Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, September 13, 2011

beraya di umah kenalan blogger di KL

sebabkan cuti dan masa di kampung adalah sangat terhad...
makanya xtvt beraya harus la di carry forward di keyel plak kan...

bak kata kak dee....orang keyel..raya sebulan... :P

hari sabtu lepas....mendapat undangan makan2....*taun nie bukan konsep open house dah taw..taun nie konsep makan2 jerk...*

kat umah retis *hahahaha retis ko kan ayu...*


sebelum g undangan tue....kitorang bawak amani g lawat grandma dia jap...
yelah..dah sebulan lebih amani xjumpa grandma dia..kang maktok dah balik kampung kang...jenuh amani xmo g umah grandma dia lak kang....


tue pun masa mula2 sampai..ada skit jakun la..si amani nie...

pas makan...borak2..maktok solat..pastue meneruskan perjalanan ke umah retis...:P

keyel adalah hujan di hari sabtu yang lepas...memang agak mencabar la jugak...nak mendukung amani dengan nak berpayung bagai kan...




nie masa otw...elok jerk berbedak bagai kan....






si comot bonda yang demam hari nie sebab gg geraham tumbuh...sian anak bonda...
*dia klu demam...memang terbaikkkkkkkkk punya merengek la...*



orang pertama yang sampai kat umah retis hari tue..adalah.....




apa la yang amani dok usha tue gamaknya...
yang pakai baju itam tue...klu xkenal jugak...xtaw la aku kan....












 budak nie memang superrbbbb lasak hoke...habis dia tekan2 tempat air kat umah retis tue...
maktok tengah makan mee kari..sedap nyek mee kari retis tue???


amoih kusyuk makan nampak....














 ha nie la tuan tanah yang sudi jemput kitorang makan2 kat umah dia hari tue...
ika anak si amy pose..tangan di dada...nasib mata x ke atas kan...
ayu...tima kasih sebab sudi jemput akak nyek..harap2 taun depan jangan segan silu tuk jemput akak lagi..walaupun amani beberapa kali tekan tempat air tue... :P










 group photo again..agaknya amani heran kot...napa akak ika nie pose tangan di dada nie....







thanks iyra sebab sangat suka pose ngan amani...hehehehhe
walaupun amani ada superrbbb lasak...tapi iyra tatap menten...
clurst sangat....
*en dedi..napa gambar bini nampak gigi jerk nie....kejam hoke...*



sabtu ngan ahad...mendapat undangan tuk makan2 kat umah blogger....dan kengkawan...memang masa terbaik la...tuk menambahkan lelemak dalam badan nie....

14 comments:

Mimy Hamid said...

memang betul pun beb...dah ada KL ..sebulan ko terima jemputan makan makan...kenyang dan jimat kita...jalan jugak jem..hahah..redah jugakkk

NeenaAnuar said...

memang bulan raya nie bulan menambahkan berat badan.. tapi ko ngan kak dee aku tengok makin kurus ade lah pulak gamaknye kan!

SyaNa said...

best nye dpt raya umah kawan2 blogger
aku weken ni MIL nk dtg umah..so sbg menantu yg kadang hantu aku mmg naik hantu gk sbb aku byk undangan weii abis kena tolak tepi

ratusiput said...

nak pindah kl la pasni...boleh...????

eLLy said...

gambar ai tak de.. ohhh tidakk Bonda eLLy sentapppp!!!!

Softtouch [Hanim] said...

sy xpergi lg mana OH ieda..last week ada tp dicha plak xsihat...xpe xde rezeki...

intan_blur said...

lorrr..dah alang ke kl..nape x singgah umah aku..;( KL tu kat mane ida?..klu singgah lg..meh turun gombak tau.. ;)

rATu kEBaYA said...

lasak tu untuk training kejar adik nanti..

rasp said...

mmg betul ckp dee tu...
kat kl nie sebulan kita raya :)
OP sana sini situ

mcm ku kenal blogger2 tu tapi di mana ya hehehehe

mummysyafie said...

ni nor takde kat rumah ayu kan..comel la ayu kat sini..hihih..mmg retis la, pakai apa pun cantik

Dee said...

wah..byknyer gambar..amani mmg super lasak..tp dialah penghibur kan..seronok ok..nti kita jumpa lagi di rumah blogger yg lain pulak..hehehe..

*SiRibenMerah said...

hikhikhik.. banyaknyeeee gambar iyra.. ai x cun ala2 retiss pon pic byk tempek neh.. hahaha.. bonda elly lambat, kem salammm le nk bergambo ngan amani.. kuikuikui~

♡ a.y.u ♡ said...

wahhh...melekat nama retiss kat ayu kan..pape pon..tengs kat semua sebab sudi bertandang ke teratak kecil ku...pssstttt...kak nor..next year ayu buat make sure kak nor ada yea..insya'allah...

Bitt (double IS) said...

perghh amani....ada satu baju aunty sama sikit tone n coraknya..akekekekek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails