Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, September 23, 2011

antara mereka yang sudi datang....

maaf yer andai tajuk tue cam kurenggg sesuai ......

sebenarnya yang xdapat datang tue..bukan bermakna diorang xsudi.. *cewah...btoi la kan..kan..kan..*
tapi biasa la...aku memahaminya...di bulan raya nie..memang penuh dengan jemputan makan2 raya di merata2 kan....

dah la rumah aku pun..leh tahan...ala2 feeling balik kampung dah gayanya...bak kata mummy si apple....


xpa next time ada rezeki yang xdapat datang tue...pasti dapat kita berjumpa jugak yer nanti...



bersama dengan si gojes....well rasanya xperlu la nak di perkenalkan lagi...
walaupun xbertaraf blogger masyuk tapi tatap glemer di kalangan readers kan....

sapa lagi klu bukan



V




V






V






V






V






V






V


klu pose sebelah dia nie...memang kena sengeh lelebar skit...
baru la dapat amik aura gojes skali..
kekekekekkekeke..nak jugekkkkkkkkkkkkkk kan...
eh tapi betul la..aku rasa majoriti orang yang datang semua amik gambar nan dia...



mambang2 biru kesayangan ku...
kekekekekke nie geng heavy metal...
eh tapi k.dee cakap ada jugek yang kekadang keras kekadang cair...cam biskut kena rendam..
lalalalalalala...
moh aku introducekan.... dari depan yer.....depan skali adalah sis rasp...
yang xmenyempat nak baca tema majlis tue....baju merah kotak2 ....otai tue..jangan men2 ha...sapa lagi klu bukan..kak dee..
yang tersorok..tetiba muncul kepala jerk tue....pemilik kepada anak2 encem..sis nor..
yang duduk kat sofa lak...depan sekali...bonda elly *nak jugekkkkkkkkk.. :P*

dan last but not least.....kaseh...


























pose ngan kak dee sebelum dia balik....

ceee tengok amani tue..dah berpeluh2 dah...berlari sakan....masuk kuar..masuk kuar jerk keja dia....




adik si amy...myra...datang bersama ngan pasangan retis #2..
xlupa jugak....inaachik dan eryn....bersama apple anak dia yang gebussssssssssssss...





ada jugak si mimy hamid di c2 yer kengkawan...



nie adalah sebahagian dari geng2 blogger la....aku bukan jemput member blog yer...
member opis..sedara mara pun ada.....
tapi memandang kesibukan berganda..makanya gambar adalah non hado....

eh ada lagi member blogger yang datang...pes time dapat bertentang mata ngan si eri-chan gambar???? maaf xsempat nak amik jugek....
sian dia..berkali2 pusing depan umah aku....nasib baik dia cakap nampak en dedi kat luar umah.....
en dedi lak dengan bermegahnya cakap ngan aku.."glemer abang"....fengsan hoke..skali skala kuar statement dari mulut en dedi nie......


yang penting jangan serik tuk datang lagi umah aku yer kengkawan..eh klu korang nak taw kan...maktok yang xcited nak jamu kengkawan aku makan...
dia yang tolong ingatkan aku...orang nie dah jemput..yang nie dah jemput....
majoriti yang datang hari tue..semua dah pernah jumpa maktok...so maktok kenal la...
kang klu ada yang lum sampai..maktok tanya lagi..eh yang tue xdatang lagi kan....
see...maktok alert hoke....


terima kasih banyak2 pada semua yang sudi datang....bloggers member...opis members....sedara mara....dan jugek opis mate en dedi....
nasib baik opis mate en dedi datang time semua kengkawan aku dah balik..kot x..mesti diorang..
konpius...en dedi nie xda kawan ke..semua pun kawan2 binik dia jerk..kekekekek eh2..kawan aku pun kawan en dedi taw....kan..kan..kan....

pada yang xdapat datang...xpa aku xkecik hati...insya-allah ada rezeki next time kita jumpa yer....



19 comments:

Shu Shinju said...

wahhhh...meriah tau !!!

NeenaAnuar said...

terima kasih daun keladi.. ade jamuan makan2 lagi.. jgn lupa utk jemput kami2! ehehehe..

tetiba aku kembang kempusss hidung aku nie beb.. uhhuhu.. korang2 semua memang gorjes lah! :D

Qhaifa Nur said...

salam singgah

ramai juga yg datang..meriah gitu

dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

Mimy Hamid said...

alalalaa...gambar aku tak de la ngan ko...asik makan je kan...nasib ko snap dari kejauhan....ada la nampak juga kehadiran ku...huuhuh...ngan laki aku sekali masuk mukeee...aku tak serik sukee je dtg..mak tok masak sedap smpi aku tak leh tahan asik bgn nak makan...thanks yer


p/s : jemput la dtg rumah bawa maktok ..dialu kan..call aku yer

atty's said...

sedih tau..tak dpt join..ku berada di kg ku..

♥MAMASYAZA♥ said...

satu hari akak pun nak bergambar gak ngan neena gonjeng ni, pasal dia pun minat anuar zain cam akak...hahahahaha

InaAchik said...

thanks coz maktok ingat inaachik. ;)

Ena said...

bila buat ni eida? meriahnya...

Eri-chan said...

heheh aku tau kat menang tgn layan tetamu...best2..maktok masak best

eLLy said...

oittt salah la.. ade 3 retisss tau!!! cer tengok betul betul
bila dah jumpa or nak kan kepastian pls tag or PM me ..

cer tengok betul betul!!

POSH76 said...

mmg besss jer tengok...happening!!!!!

♡ a.y.u ♡ said...

ahkak tang nama ai u highlite yea...ala malu la ai...ahahaha...**perasan retiss** papepon maktok masak sedap...dan paling best dapat kenal dengan 2 orang blogger lain kak nin dan kak ina...best la semua....

Softtouch [Hanim] said...

ieda...bkn sy xsudi dtg...minta maaf yer...jgn kecik ati tau...sy mmg ada niat nk dtg tp sebab tak sempat...minta maaf yer..sy mmg teringin sgt nk jmpe awk, amani n mak tok ..

jgn serik jemput sy yer...

yg pnting smeua kwn2 blogger ygt hadir best n sporting..jeles!

mekchu said...

skang dah berani nak bertepuk tampar ngan neena, inaachik, kak dee, nor, mimy sajork.. yg lain2 mcm malu2 gajah lagik.. hehehe...

ratusiput said...

takpe besan nanti ade rezki kite jumpa kat jb ye... :) sama ar cik kitol slalu menumpang populariti bini dia ni ha yg tak bape nk fofular...ahahaha...

Mama Gee said...

maaf ya mama tak dpt dtg... :)

Bitt (double IS) said...

wohoho tak dpt jumpa semua ;(

sW33tdARLiNG said...

yang bukan blogger tu tak kisah kottt gambar mereka tak masuk blog.. kekekekeke

Dee said...

eh..aku ke yg tak ikut tema tu..hahaha..thx sudi jemput..to maktok sayang..i lap u lah..siap kasi tapau lagi..hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails