Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, September 15, 2011

bergabong meletop....

hari nie asyik rushing tuk menyettlekan segala kerja...sebab kang ada jamuan hari raya kat opis nie.....

lepas tue...nak melajukan diri ke keyell lak...nak amik machine...


esok lak cuti kan......hmmmmmm xtvt makan2 pun bermula la kan....


BW pun hanya sempat beberapa kawasan liputan sajork...kekekek harap maap yang aku xsempat singgah tue.....


sambungan dari agenda makan2 ahad lepas....dari umah si amy....aku g umah skulmate aku dulu....*skulmate pastue musuhmate...kekkekekekeke...oooppsssss...*


buang yang keruh amik yang jernih...ye idak......masing2 dah besar panjang...xkan mende leh settle pun nak bawak masam2 muka..xmo tegur sapa kan....

sangat sellfish la manusia gitu kan....

*opppsss melalut i'm cowieee.....*

gambar kat makan2 kat umah kawan aku adalah non hado...sebab masa kitorang sampai...
geng2 akak kawan aku penuh satu umah...dah tue semuanya orang kelantan..

dan macam aku beraya di kelantan dah ha....

elok geng2 kelantan tue balik..ha baru la geng2 kedah menguasai tempat kejadian....

lepas kenyang makan...dan solat magrib pun sudah...moh la kita balik.....

esok kan kuje.....


sebelum balik..sempat lagi...2 makyong nie berposing seketika...




 wif my best buddies now n 4-ever....
dah cukup bulan nie..tengah tunggu time jerk...
anak sulong....yan..aku doakan yang terbaik tuk hang....





 see aku makan banyak kan....
sampai moncit pedot kan..kan..kan...






 amik gambar banyak2 sebelum dia bersalin....
kekekkeke aku xpa lambat lagi....next year... :P











 amani yang best berjalan kat taman...xpa kasi chan dia tawaf kawasan kejadian...











harapnya hubungan persahabatan kami akan kekal sehingga ke akhir hayat....
adat dalam persahabat...ada suka dan ada duka....
tapi sebagai manusia...kita haruslah pandai menilai yang mana baik dan buruk.....


bukan semua orang suka apa yang kita suka....
bukan senang nak bagi semua orang suka kita....
makanya terpulang....seandainya baik...maka baiklah ia.....





17 comments:

eMMe said...

nape tak pakai baju pepel, heeeee...napak dah perot lu, comel....tak tau bile kite leh bergabung, heeeee~

KiKiHanakO said...

wahh bergaya mak bunting kt ni.. ;)

Mama Gee said...

lawaanyaaa 2 org makyung ni....
lawaaa maxi dress tu...

MiYOKO SuKi said...

best kalo ada kawan yg baik sehati sejiwa niii.... :)

Mrs. Norrie said...

WAH BONDA AMANI PUN PREGGY JUGAK RUPAYA...TAHNIAH2....!!!

SAMA BATCH NGAN MIMI KER NNTI??

Mimy Hamid said...

pewittttttttt...preggy mum bergabung perut memasing...kita bila beb..hahaha perut aku kecik je tak macam ko

sW33tdARLiNG said...

punya laa rapat, nak membuncit pun sama2 erkkkk

-oP_ida- said...

baju merah tuh comei aih...seri anak pelempuan apa..

hat baju kotak=kotak tuh takyah habaq laa..memang cute sokmo..

arghhh amani cute ada disitu..cayalah

Ena said...

mudah2an kan eida..
amin.. :)

wahida said...

geramnya aku tgk si amani ni..rugi aku tak dpt join party dia nnt...huhu...

intan_blur said...

terbaikkkk..!!! sesungguhnye aku memang x sbr nak tunggu amani junior.. ;)

zures said...

lawo tu dua-dua mak yung...

ieda said...

amboi2 makyong berdua nieee

cumei tuuu :)

Eri-chan said...

hehe perang sape perut besar..kekekeek

Softtouch [Hanim] said...

igt kan bgabong apa tu..rupenya 2 makyong bergabunG...

anisalya said...

sama besaar je perutnya. tak apa bukan senang nak bergambar sesama mak buyung nih.

Bitt (double IS) said...

saya bab skolmate ni selalu jadi musuhmate jugak,....eee tak paham tau kenapa...eh u dah berapa bulan yunk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails