Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, September 19, 2011

windows corrupted

dengan penuh semangat yang membara2 datang opis...dengan niat...


nak hapdet dan upload gambar2 sempena majlis amani...
skali pc ku windowsnya corrupt la pulekkkkkkkkkkkk.......


nie pun pinjam guna pc reseb jerk...xsuka..xsuka..sebab pc nie..btoi2 kat depan pintu entrance...


sapa masuk kompom nampak aku buat apa...dengar pintu nak buka jerk..aku dah kelam kabut minimize....tension....




dah la esok kena outstation ke melaka...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


xsuka lagi...dan lagi....





12 comments:

Shu Shinju said...

olololo....mesti best majlis amani tu kan..rugi acu x dapat join..huhuhu...

NM02 said...

balik melaka nnt update ye...

mummysyafie said...

masuk opis tak langkah kanan kot..hihihi...

POSH76 said...

tang ni yang lomahnya

Mimy Hamid said...

waaaaa nak gi melaka best nya nok walau outstation

*SiRibenMerah said...

alaaa..
x sabar nk bc update kesah tadak muka ai tuh...

eLLy said...

Aloh.. tak suka tak suka tak suka.. org dah berkobar kobar nak check blog, ingatkan dah update

ieda said...

x sabar niiiiee ... kalau bab amani kena lekas2 :)

Dee said...

sabar jelah..hehehe..nti buatlah eh bila dah ok..

Eri-chan said...

sabar ek..aku update untuk ko..tapi amani takde sape suruh dia moody...hahaah

wahida said...

alahai sian ko noks...nok, sori aku tak dpt join party amani..tengs jemput aku...

nnt balik melaka hapdet okeh...

Bitt (double IS) said...

cantek la baju amani nehhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails