Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, September 14, 2011

sahut cabaran

wah clurstkan..sahut cabaran katanya......ala xda la..nie hanyalah gurauan kasar semata2... :P

kali nie rasanya aku menjadi orang pertama hapdet pasal beraya kat umah amy.....
selalu tue klu ada apa2 event jerk..aku adalah orang terakhir selalunya yang hapdet....


kak dee....?? amacam kali nie eida jadi orang fesssssssssss kan..kan.. laalalalalal :P


ahad..mendapat undangan...eh undangan ke..bukan la mendapat ajakan kengkawan tuk pegi beraya di umah amy lak....

ahad tue...aku ada 3 buah rumah tuk pegi beraya....terbaik la...makanya..harus pakai baju longgar skit...

pagi baju longgar...tapi kenapa malam baju tue semakin menyendat di bahagian perut?????



mula2 skali harus la gambar penyeri majlis nie dulu.....
sebabkan kesihatan my little boo nie adalah so-so..makanya tahap kelasakan dia on that day adalah di tahap 5/10 la...kekekkekekeke




mata bengkak sebelah......
tetiba lak sakit mata amani nie..walhal xda lak sesapa yang sakit mata...




mula2 ke umah kawan aku dekat wangsa maju dulu.....di jamu dengan nasi beriani yang superrbbbbbbbbbbbbbb....
laki dia masak hoke..amazing sangat...
terus cakap kat en dedi..ha..apa lagi sabtu nie masak la nasi minyak...
dan jawapan en dedi...
"sat g..orang mai xmo balik lak..makan nasi minyak dia masak..."
pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee hokeeeeeeeeeeeee




lepas dah kenyang makan nasi beriani...dan maktok tumpang solat....pastue meneruskan ke umah seterusnya.....


si halimunan..... sapa lagi klu bukan amy....



dan aku memecahkan rekod iyra....orang pertama sampai..tapi bukan orang last balik... :P...
amani adalah sleep masa sampai..terus tumpangkan dekat dalam bilik hijau sama ngan baju amani...kekekkekeke....tima kasih amy kasi amani tumpang bilik hijau ko tue...





kat umah amy...ada laksa penang...terbaikkkkkkkkkkkk..errkkkk kenyang..sedawa bau kuah laksa... 




dah ko napa amy..uat muka gitu..senyum control nampak....
sebahagian dari kami yang ada petang tue...
semua adalah blogger......
dan majoriti adalah orang yang sama masa kat umah retis hari tue...:P
kecuali sis rasp....








akhirnya dapat jugak jumpa dengan sapphire yang comey lote n pemalu sangat tue...



memandangkan sis rasp datang dengan anaknyer yang pemalu..dan enjen xpanas2..makanya..dia adalah orang pertama balik.....




dah ko napa amy...nangis lagi...laksa menjadi rebutan pun nangis ke????
kak dee dengan aksi tonggeng....
nie kes tengok rempit la nie...:P
wawan pose manja..auwww untie likeeeeeeeee sangat pose wawan nie....






 kembang semangkuknya budak yang pakai baju dot2 tue... *perlu ke mention budak di sini...*
sis nor...ayumie...amy...kak dee...*hmmm sapa nyek nama orang belakang kak dee tue..*
yang pakai baju itam kat belakang tue iyra..dan sebelah dia yang pakai baju kuning tue lak..orang yang di tinggalkan kekasih hati yang pegi ke sawadikkap..kap kum kap...terjun ikut tingkap....:P bonda elly.....





 lepak sampai dekat kul 5 cam tue..moh la mintak ijin balik dulu..sebab masih ada umah lain yang menanti....




p/s:kak nor...tima kasih atas pemberian 'e2'.....

19 comments:

*SiRibenMerah said...

kap kun kap...
bunda elly yg kesunyian gitu~

wahahaha.. best2... suka kan dpt kumpul2 camneh.. bestnyaaaaa~

Mimy Hamid said...

sakan ko kan gi sana sini makan pulun open house...umah aku je ko tak terjah..tunggu umah baru yer nok..tak sesuai umah mak ni...Insya Allah umah ko aku datang

Joy said...

meriahnye beraya

Bitt (double IS) said...

wahhhhhhhhhhhhhh syokkkk....tak tahu bila ada rezeki nak jumpa korang...nak p sabtu ni pon xsempat...uwaaaaaaaaaaaaaaa

Eye_nee said...

Walaweiii sgtttt syiokkk la dapat berkumpul sesama bloggers mcm ni..Datinnnnnn umah lu pon gua tak boleh nak join....bila lah dpt jumpaaaa....

wahida said...

alahai sedih lak tak dpt join masa tu...tapi mmg aku byk dpt invitation open house time tu...sampai ada yg tak terpergi...penat ko tau...penat mkn...haha!!

rATu kEBaYA said...

kemain lagi posing memasing ye... sakan ieda makan ye..

Eri-chan said...

seronok kan jumpa kwn2 blogger ni

Eri-chan said...

seronok kan jumpa kwn2 blogger ni

Eri-chan said...

seronok kan jumpa kwn2 blogger ni

Eri-chan said...

seronok kan jumpa kwn2 blogger ni

Eri-chan said...

seronok kan jumpa kwn2 blogger ni

Eri-chan said...

seronok kan jumpa kwn2 blogger ni

Softtouch [Hanim] said...

wa...bestnya byk jemputan....

jumpe kwn2 blogger plak tu n semua sporing...best best!

alahai siannya amani xsihat..tp ieda, amani ok jer dia yer..gud giel xmeragam..

rasp said...

clap clap clap clap....
leh kasi hadiah champion...
1st to buat entri....

ieda said...

amani tu mcm zahrien lah eida .. tetiba mata bengkak ingatkan digigit serangga rupanya sakit mata .. cepat2 bawa ke klinik .. nampak mata dia berair tuu , mula ingat bonda marah amani tadi ..

eLLy said...

yg paki baju dot dot t memang kembang, tapi yg pakai baju kuning tu cuteee jer kan .. wakakakakaa matiii verangan :p

sW33tdARLiNG said...

dah kau kenapaaaaa tayang muka aku pelbagai aksi?

hahahhahaa

mummysyafie said...

akak tak hapdet lagi pun citer ni..fail la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails