Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, September 12, 2011

raya bersama adik2 blogger penang...bukan anak mami.. :P

*mood hapdet tengah berjoget sakan dalam badan.....makanya meh kita hapdet lagi...*

minggu raya tue...kan aku bercuti sakan kan...sampai isnin...5/9 kan...
hari jumaat tue...ajak en dedi pegi beraya kat umah adik blogger cun melecun kat bagan cermai...*acu betoi dak nama tempat acu nie???*



sebabkan hari jumaat agak terhad time la kan...otw nak ke umah adik manish nie....sms sorang lagi adik buyong join ahkak buyong.....


gambar makan2 adalah non hado...sebab amani kejanya asyik menjerit jerk dalam umah acu....stress mak n apaknyer.....



amani kena buli hoke kat umah acu..kekekekekek.....kena buli ngan anak buah acu yang comey lote tue...qaseh....kekekekekkekeke

ooo qaseh jeles kat rambut amani nyek.......

lepas makan...moh la kita mintak ijin dulu.....sebab mengejar masa laki masing2 nak g solat jemaat la katakan...


sebelum balik..moh la kita laga2 perut dulu kan...







amani protes xmo bergambar....
dia lagi xcited tawaf keliling umah acu....
nida...terasa ahkak kamu nie begitu kerdil jerk kat sebelah kamoo dik...










 kak pia nangesh dengar bunyi mercun....
kak pia takut la..xmo amik gambar kak pia nak balik...
kekekeke qaseh terlindung di sebalik untie nida...
dengki taw untie nie...lindung qaseh.. :P








 bukti camera di mana2.....
mata sana sini jerk...






 motip gini jerk gaya posingnya.....








 bonda amani nak jalan2 la..bukan nak posing2... :P









 nie adalah gelak sebab en dedi dah start melaungkan azan....
nak bagitau suruh cepat skit posing nak balik semayang jemaat....










kitorang nie sama2 planning...aku due 11/1...nida lak due 22/1...baikkkkkkkk punya planning kan.....



last skali harus la posing ngan tuan tanah.....si dara comey lote....




acu menyorok belakang bonda..not gud taw....


macam xcukup masa jerk melepak ngan diorang nie....
mulut masing2 nak bercerita..sampai nie sapa nak cerita sapa nak dengar nie...hahahahahahaha

orang utara memang gitu..klu dapat bersembang.....gamat.....


18 comments:

SURIA AMANDA said...

bila la mama long nak jumpa amani apatah lagi acu kan..

ieda said...

ohhh dekat2 ngan nieda ye ..
ekekek awat lakkkk si amani tuu mula pic gelak .. pastu nangis dan monyok2 :)

Mama'cfa♥ said...

selamt hri rye... uwahhh amani nk dpt adik yerk.. thniah.. hih bru pasan

Mimy Hamid said...

raya utara dapat la ko jumpa geng blogger penang...sakan korang kan...jeles aku.....bila nak terjah penang ni...nenoneno aku nampak kete baru lol..heheh

rasp said...

hukhukhuk...
awat tak mai terjah kat umah bonda cheqqqqq....
takmo kawan lah hehehehehe

Eri-chan said...

la ko pregnant lagi ke ieda....wah maju dan mantap....suburlah,..hehehe

eLLy said...

Rugi cheq tak balik ke utara tahun nie klu tak boleh tompang kasi gamat :)

Softtouch [Hanim] said...

haahlah ieda..sakan ieda n the geng..semuanya sporting..

alololo amani awat xmo posing....

MiYOKO SuKi said...

bonda amani, bagan jermal laaa...

mana ada pokok cermai kt bagan tuu...hahahaha...

bestnyeee.....sampai hati tak ajk...

POSH76 said...

blogger PG mmg happening...bessnyer beraya kat PG naaa

Mama Gee said...

seronoknyaaa kamuu......

eh eh mcm dh nampak je skit2 pewot bonda... heheeh :)

sW33tdARLiNG said...

awat muka amani mintak jalan kesian sangat...? hehehehe

intan_blur said...

beb..salam..congrats wlupun aku la paling lambat giler nak wish..adoiii..
congrats..congrats..congrats...dpt boboyboi pun ok kan?? yeahaaaaaa..
aku yg over tau..bestlaaa...

ratusiput said...

ha meh kite main lumba2 beranak.akak dh suk spital ni lg kompem cik kitol tak branak takut bini dia mati.eheh....wei pesal selipar korang sama?mmg bli sama ke apa?wah mnantu...duit raye smpai tak muat kocek...mak mertua pnjam ble...duit dh byk habis ni...eheh..

Shu Shinju said...

kak ratu mmg kasut kami sama... koleksi Jimmy Choo... kelas tak? hahahaha...

bonda..bukan bagan cermai la..bagan jermal...

titin..ade la buah cermai kat belakang tu..tin jer tak nampak...:)

Thristhan said...

What I love about Raya is the Dodol and Lemangs with rendang daging :)

NeenaAnuar said...

korang kampung dekat2.. memang best lah dpt peluang beraya bersama naaa... meriah!

-oP_ida- said...

waduhhh, gamat suasana kalo jmpak...dok betiga mcm dok seplo org..gelakkkjaa kekdahnya..ekekekek

akak, nida tak tinggilaa..lebey kurang jaa kita.....eheheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails