuju.. tgk kecik2 da ditunangkan.. x de la nk pening2 amani cari bf nnt besar... hahahahaha..


noti dua2 neh.. aunty babap kangggg~

ieda said...

oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
amaniiiiiiiiiiiiiii anak ibuuuu
dah di gomol2 tuuuuuuuuuuuu

aibbbbbbbbbbb hahahahha :))

Mimy Hamid said...

hamboiiiiiiiiii anak dara neh jadi rebutan...lari kedek kedek dia...alolo..dah besar jangan malu lak yer...hihihi

rATu kEBaYA said...

comeinye.. ada kiss2.. akak suke.. bebudak kan..

sW33tdARLiNG said...

haisyoooooooooooooo amani ternoda...
nor, sila suruh wawan bertanggungjwab!~ hahahahha

mummysyafie said...

ganas nya anak bujang aku..abis digomol nya amani.

Deqna said...

aksi ganas ni....hahaha

Dee said...

i think he likes baby girl so muchlah ..cepat2lah proses nor..hahaha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails